Ewelina83 ja tez slyszalam bardzo wiele dobrych opinii na temat Eskulapa w Wapienicy i dlatego postanowilam tam rodzic

ja własnie słyszłam, że w eskupalie nie robią badan dzidziusuiwi i jak coś sie dzieje to potem przewożą do szpitala.moje kolezanki ktore rodzily bardzo sobie chwalily klinike w Wapienicy niedaleko bielska podobno tam maja specjalistyczny sprzet dla dzidziusiow jakby sie tak cos dzialo a w szpitalach podbno tego brakuje.
Jak widac zdania podzielone ale z tego co wiem moja kolezanka zaczela rodzic w Cieszynie poczatkiem 7 miesiaca z mala bylo zle i przewozili mala wlasnie do wapienicy bo tam mieli sprzet!ja własnie słyszłam, że w eskupalie nie robią badan dzidziusuiwi i jak coś sie dzieje to potem przewożą do szpitala.moje kolezanki ktore rodzily bardzo sobie chwalily klinike w Wapienicy niedaleko bielska podobno tam maja specjalistyczny sprzet dla dzidziusiow jakby sie tak cos dzialo a w szpitalach podbno tego brakuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość