Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 maja 2009, 17:36

bo biedna sie zachodzi....
Milutka, raczej taki stan określa się mianem "zanoszenia" :ico_sorki:

może jest przejedzona i od tego jej niedobrze??
to mała dziewczynka, której dajesz już mleko następne (a nie ma nawet 5 miesięcy), do tego wprowadziłaś tyle pokarmów, że juz ma i kaszki, i obiadki, i deserki... a po jej historiach z kolkami stawiam na rozwalony układ pokarmowy i wydaje mi się, że stąd te dolegliwości :ico_sorki:
a na to są sposoby!!!!!!!!!!

i juz nic więcej nie powiem, bo zdaje się, że juz się zabawiasz tym tematem... marudzisz, żalisz się, my radzimy, a Ty dalej swoje... więc chyba nie ma sensu już się wypowiadać na ten temat.. żal mi tylko Twojego dziecka...

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2009, 17:40

może jest przejedzona i od tego jej niedobrze??
to mała dziewczynka, której dajesz już mleko następne (a nie ma nawet 5 miesięcy), do tego wprowadziłaś tyle pokarmów, że juz ma i kaszki, i obiadki, i deserki... a po jej historiach z kolkami stawiam na rozwalony układ pokarmowy i wydaje mi się, że stąd te dolegliwości :ico_sorki:
a na to są sposoby!!!!!!!!!!
ale ją brzuszek nie boli.... ma ciagle mieciutki.. czopek nic nie daje... juz tyle razy bylam z nia u pediatry ze tez wykluczyl bnrzuszek... mleko jej takie daje poniewaz pediatra kazal przechodzic bo podobno jej jedynka nie wystarcza.... ona zrobila sie taka od 12 tyg zycia jak te kolki po nutramigenie nam sie zaczely ktore trwaly z caly dzien na dodatek ostatnia choroba gdzie ciagle byla noszona.... by katar splywal... no i w takim razie czemu by w nocy nie plakal tylko w dizen mnie sie wydaje ze to jej taka uroda

[ Dodano: 2009-05-23, 17:42 ]
i juz nic więcej nie powiem, bo zdaje się, że juz się zabawiasz tym tematem... marudzisz, żalisz się, my radzimy, a Ty dalej swoje... więc chyba nie ma sensu już się wypowiadać na ten temat.. żal mi tylko Twojego dziecka...
wiesz moja mama wychowala trójke dzieci i pomaga mi we wszystkim od kiedy jzu zzdrowieje pediatra to dobry jej znajomy ... wiec dziecko moje ma fachową opieke i bardzo dobra.... ona po przebudzeniu przez 30 minut jest aniolkiem.... a potem dopiero zaczyna sie koncertowosc

jakby byla przejedzona to chyba by nie wolala co 3 godziny jesc

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2009, 17:45

dziewczyny nie ma co szukać chorób, skoro jest zdrowa, poprostu taka jest, córka Beatris też taka była i jej minęło, także milutka pozostaje Ci czekać aż z tego wyrośnie i być cierpliwym, wiem, że to trudno i ciężko, ale dasz radę
Ostatnio zmieniony 23 maja 2009, 17:47 przez donatka26, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2009, 17:46

czytajac inne fora widze ze nie tylko ja mam taki problem.... ciekawe skąd to sie beirze :ico_puknij:

[ Dodano: 2009-05-23, 17:48 ]
dziewczyny nie ma co szukać chorób, skoro jest zdrowa, poprostu taka jest, córka Beatris też taka była i jej minęło, także milutka także pozostaje Ci czekać aż z tego wyrośnie i być cierpliwym, wiem, że to trudno i ciężko, ale dasz radę
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: no i patrząc na inne fora to duzo dziewczyn ma takie same problemy nawet znalazlam jedna wypowiedz
Witam mam problem którego nie potrafię w żaden sposób rozwiązać.Jestem mamą 5 miesięcznego synka. Od kiedy przyszedł na świat odstawia nam nieustające histerie. Jest ciągle niezadowolony, dosłownie drze się i to naprawdę bez powodu, taki krzyk może trwać nawet kilka godzin. Lekarz wykluczył kolkę, jest też przewinięty, najedzony ,odpowiednio ubrany,nie chce mu się pić, nie nudzi się, jest przytulany,noce przesypia całe od początku,jest karmiony sztucznie.Nie wiemy co robić.Czujemy się styranizowani.Prosimy o radę.(spacery,kołysanie,masowanie,herbatki,czopki,zmiana pieluszek,proszku,pościeli nie pomagają)
...

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2009, 17:49

a ja się objadłam ciastkami i mi niedobrze, aż mnie głowa rozbolała :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-05-23, 17:50 ]
milutka, i co radzą?????

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2009, 17:53

a ja się objadłam ciastkami i mi niedobrze, aż mnie głowa rozbolała :ico_olaboga:
wez ja to samo tak mie ochota na loda wziela i groszki .. mała z Pawlem zostawilam i polecialam do sklepu.... ale od pon silka.... dobrze ze mama zostanie z Klauida.. musze jakos wziasc sie za siebie bo mimo ze dziecko marudliwe to nie znaczy ze nie moge nigdzie wyjsc .... jednak babcie sie przydają:)
milutka, i co radzą?????
no radza to samo co ja robie czyli pierw zabawianie gadanie its jesli to nie pomaga to czopki na uspokojenie vibrucol a jesli to nic nie pomoze trzeba czekac a to moze trwac az dziecko zacznie juz siedziec albo raczkowac

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2009, 18:04

a jesli to nic nie pomoze trzeba czekac a to moze trwac az dziecko zacznie juz siedziec albo raczkowac
to musisz cierpliwie czekać aż to minie, oby jak najprędzej :ico_sorki: :ico_sorki:

do nas zaraz kuzyn z żoną i córką przyjadą, chłopy chcą iść nad jezioro na mostek, ale tym razem nie łowić tylko go trochę podreperować mostek :-) a jutro jadą nad rzekę łowić
Ostatnio zmieniony 23 maja 2009, 18:08 przez donatka26, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 maja 2009, 18:06

do nas zaraz kuzyn z żoną i córką przyjadą, chłopy chcą iść nad jezioro na mostek, ale tym razem nie łowić tylko go trochę podreperować :-) a jutro jadą nad rzekę łowić
ochh ja tez bym sie wybrala
dobra lece bo mąz nie daje sobie rady

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 maja 2009, 18:25

aa, miałam się chwalić, że przyszły dziś wyniki mojej cytologii po ciąży i jest wszystko w porządku :-D mam do kontroli za 3 lata :ico_sorki: :-D
do nas zaraz kuzyn z żoną i córką przyjadą, chłopy chcą iść nad jezioro na mostek, ale tym razem nie łowić tylko go trochę podreperować mostek :-) a jutro jadą nad rzekę łowić
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suprr tam macie... a daleko masz do tego jeziorka??

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

23 maja 2009, 18:52

aa, miałam się chwalić, że przyszły dziś wyniki mojej cytologii po ciąży i jest wszystko w porządku :-D mam do kontroli za 3 lata
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja juz wykapana..babcia mała karmi..wykapiemy ja bo bacia sie boii zmykamy na miasto :-D :-D a idziemy na koncert naszych znajomych Detox sie nazywaja i graja głownie cowery ale tez maja pare swoich fajnych piosenek..jak chcecie to zerknijcie na ich stronke http://detox.net.pl/

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”