NO JAK TO A JA?????
glizdunia cieszę się że Ci mnie brakuje

tzn wolałabym tu być i z Wami gadać niż żeby mnie brakowało

ale to miłe
no nie doczytałam wszystkiego idealnie, ale mniej więcej wiem :)
Glizdunia fajny wypad - też zazdroszczę i cieszę się że jakiś nowych znajomków znaleźliście, bo o fajnych ludzi nie łatwo wbrew pozorom nawet w pl
Zbora świetna Hanutka na gzibkach

i ma takiego samego słonia z fisher.. jak Iguśka :) [tylko nawiasem mówiąc on według mnie za bardzo hałasuje]... no i gratki za zasób słownikowy
my z mówieniem to tak jak u kamizeli identycznie tzn nie za wiele, gada po swojemu i wkurza się czasami jak jej nie zrozumiem szczególnie jak czegoś chce

i woła "aaaaaa" a jak zrozumiem to jest
my w sobotę zabalowaliśmy do 3 nad ranem

i kacyk mały był

taaaaa głowa mnie bolała do wieczora a wypiłam tylko 3 drinki z ginu z tonikiem

chyba straciłam kondycję imprezową

no ale nawet fajnie było
a w niedzielę od rana do Ptaka pojechałam i udane zakupki zaliczyłam [jeszcze mnie głowa wtedy nie zaczęła boleć

] mam nowy sweterek i dwa golfiki i bluzkę i kolczyki i wisiorek i dwie pary spodni

więc się cieszę ogromnie bo już dawno takich zakupów sobie nie zrobiłam
tylko nadal na fryzjera mnie nie stać - bo kasa wydana
cóż nie można mieć wszystkiego...
chciałam nadmienić, że oglądnęłam wszystkie zdjęcia ale już nie dam rady wymienić - wszystkie te nasze majowe dzieciaczki są super extra fajoskie
już nie wiem co miałam napisać
glizdunia trzymam jutro kciuki!!!!!!!
jagoda no nie fajnie że tak mąż do Ciebie mówi

a córcię masz śliczną i gust taki po mojemu też
a no i my też powinniśmy Iguśce włoski obciąć bo tak jak zbora mówi jakieś jej się z tyłu robią po spaniu.. coś a' la tapiry ?
no dobra to mykam bo późno...
a wiecie co ja to mam jakieś objawy uzależnienia - mało tu piszę w sumie bo nie mam kiedy ale w ciągu dnia się łapię na tym co tu Wam napisać

i z tym czytaniem to jest faktycznie tak że mogłabym sobie darować i zacząć pisać na bieżąco ale mi szkoda

i ciekawość mnie zżera jak to mawia glizdunia

i nonono siedzę i ślęczę godzinami zaległości a potem nie mam już siły pisać hehehe
no
miałam iść
[ Dodano: 2008-11-12, 23:25 ]
aaaaaa zdjęć nie maiłam siły...
może jutro??? :>