to prawdaLalunia, zmienia się Tosia, taka "dorosła" się zrobiła

jakbys mieszkala blizej, to bym Ci poprasowala bez problemu, ale Ty byś za mnie kurze ścierałaAnuszka to wpadnij do mnie u mnie całe zawartości szaf mozesz poprasowac :))))))

jak julcia była malutka to mieliśmy happy i nie nazekałam. A apmpki faktycznie mają specyficzny zapach bo sa nasączone rumiankiem czy czyms takim ale mi zapach pasujeHappy, uzywalyscie???
u mnie to samo ale to jest bardzo zła metoda. Bo ja tak kube nauczyłam jeść na bajkach i obiecałam sobie że Julci nie naucza a tu już się zaczynato metoda na bajkę w tv srawdza się bez pudła
1000 ray wole kurze sprzątac niz prasowacale Ty byś za mnie kurze ścierała
to fakt z tym zapachem ale ja sie juz przyzwyczajilam i w zasadzie juz ie czuje tego zapachu. happy mialam tylko raz kupilam je jeszcze w ciazy zeby pozniej wyprubowac a pozatym jako jedyne mialy wyciecie na pepek. sa takie sobie! na oko z 2-3 razy grubsze od pampkow i takie sztywne, u noworodka tak sie tego nie odczuwalo ale czworakujacemu to pewnie w nich byloby nie wygodnie! ale nie jestem pewna czy te dla starszych sa takie same jak dla noworodkow.
a mnie kurna wkurzaja papmersy, bo smierdza, jak sie dziecko zesika, wydaja takie charakterystyczny zapach... czyms sa nasaczone i to mi przeszkadza... hugies sa dla mnie fajne, ale moze kiedys sprobuje Happy, uzywalyscie???
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość