Witam z rana:)
rybcia82, biedulka, co Ty spac nie możesz?? Mnie tez boli gardło i jakis katar meczy- pewnie tez na to wpływ ma ta paskudna pogoda! Wygladasz Sliszcznie, promieniejesz,brzuszek w sam raz i wcale nie widac szczegolnie jakos tych 16 kg:):) Wasza Niunka juz przekroczyła 2 kg
ale fajniusio, ciekawe ile nasz brzdac bedzie wazył za tydzien
)
Wczoraj kolo 15 to ja juz lezałam i panikowalam ze rodze. Brzuch stwial mi sie systematycznie co jakies 20 min, bolalo podbrzusze - no bardziej jajnik... i w zadnej pozycji nie bylo mi dobrze
Maz wrócil zobaczyl mnie to zblad, chcial ciagnac do szpitala. Wziełam Magnez- po rozmowie z gin, i stwierdzilam, ze jak bol bedzie nie do wytzrymania to pojedziemy, bo ja nie wiem co sie dzieje, nie umiem okresclic co to, czy mlody wierci sie i mnie boli, czy to skurcz i nie chce robic zadymy w szpitalu! Wyciagnal mnie T. z domku, pojechalismy zamowic bielizniarke dla mlodego- bo komoda juz peka w szwach, do mojej mamy na obiadek, pogadaismy posmalismy sie... i przezylam.Wiec chyba nie bylo potzreby jezdzenia po szpitalach ?!
Kurcze dla mnei to wszystko nowe i nie wiem jak reagowac, moze brzuszek sie stawial bo ja go dotykalam zeby sprawdzic czy stoi
i macica wariowala. Nic zobaczymy w razie co pojade do naszej poloznej na ktg by byc spokojna:)
Teraz ide sobie kawke zrobic :)
megi5566,
malutkaniunia88,
Tweety123, co do materaca- my mamy gryka + kokos, i na druga strone obraca sie jak dziecko juz ma pol roku :) Podobno jest to wersja jedna ze zdrowszych, ale pewnie ile sorzedawców tyle opinii.
[ Dodano: 2009-06-19, 07:13 ]
acha moja osiemdziecieparo letnia babcia wczoraj powiedziala ze gruba sie zrobilam, ze poszło mi w biodra i tylek- ta to wie jak pocieszyc
A ja twierzde ze schudłam
ot taki moj wymysl... bo nogi w porównaniu do brzucha jakies szczuplejsze sie wydaja