Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 15:20

Przyszedł kuzyn Wiktora więc może uda mi się coś poczytać ...

Karola to Wiktor ma identyczną kurtkę tylko w rozmiarze 86 :-)

Widzę, że była ostra dyskusja o ubieraniu naszych dzieci ... Ja podobnie jak Sikorka i Karola staram się wszystko wypośrodkować, ufam swojej intuicji i słucham też Wiktora. Nikogo nie osądzam, bo tak najpprościej, każdy ma swoją filozofię, swoje zasady.

anza no to mi weselej bo myslałam, że tylko Wiktor taki niemowa jest :ico_oczko:

anza w wolnej chwilipochwal się tymi zakupami :ico_sorki: Ja dziś szukałam spodni ale wróciłam z niczym ... Nic nie ma na tym moim zadupiu :ico_zly:

patrycja no co ty :ico_szoking: Ale bym się :ico_zly: z powodu wózka :ico_zly: Ale masz rację, nowego nie ma raczej sensu kupować ...

Sikorko Wiktor jak zobaczył i usłyszał Karola to od razu zawołała dzi dzi :ico_haha_01: Świetnie nam Karolek mówi, brawo :ico_brawa_01: I ty jaki masz miły głos :ico_haha_02: I jaki piękny uśmiech pokazuje mały na fotkach :-D

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2008, 16:33

Sikorko no Karolek świetny jest z tym mówieniem i jak ładnie mu pająk wyszedł :D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 16:58

Daria jeszcze niedała znać :ico_noniewiem: Ciekawe jak wyszedł ten scan :ico_noniewiem: Oby wszystko było ok :ico_sorki: :ico_sorki:

Zimno już się u nas zrobiło ale Wiktorek spaceruje jeszcze z babcią więc mam chwilę na wypicie popołudniowej kawki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2008, 17:24

Dziękujemy za komplementy :-D Duma mnie rozpiera. Dumna jestem ze wszystkich moich ptaszków, nawet z tego największego :ico_oczko: , że mi się takiego upolowac udało :ico_oczko:
A Karol to wyjątkowy śmieszek, buzia faktycznie, nie uśmiecha mu sie tylko jak się nad czymś zastanawia, albo cos chce, a nie może :-D Ostatnio nawet jak byliśmy u pani doktor, to ona zauważyła, że Karol to cały czas uśmiechnięty.

Moje dzieciaczki bawią się chwile razem więc ja maogłam tu chwilę klapnąć.

No ale naszej GLIZDUNI jeszcze nie ma......

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 17:32

Sikorko gratuluje twoich trzech muszkieterów :ico_haha_01: Ja mam dwóch też całkiem całkiem :ico_haha_02:

Wiktor wrócił już ze spaceru z noskiem czerwonym od zimna :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2008, 17:38

kamizela, a jak jego uczulenie, zmniejszyło się troszkę???

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 18:51

hej dziewczyny,bardzo mi milo ze o mnie pamietacie :ico_wstydzioch: ...bylam na tym usg,Maya spala w aucie a A. jej pilnowal,troche sie tego dzialu naszukalam ale to normalne szpital-gigant :ico_olaboga: no i babka mi sprawdzila to nadbrzusze i wszystko w porzadku,zadnych guzow nie znalazla...sprawdzala tez nerki i tez są ok.wiec musze sie udac znow do mojej lekarki i ona zdecyduje co dalej :ico_noniewiem: bardzo sie ciesze ze nic tam nie mam...nawet nie wiecie jak.... :ico_haha_01: czyli w przyszlym tyg. do tej babki znow i gadanie o podbrzuszu tym razem i o tej plamce co mi sie powiekszac zaczela a nie znikac :ico_noniewiem: ....no ale scan udany :-D :ico_brawa_01: zabladzilam w drodze powrotnej i nawet nie wiem jak dlugo nie moglam wyjsc ze szpitala :ico_zly: a jeszcze odpowiedni parking znalezc...o zgrozo ale w koncu dotarlam i pojechalismy do Ikei,mebelki zakupione i juz ustawione...wieczorem fociaki beda :ico_oczko:

Ewcik,ladny komplecik zimowy czeka na Alę :ico_brawa_01:
Pati,ukradli wozek?ja bym zaskoczona byla ze szok...i zla...no ale to i tak dobry moment wybrali bo Krystek juz sam drepta wiec az tak go nie potrzebuje....dobrze ze to nie bylo gdzies pol roku temu :ico_noniewiem:
Sikorko,Karolek sliczny chlopaczek,podoba mi sie a co!! :-D i ladnie mowi :ico_brawa_01: mysle ze z Maya by sobie pogadali o pajakach hihihi bo ona juz tez fajnie nadaje :ico_haha_01: ....no i trzeba sie za nagrywanie zabrac :-)
Kamila,no fajnie ze udalo sie z koszulami :ico_haha_01: hehe...nieczesto sie zdarza taka sytuacja ze ktos nie chce wygrac nie? :ico_oczko:
Zborra,superasne zdjecie masz w podpisie...baaardzo mi sie podoba heheno i ten kombinezonik juz dotrze to i za dzieci mozesz sie spokojnie brac :ico_oczko: :ico_haha_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 19:03

helo
i znow tak pozno sie witam, ale dzien z A w domu jakos tak poprzestawiany ze szok..
u mnie zas kolejna dobra nowina..zaprosili mnie na konkurs dzis :-D we wtorek mam przyjsc na testy, wiec juz dzis sie biore wieczorem za te nieszczesne ustawy to bo chce wypasc jak najlepiej :-)

Karolek slicznie mowi, widac jaki z niego bystry chłopczyk!!no i sliczny tez trzeba dodac!!

co do ubierania, skoro az taka wymiana zdan sie tu pojawiła to dodam, ze ja Mile ubieram tak jak siebie, tylko ze jej dodaje czapke w zaleznosci od pogody roznej grubosci, ale na razie tylko dwa razy miała na głowie taka powiedzmy zimowa.. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 19:24

ojejku widze ze niezla jazda z tym ubieraniem
ja wiem ze czasem zbyt cieplo ubieram mała ale staram sie tego pilnowac
tylko ze my czasem idziemy na spacer na bite 3 godz i wtedy jak siedzi caly czas w wozku to jednak musi byc cieplo ubrana

ale za to moja mama zaczyna znowu przeginac z tym ubieraniem

a jak mloda sie wietrzy przed spaniem to oczywiscie moja babcia prawie płacze jak widzi ze ona lata na bosaka

[ Dodano: 2008-11-13, 18:25 ]
ladybird23, no to trzymam kciuki za ten konkurs

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 20:20

Lady,super....!!!szybko poszlo co?oby teraz tak sprawnie poszlo z dostaniem tej pracy!!! :ico_sorki: :-D :ico_brawa_01:

troche fociakow wklejam,troche bo te z basenow maja Ci znajomi a my aparat w szafce schowalismy :ico_puknij:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ej wlasnie w szoku zostalismy bo Maya zanucila nam poczatek melodi z dobranocnego ogrodu,bo A. sie ja pyta czy bedzie ogladac Iggla Piggla....ale slodkie to bylo :ico_haha_01: :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”