Ale się cieszę,była możliwość umówienia się na jutro,ale muszę skombinować kasę,bo to 250 zł No i może mąż będzie po niedzieli miał wolne,to może pojedzie ze mną...nie mogę się doczekać
laupina pisze:Bilomax to nie to samo co filomagB6!!! Tam o ile dobrze ppamiętam oprócz magnezu i wit.B6 jest miłorząb japoński.
wiem ale jak widać tak się znają tu w aptece u nas. pytalam się w aptece czy te tabletki mają ten sam sklad i powiedziała, że tak wiec wzielam. a co w domu sie okazalo to nie ... szkoda gadac!!!
[ Dodano: 2008-01-25, 13:45 ] hej
gdzie jestescie? co tak cichutko na watku?
mojamaja.córcia, niestety niektóre apteki z myśla o zysku (ciezko mi wierzyc zeby farmceutka sie tak nieorientowała w temacie) potrafia wcisnąć cokolwiek byle sprzedac, zupelnie jak na targu...sama kiedys brałam bilomax podczas sesji z nadzieja na lepszą pamieć i koncentracje.. bo na to ma głownie działać:-D
Beata W- jak po USG? juz byłaś?
dziewczyny czy branie witamin po 3 miesiącu jest konieczne? brałam folik ,juz przestałam bo chcialam łykać witaminy- feminatal, ale po 2 dniach brania, mialam takie nudnosci ze myslałam ze umrę gdzieś czytałam ze organizm moze nie tolerować Fe z tabletek, ale ja kiedyś brałam przed ciążą falvit i było ok... moja szwagierka pielęgniarka każe mi brać mimi wszystko, co wy myślicie?