Dobry wieczor
U mnie dzionek minal fajnie szybko jakos
Zawsze mialam jakies zajecie i nie nudzilo mi sie
Popracowalam tez troche w domku,wypralam i ugotowalam
Pozatym to mala moja Nicolinka spala dzisiaj okolo 1,5 godzinki tylko raz w ciagu dnia i znowu bylo za malo to dla Nicole ale nie marudzila az tak strasznie dalo sie wytrzymac i byla malutka nawet grzeczna
Nicole zasnela o 21 00 i spi spokojniutko sobie i mam nadzieje ze da sie tez mamie wyspac
Zobaczymy
A jak moj maz przyszedl z pracki to po obiedzie pojechalismy na male zakupy
porozgladac sie za prezentami
I nawet juz wybralam kupilam prezent dla tesciowej bo 20 grudnia ma urodzinki (59 lat bedzie miala
) i kupilismy jej razem z mezem taka ladna bluzke z wycieciem na szyi i do tego taki szaliczek z podobnego materialu
wszystkie te rzeczy wybieralam ja i mam nadzieje ze jej sie bedzie podobal prezenick
a moj maz to wybral tylko bombonierke kupilismy jej polska bombonierke w ruskim sklepie
Maggie moze nasz wateczek znowu ozyje
Za niedlugo napewno dolaczy do nas Barbara moze juz bedzie miala komp sprawny
a co z reszta Babosek to niemam pojecia co sie dzieje
Aginka ja mysle jak ty podobnie
Ja tez zawsze chcialam miec dwoje dzieci,ale jak cos tam by sie jeszcze zdazylo to by tez bylo ok i nie plakala bym z tego powodu
Tym bardziej ze mam jedna nerke tylko jakos mysle o tym i nie daje mi to spokoju
Ale lubie byc w ciazy
To takie super piekne uczucie jak mnie moj grosio kopie tak mocno i tak z sila bym powiedziala
Dziekuje wam za milutkie slowka,ciesze sie ze wam sie podobaja fotki mojej Nicolinki
Dzisiaj mnie moja dzidzia w brzuszku wystraszylaaa
Bo czulam normalnie bardzo dokladnie jak maly grosio sobie pozycje zmienil... i to tak dotkliwie ze nie umialam nic zrobic tylko sobie siadlam i tak juz na pol lezaco zostalam
Dobrze ze moja Nicolinka spala
Ale pozniej znowu bylo ok,pokopal mnie troche jeszcze i znowu moglam wszytsko robic.. takie cos przezylam w ciazy ogulnie pierwszy raz
I wystraszylam sie naturalnie..
No bo jak z Nicole bylam w ciazy to mala mi nie robila tak... a teraz jestem z grosiem i juz jakies urozmaicenie cos nowego i innego bo wiadomo kazda ciaza jest inna
Ok i juz znowu referacik gotowy
Ide pobyc z mezusiem i do lozka spac bo rano trzeba wstac i pojedziemy kupic malutkiej jakies ladne buciki po domu tak zwane kapciuchy
Milej nocki wam zycze i buziaczki dla maluszkow i dla was mamus tez
Maggie trzymam kciuki ze wjedziesz do Anglii spowrotem
Bedzie ok,nie przejmuj sie i nie denerwuj
Powodzenia