NICOLA_1985

10 maja 2012, 21:58

no moje obiecane fotki :-)
tych kilka na końcu niewyraźnych jest zrobionych telefonem :ico_oczko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 10-05-2012, 22:00 ]
musze se zmienić focie w podpisie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 maja 2012, 22:09

ale super fotki widac ze wypoczynek sie udał
kotek cudny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
hihi tez takiego chece
mieszkanko bardzo ładne

NICOLA_1985

10 maja 2012, 22:19

kotki są dwa hehe drugi większy samczyk a to była samiczka na zdjęciu Vanilja, a samczyk to Brooklin:
Obrazek

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

10 maja 2012, 22:59

Nicola, zdjęcia cudowne! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A Krystianek jaki już duży chłop! :ico_olaboga: Kotki ciekawe, bardzo.

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2012, 09:49

NICOLA_1985, ale ty chudzina jestes a zdjecia super.
my na 12 do lekarza po skierowanie na bioderka i zwarze przy okazji mala czy przybiera cos na tym cycu.
wczoraj wieczorem mialam dola maz w pracy mloda placze starsza tez i nie wiem do ktorej isc

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2012, 09:52

Witajcie my zaraz zmykamy na polko heheh dzis przygotowałam dla dzieciaczków niespodziankę
wzięłam koc mala miskę butelkę wody małe łódeczki hehehe będziemy sie paplać bo cieplutko pewnie zas z bloku będą gapić jak na wariatkę
oczywiści przegryzka tez jest :ico_haha_01:
NICOLA_1985, fajne foteczki wybrałaś :ico_sorki: :ico_sorki:
a Krystianek faktycznie podrósł :-D
oki zmykamy milego dnia

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

11 maja 2012, 09:56

wisnia3006, wierzę, ze jest ciężko :ico_noniewiem: sama nie wiem jak bym się miała rozdwoić.
wczoraj widziałam właśnie taką sytuację na placu zabaw - matka zabierała z piaskownicy starszaka (może miał z ok 3lata) na siłę, bo młodsza siostrzyczka była głodna i płakała w wózku w niebogłosy! :ico_olaboga: i tym sposobem miała dwa wyjce koło siebie.
swoją drogą, jak widzę jak mamuśki wkładają na spacerki dzieci w te foteliki samochodowe i pędzą "na słoneczko" to aż chce mi się nimi potrząsnąć :ico_zly:

wisnia, czytałam na wiosennych o twoich rozterkach jak tu małą ubrać - ja bym trzasnęła body z krótkim, na to jakiś kaftanik ładny, czy bluzeczka i pajaca. i cieniuteńka czapusia. i tyle.

Martalka, czyli czekamy jeszcze tydzień na Jasia wg "waszych działań" :ico_sorki:

[ Dodano: 11-05-2012, 09:57 ]
gozdzik, foty potem poprosimy :ico_sorki:

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

11 maja 2012, 13:45

Nicola, śliczne zdjęcia! :ico_brawa_01: Moi sąsiedzi mają takie koty egipskie, a ja brytyjczyków lubię, ale Mąż jest uczulony na kocią sierść, więc w przyszłości planujemy psa - jak będziemy mieli domek - najlepiej labradorka :-D

Wiśnia, współczuję :ico_pocieszyciel: Też bym się chyba zdołowała w tej sytuacji :ico_noniewiem: Trzymaj się, może z czasem Zuzia zrozumie że siostrzyczka ma swoje potrzeby, które musisz zaspokoić - najważniejsze aby nie czuła się mniej ważna i kochana. Ja też się boję jak to będzie, ale staram się myśleć pozytywnie.

Goździk, Ty cudowne masz te pomysły - cos fajnego z niczego - i bardzo Cię proszę, za każdym razem pisz nam tu o tym. Ja też chętnie skorzystam - pamiętam jak mówiłaś o tej mące ziemniaczanej - niby takie nic, a dzieciaki na pewno miały mnóstwo frajdy! :-D A te statki co będziecie puszczać, to jakieś zabawki, czy z listków zrobicie? :-) Pokaż koniecznie zdjęcia, a obserwatorzy w oknach niech się uczą!!! :ico_oczko:

NICOLA_1985

11 maja 2012, 13:55

hej

ja dzisiaj zaczęłam odpampersowianie Krystainek chodzi cały dzien bez pampka nawet na spacer
jak na razie jedno siku w majty i jedna kupa hehe :ico_oczko: koniecznie chce żeby go przebrać jak ma "pfeee" :ico_oczko: czyli kojazy to dobry znak :ico_sorki:

[ Dodano: 11-05-2012, 13:57 ]
dziękuje za wszystkie komplementy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2012, 14:24

wisnia3006, trzymaj sie dzielnie to trudny czas dla Was ale wieże ze z czasem wszystko sie unormuje

My po szalonym pikniku :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
radochy było .... aż nie da sie opisać
w sumie mam ze trzy fotki bo kiepsko mi sie robilo jak tak na mnie gapili
wiec olalam fotografie i bawiłam sie z dziećmi :ico_haha_01: :ico_haha_01:
A te statki co będziecie puszczać, to jakieś zabawki, czy z listków zrobicie? Pokaż koniecznie zdjęcia, a obserwatorzy w oknach niech się uczą!!!
łódeczki robiliśmy ze styropianku ( mieliśmy taki cienki bo dwa dni temu przyszła nam lampa i byla nim zabezpieczona )na to patyczek po zapałce i listek z drzewka jako żagiel
Jula robila tez z listków przekutych patyczkiem były tez łódeczki z korka od butelek :ico_haha_01:
było tez przelewanie wody przez kubeczki z dziurkami i bez a na koniec podlały drzewka
:-)

Obrazek
a tu posilająca sie Julcia :ico_haha_01:
Obrazek
ja dzisiaj zaczęłam odpampersowianie Krystainek chodzi cały dzien bez pampka nawet na spacer
My też od rana walczymy :ico_oczko: :ico_oczko:
ale jak na razie mamy 0 do nocnika
hehehe dywany pościągane Bartoszek jak na razie nic sobie nie robi i siusia pod siebie

Wróć do „Przedszkolaczki”