hej dziewczyny,bardzo mi milo ze o mnie pamietacie

...bylam na tym usg,Maya spala w aucie a A. jej pilnowal,troche sie tego dzialu naszukalam ale to normalne szpital-gigant

no i babka mi sprawdzila to nadbrzusze i wszystko w porzadku,zadnych guzow nie znalazla...sprawdzala tez nerki i tez są ok.wiec musze sie udac znow do mojej lekarki i ona zdecyduje co dalej

bardzo sie ciesze ze nic tam nie mam...nawet nie wiecie jak....

czyli w przyszlym tyg. do tej babki znow i gadanie o podbrzuszu tym razem i o tej plamce co mi sie powiekszac zaczela a nie znikac

....no ale scan udany

zabladzilam w drodze powrotnej i nawet nie wiem jak dlugo nie moglam wyjsc ze szpitala

a jeszcze odpowiedni parking znalezc...o zgrozo ale w koncu dotarlam i pojechalismy do Ikei,mebelki zakupione i juz ustawione...wieczorem fociaki beda
Ewcik,ladny komplecik zimowy czeka na Alę
Pati,ukradli wozek?ja bym zaskoczona byla ze szok...i zla...no ale to i tak dobry moment wybrali bo Krystek juz sam drepta wiec az tak go nie potrzebuje....dobrze ze to nie bylo gdzies pol roku temu
Sikorko,Karolek sliczny chlopaczek,podoba mi sie a co!!

i ladnie mowi

mysle ze z Maya by sobie pogadali o pajakach hihihi bo ona juz tez fajnie nadaje

....no i trzeba sie za nagrywanie zabrac
Kamila,no fajnie ze udalo sie z koszulami

hehe...nieczesto sie zdarza taka sytuacja ze ktos nie chce wygrac nie?
Zborra,superasne zdjecie masz w podpisie...baaardzo mi sie podoba heheno i ten kombinezonik juz dotrze to i za dzieci mozesz sie spokojnie brac