Marcia, mam ten sam problem... szukam wszędzie, ale niestety, na takie sztuki jak ja, ciężko znaleźć cokolwiek...martwi mnie tylko to ze nie mam zadnej kurtki cieplejszej..bo juz sie w stare nie mieszcze..
noo, życzę Ci, żeby zakupki były udaneja głownie dzis mam zamiar pojechac tak jak pisałam na zakupy no i jakis objadek musze ugotowac...tylko nie mam za bardzo pomyslu..moze Cannelloni z farszem mięsnym???
U nas słoneczko,więc pewnie wybierzemy sie na placyk po południu.Planów nie mam zadnych-dzień jak co dzień po prostu,zaplanowałam sobie placki ziemniaczane na obiad,ale mi się tak nie chce ziemnaków trzeć,ze szokjak tam u Was za oknem? jakie plany na dziś ?
wiesz moze i bym cos znalazła ale kurcze wydawac kase na ciuchy w ktorych pochodze 3-4 miesiace..jakos mi to nie bardzo lezy..Marcia, mam ten sam problem... szukam wszędzie, ale niestety, na takie sztuki jak ja, ciężko znaleźć cokolwiek...
wlasnie to jest dla mnie najwiekszy problem i dlatego placki ziemniaczane jem tylko u mamuniaplanowałam sobie placki ziemniaczane na obiad,ale mi się tak nie chce ziemnaków trzeć,ze szok
no ja właśnie obserwuję wyprzedaże w necie w lokalnych sklepachwiesz moze i bym cos znalazła ale kurcze wydawac kase na ciuchy w ktorych pochodze 3-4 miesiace..jakos mi to nie bardzo lezy..
oj, Secret..Bartek sie dosłownie co godzinę na picie budził,nie wiem co mu się porobiło,może powietrze jakieś suche było
Normalnie jakbym już noworodka miała.Okropnie niewyspana jestem i jeszcze mi się katar jakiś przypałętał
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość