Dzien dobry
Ja ostatnio jestem jakas zakrecona.. Moze dlatego ze tak jakos ostatnio duzoo sie u mnie dzieje i powoli sie gubie..
Ale dam rade
No wlasnie wczoraj bylam z mezem moim u tego lekarza od cukru i mala jak wychodzilam to spala ale podobno obudzila sie to znaczy przebudzila sie i zobaczyla babcie i miala juz po spanku i szukala mnie wolala tylko mama mama i przypuszczam ze gdybym byla w domku to mala jeszcze by zasnela bo np.przebudzila sie bo jej smoczek wylecial albo chciala miec inna pozycje
Ale pozniej jak mala juz wiedziala ze mamy niema to sie zaczela ladnie i grzecznie bawic z babcia i nie plakala
To dobrze.. wydaje mi sie ze Nicolcia jest teraz juz troche starsza i wiecej rozumie
mala wie ze ja nie zostawie tak na zawsze tylko czasami jak mam termin u lekarza to musze jechac i mnie niema ale wydaje mi sie ze to malutka wie
A tak pozatym to Nicole byla grzeczna z babcia i sie ucieszyla jak mnie zobaczyla chociaz byla zajeta swoja kolderka ale zadowolona byla ze juz jestem bo pozniej zaczela sie normalnie popisywac
A tak pozatym to u nas nocka dzisiaj superrr Mala spala spokojnie cala noc i ja sie wyspalam i obudzilysmy sie o 8 30 czyli norma
A u nas pada snieg...
sypie i sypie i jest juz tak bialo i mokro i nawet juz bylismy z Nicolcia na spacerku dzisiaj
Bylam w aptece,i na poczcie kartki swiateczne wyslac
No a malutka teraz sobie zasnela juz byla taka zmeczona ale to jest to ze jak Nicole jest zmeczona to dlugo nie umie spac...
wiec zobaczymy ile moje kochane dziecko teraz pospi
Milego dnia wam zycze i buziaczki paa
Mama_Kingi wydaje mi sie ze nie bedzie nie powinno byc az tak zle jak pojde do szpitala rodzic
W ciagu dnia mala Nicole bawi sie ze wszystkimi wiadomo patrzy czy jestem tez obok niej... no ale problem bedzie i to juz wiem caly czas ze mala beze mnie nie zasnie.. no chyba ze juz padnie sama z wykonczenia.. ze zmeczenia
No zdarza sie i tak..
Jakos to przetrwamy.. to tylko bedzie pare dni... i bede znowu w domku z malutkim Marcusem i juz ciekawa jestem jak mala bedzie reagowac na swojego braciszka
Aha a dzieje sie u mnie ostatnio wiecej tak mi sie wydaje bo tak.. Jutro mamy z Nicolcia te " nasze " zajecia takie chocby przedszkole dla maluszkow
i pozniej jutro musze caly domek posprzatac..
A w czwartek mam znowu termin u mojego lekarza od tego cukru bo bedzie jego osobista pani od zywienia i bedzie mi wszystko tulmaczyla dietka itd.. co ja juz wiem..
No i tak to zawsze cos sie u mnie musi dziac i sie dzieje
[ Dodano: 2007-12-11, 14:07 ]Ok to ja spadam poki mala jeszcze sobie spi,musze porobic z prankiem bo juz jest suche jakos szybko ta moja suszarka suszy
i jeszcze obiadek trzeba ugotowac i karki na urodziny wypiasac musze
A w czwartek to jedziemy z mezulkiem po choinke pewnie Nicolcia tez pojedzie albo zostanie z babcia bo potrzebne bedzie miejsce.. to jeszcze zobacze
i kupimy sobie choinke jak co roku zywa
i juz powoli swieta ida Hurrraaa
[ Dodano: 2007-12-11, 22:08 ]I znowu was niema.. !!!???
No nic szkoda.. Ale i tak cos napisze
U mnie dzisiaj dzionek minal fajnie,bylismy z Nicole dzisiaj duzo na powietrzu i na sniegu
Pisalam wam ze chcemy z mezem kupic Nicole pod choinke sanki z oparciem ale jednak kupimy malej cos innego bo sanki juz malutka ma dzisiaj mi tesciowa je przyniosla takie plastikowe fajne
tesciowie nie kupili tylko ludzi co kiedys mieszkali na tym mieszkaniu co tesciowie zapomnieli widocznie i mala ma sanki fajne
No i juz nawet bylismy dzisiaj te sanki wyprobowac i bylo fajnie,malutkiej sie tak spodobalo ze nie chciala z nim schodzic
Pozniej troche ze mna Nicolinka odgarnela snieg bo tyle go napadalo przez jedna noc i dzien
I tak jakos szybko minal dzien.. wypisalam juz kartki urodzinowe bo za niedlugo ma moja tesciowa urodziny pozniej moja babcia i moja mama takze juz mam wypisane tylko wyslac
tesciowa mam na miejscu to nie musze jej wysylac
A teraz niedawno wzielysmy sobie z Nicole prysznic i malutka zasnela jak aniolek wiadomo potrzebowala troche czasu na zasniecie ale nie bylo tak zle
i mala sobie ladnie spi i spokojnie
A i jestem szczesliwa troche bo teraz sobie cukier mierze przed jedzeniem i po jedzeniu i mam calkiem dobry cukier
i wcale nie jest podwyzszony
jest w normie zobaczymy jak bedzie w nastepnych dniach
Milej nocki i dobranoc i mam nadzieje ze wkrotce nasz watek ozyje bardziej
[ Dodano: 2007-12-11, 22:18 ]I znowu sie chwale
Nicolinka na sankach :
I moj maly kochany Pomocnik Nicole