my bylismy tylko tydzien,az mi sie łęzka w oku zakręciła kiedy musielismy juz odjezdzac,jeszcze przed samym wyjazdem poszlismy troszke nad jezioro,ale nam sie wtedy smutno zrobiło.Synek nam sie prawie rozryczał jak do samochodu wsiadał,bo chciał zostac w 'brązowym domku'
bidulek, musiało mu się bardzo podobać. Dzisiaj pierwszy raz dałam Zuzi kaszkę, ale wcinała, muszę ją trochę podtuczyć bo mało przybiera na wadze, ma 6580 i 64 cm (chociaż ja ją wymierzyłam na 65). Lekarz mi powiedział, żeby już jej wprowadzać zupy z mięsem i kaszkę właśnie no i gluten... ile ważą Wasze pociechy?
Sylwia.O., Julcia będzie pewnie wagowo podobna do Zuzi, ale wyższa my z mężem jesteśmy kurduple, to dziecko też wysokie nie będzie. Dona, Bianka nie wygląda na grubaska, sprawdzaj sobie na siatkach centylowych, ważne żeby waga i wzrost były na podobnych centylach.. w przypadku takich małych dzieci chyba się nie mówi o otylości więc się nie martw na zapas
dziewczyny, moja Bianka śmiga po łózeczku jak parowozik, nie wiem, jak to robi, ale wczoraj wieczoram znlazłam ją pod przewijakiem (cały czas spała), w ogóle w róznych pozycjach uklada się w łózeczku, hihi
ale cieplutko, na spacerek ok.16, teraz siedzimy na balkonie
moja też po łóżeczku hopka, też wgramoliła sie pod przewijak, ale zaczela podnosic go nogami i porozwiazywala ochraniacz zamiast spac co to bedzie jak zaczna chodzic