kaasiaa79,

juz myslalam, ze cie Kowalus przykul rozowymi, futerkowymi kajdankami do kaloryfera

, gdzie ty tam na kursa jakies biegasz, jak my cie tu mozemy nauczyc wszystkiego
madziorka hihi pisze:sainsburegio
kurka banda, a mi sie dzisiaj melancholia właczyła za jogurtami duo - coś tam z kulkami czekoladowymi 5 szt za funta i deserkami rollo z sainsburego
uwielbialam te jogurty, a w Polsce wogole jogurtow nie jem, bo mi tu nie smakują
martuchafrost, ja z kasa mam tak samo jak ty, zawsze sie upominam i nawet mezowi wyliczam, ale on mnie i tak zawsze obrabuje jak nie patrze

apropos nie patrzenia - głupek dal Luśce dzis łyzeczke czarnej slodzonej herbaty....
A Luska dzis pierwszy raz tarte jabluszko szamnela

troche bylo kwaskowe i robiła takie miny, ze mogłaby w kreskówce zagrac

ale jak sie skonczyło to arię odwalila, ze malo
Ja wszystko juz posprzatalam... caly dzien sprzatalam, z godzinna przerwa na wizyte na porodówce

a co tam

zatesknilam

a tak powaznie kuzynka meza urodzila córeczke. Pierwsze dziecko, ona ma 19 lat a porod trwal niecalą godzine, bez ciecia, bez szwow

mi sie wydaje, ze to zle, ze powinna dlugo i bolesnie rodzic, bo by sie przynajmniej ze strachu przed druga ciaza moze zaczela zabezpieczac, a mi sie wydaje, ze zaraz bedzie nastepne itd. Ma meza pijaka, praca sie go nie trzyma, nie maja gdzie mieszkac, ona ma jeszcze 2 lata szkoly... wpadli i sie zenili na hura

a dziecko takie malutkie sie urodzilo, ze chyba moja Luska tak w 6 miesiacu ciazy wygladala. Dwa razy mniejsza glowke od Luski miala... mam na mysli glowe Luski zaraz po porodzie, a nie teraz
Acha i jeszcze moja jedna kolezanka urodzila coreczke w piątek, druga w sobote i jeszcze dzis zona kolegi synka

wysyp noworodków
[ Dodano: 2007-10-02, 21:15 ]acha... obrabowalam prawie apteke, zazywam mnostwo jakis medykamentow, pije mleko z czosnkiem i maslem i coraz gorzej sie czuje