Dzien dobry
A u nas nocka o rety
Mala zasnela o 21 00 i spala spokojnie do 24 00 a pozniej zaczelo sie
Najpierw wydawalo mi sie ze mala spi,ale pozniej jak tylko wstalam to tez sie podnosila i chciala spac ze mna ale tak sie rozwalala ze nie mialam miejsca gdzie spac.. w koncu okolo 3 00 wzielam mala do siebie do lozka i wtedy sie zaczelo.. malutka byla juz rozbudzona nie chciala wogule spac i plakala
Pozniej w koncu zasnela o 4 30.. i moj maz poszedl spac do malej pokoju.. ale myslalam ze juz nie usnie!!! A obudzilismy sie dzisiaj wszyscy o 9 30
i nawet sie wyspalam.. fajnie bylo zobaczyc malutka kolo mnie jak sie obudzilam
Bylismy na malych zakupach i sie pochwale wam kapciuchami jakie kupilismy malutkiej
Kupilismy malej kapcie czerwone i niebieskie
Te czerwone beda na nasze zajecia (Krabellgrupe
) a te niebieskie tak sie malej spodobaly ze tylko chodzi i sobie tylko tak tupta.. tak to smiesznie wyglada ale i tak serce sie cieszy ze mala ma taka radoche i tak sie podobaja jej buciki
Ok ide robic obiadek,moja Nicolinka wlasnie sobie zasnela bo musi odespac nocke i moze pospi
Mama_Kingi wielkie
dla kochanej Kingusi taka malutka a tyle juz rozumie i jaka wrazliwa jest
Mojej Nicolince tez pokazuje moj brzuch i mowie ze tam jest dzidzia to Nicole tylko ladnie glaska moj brzusio i to mnie tez wzrusza
i tez zawsze mala przytulam
A teraz foteczka tych kapciuchow Nicolinki
:
Justyna zycze szybkiego powrotu do zdrowia Adusi Trzymajcie sie
Milego dzionka buziaki paa
[ Dodano: 2007-12-08, 23:51 ]A wy gdzie jestescie????????
U mnie dzionek minal super
Dzisiaj moj maz zrobil pranko
Sam do piwnicy zaniosl nastawil i jak sie wypralo wlozyl do suszarki a pozniej nawet wyjal juz suche i przyniosl mi spowrotem pranko super pachnace i czyste
A to trzeba sie troche nalatac do piwnicy i spowrotem bo tam stoi nasza pralka
Wiec troche mnie maz zadziwil ale i pomogl
A tak pozatym to dzisiaj tesciowie na kawke przyszli i bylo milo i poszli do siebie do domku na kolacje i bylo ok podobalo mi sie
Nawet dzisiaj uslyszalam komplemencik ale nie tak bezposrednio do mnie powiedziany tylko dotyczyl mojej osoby
z ust tesciowej
A jutro jedziemy na obiadek do nowej restauracjii sprobowac jak gotuja
Fajnie to juz druga niedzielka z rzedu jak jedziemy do restauracjii cos dobrego zjesc
A pozniej jak juz zjemy to jedziemy sobie na Weinachts Markt i bedzie fajowy dzien
Moje kochane male szczescie Nicolinka spala sobie dzisiaj w ciagu dnia dwa razy
Raz spala 1,5 godzinki a drugim razem tez jakos kolo 1,5 godzinki wiec calkiem niezle i poszla malutka troche pozniej niz normalnie spac ale spi sobie spokojnie i mam nadzieje ze tak bedzie spala cala nocke
Wzielysmy sobie razem prysznic ale sie malej podobalo
Ok juz nie zanudzam was i tak was niema no ale mam nadzieje ze to sie zmieni
Milej nocki Buziaczki paa Dobranoc ja ide
paa