Witajcie dziewczynki!
Co tam u was i naszych ślicznych babelkow Nastala straszna cisza na tym naszym forum
Moze jak sie uda wam napiszcie pre slowek
Wiwcia jest coraz bardziej rozgadana a przy tym prze zabawna bylam ja zapisac do przedszkola moze uda sie ze ja przyjma bo dzieci duzo a miejsc malo Troche mnie zdenerwowala tesciowa na ta wiadomosc bo powiedziala ze po co i wogole ? ze ona z nia bedzie tylko ze ja wiem jak ja bede sie w kurzac jak jej nagle cos nie spasuje itd bo juz to przerabialam zreszta teraz nieraz jest problem nie wiadomo z czego jak wiwa za dlugo u nich jest wiec jak miala by byc calymi dniami to nie widze tego
Sprawy z salonem dalej jeszcze nie zalatwione bo dopiero ruszyly dotacje a ja jeszcze musze dowiedziec sie paru szczegolow W kazdym badz razie nie jest latwo wrecz bardzo trudno ale mam nadzieje ze mi wyjdzie
dana, sarenka, slonko, adia26, mmarta,miszka, gdzie sie podziewacie??
No wlasnie zgladalam nic nie pisalam bo nikt nic nie pisala ale rzeczywiscie wszyscy przepadli
A jak Wasze dzieciaki???
wiwi miala katarek ale sama jej zapodalam pare specyfikow i ok bo jak dzwonilam do lekarza zeby ja przebadal to nie bylo iejsc a ze to nie taka nagla sprawa to nie musialam isc tam
Pati85, A jak tam samo poczucie ?
A wlasnie zapomnialam wam napisac zze znow mi sie@ spuznia w lutym w ogole nie mialam a w styczniu mialam chyba 22 jak sie nie myle mialam wszystko we fonie ale go reklamowalam i stracilymi sie te notatki Raz juz mi sie tak spuznila ze cykl mialam ponad 40 dni
Porabane mam te sprawy musze sie w koncu udac do gina
ale pewnie przez te moje dietowania test zrobilam wyszedl negatywny zreszta u mnie jak tak wyjdzie to zwykle pewniak ale pewnosci nie ma tak czy siak czekam
Dobra kochane kobitki odezwijcie sie do milutkiego :ico_buziaczki_big:
sarenka, slonko, adia26, mmarta81,miszka,wiolaodezwijcie sie kobitki