Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 paź 2008, 10:33

secret25, muuusi rozpieszczać :-) :ico_oczko:
ale przyznam,ze właściwie nie mam zachcianek szczególnych,no chyba,ze na jabłka :-D
noo, ja mam ciągoty straszne, ale staram się nie myśleć.. ale pizzę bym zjadła wielką jak stół i popiła wanną pepsi :-D heh... idę po jabłko :/

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2008, 10:34

ananke, hehe a ja po nastepna mandarynke są takie kwaśniutkie:D

[ Dodano: 2008-10-20, 10:37 ]
ananke, mojemu juz praca sie konczy bardzo mnie to cieszy firma plajtuje a on ze swoim kierownikiem zakladaja warsztat:D:D haha wiec bede miala go przy soboie przynajmniej w nocy:)

a co najgorsze.... on jedzie w srode do brzegu na pogrzeb ciotki zmoją "ukochaną" teściową ostatnio z nim gadalam i ja nie widze szans na to bym sie do niej odezwala a tym bardziej z dzieckiem do niej pojechala...a on ze pojade ...a ja ze jak sobie narysuje....powiedzialam ze dam mu mała na godzinke czasu i ma wrcac...ale moje oczy nie chca ją widziec...porestzo mysle ze dobrze robie bo mam ambicje.... skoro ona mnie wygonila z domu z byle jakiego powodu to jak mozna do takiego kogos sie odezwac??? a ona ambicji nie ma;/ i pewnie chce sie zachowywac tak jak dawniej...a pasza wont

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 paź 2008, 10:38

ale pizzę bym zjadła wielką jak stół i popiła wanną pepsi
To raz zrób wyjątek i odłóż na chwilkę dietkę na bok :-D ,ja to czasem mam taka ciągotę na pączki ale wtedy robię sobie kromki z miodem i przechodzi mi ochota na słodkości na dłuższy czas :-D

[ Dodano: 2008-10-20, 10:40 ]
milutka204, zrobisz jak uważasz,ale Małej kontaktu z babcią raczej nie możesz zabronić,wszystko jedno jaka by była.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2008, 10:41

secret25, ale moge bo to moje dziecko bedzie a ona zyczyla mi jaknajgorzej i jakby mogla to by mnie zepchnela ze schodow wiec teraz jakim prawem chce zobaczyc dziecko zeby jeszcze urok so\wooja mina rzucila...a wiecie ze ona ma wyglad jak prawdziwa czarownica;/ sama jak ją poznlaam to sie przestraszylam

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 paź 2008, 10:44

milutka204, no to teściową masz jak z dowcipów :-D ,może jej sie odmieni jak się malutka urodzi i jeszcze się dogadacie :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-10-20, 10:45 ]
Dobra idę Młodego położyć spać,do napisania:)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2008, 10:45

secret25, ja sie z nia nie dogadam... poprostu ja mam tez zadziorny i dumny charakter:D:D jak ktos mnie wygania to wiadomo ze z taką osoba nie mak kontaktu tylko dzin dobry i dowidzenia... no z dowcipow to za malo powiedziane ale z horrorow hehe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

20 paź 2008, 11:02

To raz zrób wyjątek i odłóż na chwilkę dietkę na bok :-D
raz w miesiącu mam "dzien laby" - jeszcze mi zostały dwa tygodnie do niego :-) ostatnio tak w sobotę zrobiliśmy (dwa tyg temu) pizza była, szklanka pepsi :-) ale Małe mi wtedy tak fikało, że szok :-) noo i ciastka maślane, tradycyjne szkockie były :-) a Krzysiek szejki sam zrobił, takie jak w mc'donaldzie :-) także szalejemy raz w miesiącu i wystarczy :-)

milutka204, nie zazdroszczę :-) ja za swoją teściową tez nie przepadam, ale na szczęście mieszkam w tak "bezpiecznej" odległości, że sie nie muszę o nic martwić, już mają zarezerwowane bilety na koniec lutego, na 6 dni, także mam dużo czasu, żeby nastawić się na to psychicznie :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2008, 11:15

Ja generalnie jem wszystko na co mam ochotę - dopóki nie tyję nadmiernie, to nie widzę powodu żeby się ograniczać. Dobrze, że nie lubię chipsów, napojów gazowanych i fast foodów. Raz tylko zjadłam paczkę chipsów bo mnie naszło i strasznie mi się po nich pić chciało - od tamtej pory mam spokój. Słodycze jem jak mam ochotę - głównie ciastka, ale czasami (co przed ciążą mi się nie zdarzało) mam chęć na czekoladę.
Na razie przytyłam dziewięć kilo, co mi dobrze zrobiło, bo przed ciążą strasznie schudłam.Teraz ważę 64 kg.

[ Dodano: 2008-10-20, 11:17 ]
milutka mogę się założyć, że teściowa niechęci do Ciebie nie przeniesie na dziecko - to w końcu będzie córka jej ukochanego syna. Zobaczysz jeszcze będzie małą rozpieszczać.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2008, 11:56

ja w końcu dotarłam przed kompa, trochę dziś jedździliśmy, kupiliśmy farby i super panele. Teraz troche odpoczne, potem jakiś odbiad, mąż ma w tym tygodniu popoludniówki, także od 13.30 do 22.30 będę sama, leniuchować i oczywiście siedzieć przy kompie :-)

[ Dodano: 2008-10-20, 11:57 ]
jeśli chodzi o jedzenie, to ja nie miałam i nie mam żadnych zachcianek, jem to co jadlam i jem często, ale mało. Przytyłam tylko 6kg

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2008, 12:02

gaga22, hehe nie iwem jak jej umozliwie te rozpieszczanie... bo jak narazie nawet nie zadzwoni i nie zapyta jak sie cuzje po prostu zero kontaktu z nia i tak mi dobrze i niech nie mysli ze to sie zmini:D:D corcia jest moja i Pawla a ona niech sobie zrobi:)

a ja przytylam 15 kg i wlasnie mam ochote na ciastko ale na szczescie nie ma ich w domu ale znajac zycie ania zaraz wskoczy do sklepu ale sie bronie:D musze potem pojsc po bulki i chlopu zrobic kanapkli jak narazie od rana wcinam mandarynki:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”