Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 lis 2008, 17:25

Sikorko,Ty nie przepraszaj...ja baaaardzo lubie ogladac nasze dzieciaki...a Twoj Karolek to tak slicznie mowi ze moglabym ciagle Go sluchac!! :-D :ico_brawa_01: i je tez calkiem calkiem :ico_brawa_01:
ale mnie mobilizujesz zeby sie zabrac za filmowanie Mayci... :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 17:29

cholewcia super ten nasz Karolek je i gada :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 lis 2008, 19:25

hej dziewczyny co sie dzieje,wieczory piatkowe z rodzinkami?fajnie fajnie tylko mi sie nudzi? :ico_noniewiem: siedzimy w salonie ale nic fajnego sie nie dzieje...Maya sie ladnie sama bawi,A. oglada tv a ja?!nudy....ciemno juz na dworze....nic sie nie chce...a jutro do pracy,i dzis sie dowiedzialam ze wigilia wypada w tygodniu wiec mam wolneeee :ico_sorki: tak sobie mysle :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 19:48

Glizdunia ja jestem bo moj na szkoleniu :-D

nocki mnie wciagnely, ale co zrobic?? kasa potrzebna. na swieta bedzie w sam raz :ico_haha_01: teraz bede trzy razy w tygodniu chodzic na noc a 2 na rano i tak do świąt

Daria ja tez chce taka koperte :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 19:58

kasa to chyba kazdej z nas potrzebna, szczegolnie teraz przed swietami..ja juz czuje jaki bedzie szał zakupowy... :ico_noniewiem:

my zaraz bedziemy sie kapac i wracam do ustaw, mam nadzieje tylko ze nie zasne tak jak wczoraj :ico_wstydzioch:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 20:05

ladybird23, ja ten szal przedswiateczny juz mocno w pracy odczuwam...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 lis 2008, 20:10

a ja szalu nie czuje,owszem w sklepach juz dudni ale jakos do mnie nic nie dociera....mam wrazenie ze do swiat jeszcze duuuuuzo czasu....a zakupowego szalu u nas raczej nie bedzie....no bo kasa bedzie tak na styk wiec nie poszalejemy :ico_haha_01: ...ale sam fakt ze kupuje sie na swieta a nie normalnie na tydzien to juz roznica nie? :ico_oczko: pierniczki do moczki juz w domu mam,rodzynki tez....to juz powolutku zaczne kupowac te suche skladniki...najwiecej nastroju wniasa u nas pewnie i tak mandarynki :-D :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 20:33

Jestem i ja w dobrzym humorze, bo mężulek obiecał, że pojedziemy jutro do tej galerii :ico_haha_01:

Wiktor już padł , a ja poczytam coście tam naklikały w ciągu dnia.

[ Dodano: 2008-11-14, 19:48 ]
Daria się nam pokazała :ico_brawa_01: Bardzo ładnie ci w czerwieni :ico_brawa_01: Odważna jesteś, ja nie wiem czy bym zdecydowała się założyć taki kolorowy żakiecik :ico_noniewiem:

Sikorko wiesz, po opisach na okładkach wydaje mi się, że to są takie typowo babskie książki ... Wstyd przyznać ale na nic ambitniejszego nie mam nastroju , a przy lekturze tych przynajmniej się pośmieję. O ile do nich zajrzę ...

O widzę właśnie pogodę, w środę ma byc u nas śnieg i 3 stopnie :ico_chory:

Sikorko świetnie Karolek je :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Mojemu D. też się podobał :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 21:32

a ja jakos nie mam dzis nastroju na studiowanie :ico_wstydzioch: juz mnie mecza te podatki, ze tez akurat w takim beznadziejnym wydziale konkurs zaproponowali..pomimo moich wygorowanych ambicji jakos ciezko to widze, ale juz planuje cos awaryjnego, ale na razie nic nie gadam glosno bo moze akurat mi sie poszczesci :ico_noniewiem:

glizdunia no ja nie wiem czemu zawsze na swieta sa mandarynki, u nas tez kupujemy kilogramami :-) a ja nie mam jeszcze piernika na moczke, ale jeszcze w sklepie zadnym nie zauwazyłam :ico_noniewiem:

mi w przygotowaniach do swiat najbardziej podoba sie atmosfera strojenia domu, choinka, podoba mi sie wtedy byc w domu jak jest tak przytulnie i odswietnie :-)

kamizela ty nie zartuj ze jednak snieg bedzie :ico_olaboga: u nas jutro ma byc 6 stopni :ico_noniewiem: :ico_chory:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 21:37

lady no nie żartuję ... W końcu w przyszłym tygodniu zacznie się druga połowa listopada :ico_noniewiem: Nie znoszę zimy, jestem zmarźluchem i kocham lato ...

Wiecie co, ja nie przepadam za tymi świętami ... Jak mieszkałam w domu rodzinnym to było ok, kolacja, a później słodkie lenistwo przed tv ... cisza i spokój ... a obecnie brat D. pewnie zakłóci całą magię bo święta to doskonała okazja do wypicia :ico_noniewiem: Ale ... jak już będę miała swój dom to święta będą po mojemu :ico_sorki: Rodzinne, ciepłe, odświetne ...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”