Też je kupiłam ale w cerrefurze bo tydz. wcześniej niż w tesco tam byłam promocja. Mam 1 paczkę i nie kupuję więcej, zawsze D może podjechać i kupić jak będzie potrzeba. Mi polecała te pieluszki położna.też je kupiłamEmilia premium care, te co próbki wysyłali, one są cieniutkie i stwierdziłam, że na lato akuratw tesco na promocji!
Marzenie..2 tyg. Wyniki dobre więc nie musiał mi zmieniać dawki. Za tydz. mam zrobić badanie i jeśli wyniki nie będą dobre mam dzwonić do niego. Jeśli wszystko będzie dobrze to wizyta 2 tyg. po porodzie.mój Michał za głowę się złapał jak zobaczył ile pieluchy kosztujązapytał mnie czy taka paczka chociaż na 2tyg starczy
Ja jadłam ale mega gorzką czekoladę więcej niż 2 kostki nie da rady zjeść.Dziś nie jadłam nic słodkiego![]()
sukces!!!
Ale teraz tak za mną coś chodziło, że musiałam sobie chociaż kakao zrobić![]()
Super, że wyniki dobreWyniki dobre więc nie musiał mi zmieniać dawki. Za tydz. mam zrobić badanie i jeśli wyniki nie będą dobre mam dzwonić do niego. Jeśli wszystko będzie dobrze to wizyta 2 tyg. po porodzie.
Taka czekolada jest bardzo zdrowaJa jadłam ale mega gorzką czekoladę więcej niż 2 kostki nie da rady zjeść.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość