Awatar użytkownika
Kajunia25
4000 - letni staruszek

30 lis 2007, 22:53

Hej hej,
Szybkiego powrotu do zdrówka wszystkim chorującym
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

I gratulacje za wszelkie postępy dla małych odkrywców:
:ico_prezent:

Ja dosłownie nie mam teraz czasu bo ciągle ząbkujemy i to ostro, mała w dzień jako tako chociaż drzemać nie chce, a gdy zbliża się noc to płacze mi strasznie i spać nie chce.. Chyba kolejny ząbek nam idzie..

olala
Ładna sesja!!
Co do tych kalendarzy to czy Ty przez allegro zamawiałaś??
Jak możesz podaj link byłabym wdzięczna

Awatar użytkownika
Dorota.M.
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

30 lis 2007, 22:57

hej dziewczyny, ja też tylko na chwilkę i w skrócie...
Jutro do szkoły, a mam jeszcze pełno pisania, a zajecia mam od 8:00 do 20:15 :ico_olaboga:
Dziś byłam z Agatką u kontroli - wreszcie koniec zastrzyków, brała na ten wirus, aż 6 po dwa razy dziennie, no i w końcu dziś kupka była już normalna :ico_brawa_01: Bo pielęgniarka rano mi powiedziała, że lekarka mówiła że ma się zapytać jakie kupki dziś moja Agata zrobiła bo jakby nadal miała rozwolnienie, to posżłaby do szpitala, uff co za szczęscie ze tak się nie stało, bo chyba bym umarła...
Ja też od razu dałam się przebadać, bo jak to stwierdziła moja teściowa - wyglądam jak cień...rzeczywiscie znów mam spadek formy, ale to chyba przez te wszystkie przykrości jakie mnie spotkały.
Na pogrzebie nie byłam :ico_placzek: musiałam zostać w domku z Agatką, bo wtedy jeszcze gorączke miała i ta biegunka...
Ale mąż zabrał mnie wieczorkiem na cmentarz i pożegnałam się z dziadkiem :ico_placzek: Nie mogę uwierzyć że już go nie ma wśród nas....

No i to tyle chyba, muszę iść dokończyć skrobanko notatek bo kto za mnie wstanie o 5:50 i pojedzie do Poznania i przesiedzi ponad 12 godzin w szkole, o matko już mi się odechciewa...
Kochane miłego weekendu i zdrowia dla wszystkich chorowitych dzieciaszków i ich rodziców! papa

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

30 lis 2007, 23:01

Kajunia25, link juz chyba wczesniej podawałam (tydzien temu, wkleilam tez pierwsza strone mojego gotowego juz kalendarza i dwie przykladowe kartki):

http://www.allegro.pl/item271471880_ind ... mi_a3.html
Jest to gość, który na jednej aukcji sprzedaje po 100sztuk takich kalendarzy. Jest w tym naprawde dobry.

zamawiałam przez allegro i realizacja była bardzo szybka, zdjecia wysłałam w srode przed południem a w poniedzialek juz byl kurier z kalendarzami. Gdybym nie robiła zmian w projekcie, kurier byłby juz w piątek. Ale im blizej świąt tym pewnie ten czas będzie się wydłuzał, bo i więcej zamówień i kurierzy będą mieli więcej przesyłek do dostarczenia.

A macie jakiś pomysł na niedrogi prezent gwiazdkowy dla chłopca trzylatka?

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2007, 23:54

Cześć

Wpadłam tylko powiedziec, że byłam u lekarza i niestety mam zapisany antybiotyk i inne lekarstwa bo mam silne zapalenie oskrzeli :ico_placzek: Strasznie się męczę z tym wszytskim i wszytsko mnie boli. Muszę raz na tydzień podczas brania takich kropelek iśc na badanie serduszka i tętna maleństwa bo ten lek może spowodować jakieś zaburzenia i jakby się coś działo to mam odstawić ale to tylko badanie serduszka wykarze :ico_noniewiem: , ale mam nadzieje, że szybko się wykuruje i będzie ok. Na razie mam przynajmniej tydzień z głowy :ico_placzek: Dziś mój rodzinny lekarz sprawdzał jak tam moja mała kruszynka i jak bije serduszko i słyszłam śliczne bicie serca. Tak, że mogę jak na razie brać te kropeli ale za 3 dni zaś na kontole do niego mam się zgosić. Lekarz powiedział, że jeszcze kilka dni bez leków a zapalenie płuc gotowe a wtedy bez silnych antybiotyków by się nie obeszło ...a to na pewno na dzidziusiu by się odbiło mniej czy bardziej!

Wszytskim chorowitkom Zdorwiejcie i nie dajcie się!

Zmykam do łóżka bo nie mogę się przechłodzić.

Awatar użytkownika
mama Kasia
Maniak forumowy
Maniak forumowy

01 gru 2007, 00:05

olala, moj Aruś ma 3 latka i mogę ci podpowiedzieć co lubi: więc oczywiście samochody (ostatnio ma bzika na punkcie aut strażackich), klocki (b. lubi układać wyyyysoookie wieże-aż mu się rozwali i wtedy krzyk, złość :ico_placzek: :ico_zly: ). No i niedawno dostał puzzle z bajki o Memo. na 20 elementów. I poweim ci że bardzo polubił tę układankę, stara się sam, czasem mu nie wychodzi to woła o pomoc. Ale próbuje układać... Co jeszcze... acha i też dostał jako prezent domino z samochodzikami. Trzeba dopasowywać takie same autka. To też bardzo mu się podoba.

Awatar użytkownika
Iwona77
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

01 gru 2007, 00:06

Małgorzatka, duzo zdrówenka kochanienka dla ciebie i kryszynek twoich :ico_buziaczki_big: (dobrze ze poszlas do tego lekarza a ty chcialas to wpierw ziólkami wyleczyc ojojoj :ico_olaboga: )

Awatar użytkownika
mama Kasia
Maniak forumowy
Maniak forumowy

01 gru 2007, 00:21

No Małgoś tobie to się chyba należy przez kolano przełożyć... Homeopaty!!! No, ale byłaś, dostałaś leki, na pewno pomogą... Kuruj się kochana.
Karolas też pewnie bidula leży chora. A tu jeszcze i dzieci chore (chociaż chyba z Kacpim lepiej-pisała , prawda?)

I kolejne chore dzieciątko... Kiedyż to się wreszcie skończy????

A ja dziś byłam z Arusiem z tym jego siuśkiem u chirurga... Okazało się że mu tam ta skórka zarosła z jednej strony i mu się tam cosik naubierało. Trochę mu to lekarz ściągnął, (ale biedny synek płakał :ico_placzek: ). a resztę mówił żeby w kąpieli mu powoli ściągać tę skórkę. No i do kontroli tak po nowym Roku. Ale mi i mężowi ulżyło. Myśmy się bali że coś poważnego tam się porobiło, ufff. ulga, ale Aruś troszkę pocierpi... Czemu nie może być normalnie ok, tylko zawsze coś się musi przyplątać????
Dobranoc...

Eva_1977
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 gru 2007, 12:22

witajcie...
Malgosiu jak dobrze, ze poszlas z tym chorobskiem w koncu do lekarza
zycze ci szybkiego owrotu do zdrowka

Karolciu Tobie kochana rowniez... duzo zzdrowka...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOCHANEJ AMELCI
DUZO ZDROWKA, USMIECHU NA CODZIEN
buziaczki od Dominisia
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

01 gru 2007, 14:45

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: serdeczne życzenia dla Amelki! Duuuzo zdrówka!

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

01 gru 2007, 16:38

Małgorzatka, biedulko dbaj o siebie!!! No i oczywiście o tą malutką istotkę którą trzymasz pod serduszkiem!!
olala śliczne zdjęcia!! Gwiazdeczka ślicznie pozowala!!
karolas przede wszystkim ZDRÓWKA dla Ciebie!!!
No i oczywiście wszystko co najlepsze dla mojej synowej Amelusi!!! Buzaiczki z okazji ukończenia 10 miesięcy!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Iwona 77 no to ostatnio miałąś duzo pracy z tego co pisałaś to dużo tych ozdóbek chilnkowych zrobiłaś. Sama sie zastanawiam czy cos nie dawać na allegro do sprzedarzy. Z własnym wyrobem świątecznym to juz nie zdążę nic zrobić ale inne rzeczy....
mama Kasia, dobrze ze z Arusiem to nie jest takie poważne z tym siusiaczkiem. Oby nie bolalo go to za bardzo!!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”