Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2009, 13:58

betina, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: o jaki fajny brzuchaczek, nie za duży, nie za mały :ico_oczko:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2009, 14:00

betina, brzyszek sliczniutki a jaki zgrabniutki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

18 cze 2009, 17:38

betina, brzuszek rzeczywiście malusi, ale to tylko lepiej dla ciebie, bo ci tak nie przeszkadza jak nam.

Ja w zeszłym tygodniu ogoliłam się między nogami 'na łyso' w ramach już przygotowań do porodu i była to straszna męczarnia i niesamowite akrobacje. Teraz przymierzam sie do pomalowania paznokci na nogach i to też nie będzie łatwe.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2009, 17:42

hej dziewczęta :-D :-D :-D jestem nareszcie w domu

przeczytałam i juz nie wiem co której odpisać
po pierwsze dzieki za kciukaski :-D :-D :-D :-D :-D :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: przydały sie... z tym mieszkaniem oczywiscie fałszywy alarm albo ktoś chciał mnie poprostu wystraszyc :ico_sorki: :ico_sorki: wszystko jest na dobrej drodze i teraz tylko czekam na umowe nową :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

sierpniówka :ico_brawa_01: za decyzje kredytową

olala ja mam materac pianka-kokos bo podobno na gryce dziecku sie obraca materac dopiero jak skonczy rok :ico_oczko: tak wiec jeśli kupisz mieszany to najpierw dajesz na strone z kokosem a po roku dopiero obracasz na gryke

chciałam do Betinki wpasć rano ale sobie słodko spała więc pojechałam do domku, po drodze umówiłam sie z koleżanką na lumpeks :ico_oczko: kupiłam piękną bluze z H&M Przemkowi i 6 bluzek dla Amelki :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: wiem miałam juz nie kupować ale za wszystko dałam 6zł

potem byłam ściagnać holtera :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: nareszcie, czułam sie jak robocop :ico_szoking: cały dzień bez stanika musiałam chodzic :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

no i wróciłam do domku, odgrzałam obiad i poszłam na poczte odebrać paczke z rzeczami Amelki i zrobić więlką awanture :ico_zly: :ico_zly:

wiecie co sie okazało?????? :ico_szoking: :ico_szoking: ze mój akt urodzenia był już w srode tydzień temu :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: tylko nasz palant listonosz zostawił to na złym okienku tam gdzie zostawia sie przekazy pocztowe :ico_szoking: :ico_szoking: fajny debil, list tam gdzie pzrekazy pocztowe :ico_olaboga: :ico_olaboga: a kiecka czekała juz od 8 czerwca na pocztowej półce :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: BURDEL :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

18 cze 2009, 17:49

izuś_85, i jak sukienka? Pasuje?

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2009, 17:55

ochłonełam...
kiecka fajna, choc ja czuje sie w niej jak wieloryb :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
mam taki mega brzuch :ico_placzek: i widac w niej mój cellulit na pupie :ico_placzek:

rzeczy dla Amelki te co zamawiałam boskie :ico_brawa_01: a najbardziej podobaja mi sie butelki z Tommy tippe :-D :-D :-D :-D jak cycuś mamusi :ico_oczko:
ale te podkłady poporodowe :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: normalne pieluchy :ico_szoking: ja mam coś takiego nosić????????? :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory:

jeju już coraz blizej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a najlepsza wiadomosc jest taka ze za dwie godzinki Przemcio bedzie w domku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
oszaleje ze szczęscia chyba, bo bedzie aż do poniedziałku :-D :-D :-D :-D

[ Dodano: 2009-06-18, 17:57 ]
izuś_85, i jak sukienka? Pasuje?
nawet nie musze skaracać jak kupie butki na małym obcasiku :ico_oczko: :ico_oczko:
tylko wygladam w niej jak stukilogramowa baba :ico_szoking: taaaaki brzuch, masakra :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: a pupa :ico_placzek: :ico_placzek: jakieś majty ściągajace musze kupić do tej kiecy :ico_placzek:

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

18 cze 2009, 18:00

izuś_85, z tymi majtami będzie cięzko ci coś znaleźć, bo nie możesz brzucha ściskac ale moze jakies zabudowane znajdziesz. a butelki tez mam Tommee Tippe, miałam dla Asi i teraz tez kupiłam, bo świetnie się sprawdzały.

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

18 cze 2009, 18:04

izuś_85, najwazniejsze ze znalazl sie akt i sukieneczka i ze rzeczy Amelki dotarly :ico_brawa_01:
ciekawe kiedy teraz bedzie wolny termin trzymam kciukasy by i z tym wszystko sie ulozylo

dziewczyny ja dzis strasznie nietomna jestem nic mi sie nie chce znow czuje sie strasznie zmeczona oczy same mi sie zamykaja a bylam przeciez tylko godz na dworze po zakupy -mialam sprzatac nie zrobilam nic jutro tez jest dzien a co mi tam

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2009, 18:09

ale moze bedą jakieś takie na pupe coś ala spodenki co sie da pod brzuchem założyć :ico_placzek: :ico_placzek:
bardzo widać ten cellulit :ico_olaboga:

a do butelek od razu smoczki te drugie dokupiłam znaczy od 3 miesiaca :-D
nawet jak uda mi sie karmic piersia :ico_sorki: to sie przydadzą takie butle na wode czy herbatkę :ico_oczko:

teraz brakuje mi tylko wanienki, pieluszek tetrowych, flanelowych i jednorazowych, przewijaka i rzeczy z apteki (do pępka, na sutki itp) ale to juz kupie w lipcu i sierpniu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-06-18, 18:16 ]
ciekawe kiedy teraz bedzie wolny termin trzymam kciukasy by i z tym wszystko sie ulozylo
mam nadzieje ze bedzie wolny ten 4 lipiec :-D :-D

jesteście kochane
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
fajnie wiedzieć ze ma sie wsparcie na forum :ico_oczko: :ico_oczko: juz łapałam doła :ico_sorki: a wy tak kciuki trzyamcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dziekuję bardzo :ico_oczko:

ide na chilke położyć sie na kanapie :ico_oczko: :ico_oczko: musze wyprostować nogi na 10 minut :-D :-D

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

18 cze 2009, 18:52

izuś_85, jasne ze trzymamy w koncu po to jest forum zeby sie wspierac i w lepszych i w gorszych chwilach :-D

mi zostalo do kupienia jeszcze
- łóżeczko
- materac
- pieluchy jednorazowe
- papcie
-stanik do karmienia
-sól fizjologiczna
-spirytus 70 %
a cala reszte juz mam :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”