nie normalnie badaniem ginekologicznym, ale ostatnio jak miałam usg to też miałam sprawdzaną szyjkęale sprawdza Ci przez usg robione przez powłokę brzuszną?
też śliczniebędzie Adrian
czas szybko leci, nim się obejrzysz będziesz tuliła misiaczka do siebiea ja już połowa ciąży kurde aby kolejna połowa mi tak szybko zleciała
a co masz na myśli? Bo ja co wizytę mam sprawdzaną szyjkę czy jest ok, czy się nie skraca i czy jest zamknięta. Sprawdza mi to ręcznie i za pomocą takiego usg dopochwowego.dziewczyny a miałyście już badaną szyjkę macicy?
a to nie wiem czemu...ale zdjęcie mi sie nie wyświetla
mało, ale ja mam teraz infekcję i raczej mam upławya jak u Was dziewczyny ze śluzem?
chyba pójdę w termin, ale nie wiem jeszcze do końca, jest jeszcze trochę czasu, żeby się wszystkiego wywiedzieć.Pinkoto pewnie cesarkę będziesz miała 2 tygodnie przez terminem , czy jak tam u was robią??
gratulacje, czyli i ty będziesz miała parkęja dziś na wizycie byłam no i na 100%dziewuszka!!!!!!
Zosia śliczne imię, tu jest znaczenie imion, supe opisane: http://www.imiona.dla-dzieci.org/nadal mi ta Zosia siedzi ale czekam na inne imiona..
szczery do bólumój synek powiedzial że to nie jesgo siostra tylko jakaś czaszka!!!!1hahaaha
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość