szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

15 lip 2011, 19:13

Kurcze a ja wracam za 3 tygodnie,beda jeszcze wtedy ogory???
oj nie wiem nie znam sie az tak

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

15 lip 2011, 19:20

Kurcze a ja wracam za 3 tygodnie,beda jeszcze wtedy ogory???
powinny chyba być,bo u mnie dopiero zaczyna widać parę malutkich ogóreczków i sporo kwiatków :-D :-D

ja też szaleję z przetworami :ico_oczko:

szkieletorek

15 lip 2011, 19:24

jak wracam z pracy to już sił mi brak na zaprawy a jak już najde siły to Jolka mi przeszkadza :ico_zly:
Dlatego pisze że zobaczymy jak będzie u mnie z przetworami za rok. Ja niby pracuje ale mam możliwość z małą do domu przyjechać i sobie tez przy niej robić wiec to jest zupełnie inna sprawa, myślę że gdybym pracowała do 16 czy dłużej potem miała w domu coś gotować i wykonywać te wszystkie czynności codzienne to nie wiem czy bym robiła , czy by mi się chciało.
powinny chyba być,bo u mnie dopiero zaczyna widać parę malutkich ogóreczków i sporo kwiatków :-D :-D
ooo to u mojej mamy już nie kwitną , powoli będą się kończyć dlatego chyba tez troszku musimy dokupić

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

15 lip 2011, 19:33

szkieletorek u mnie dopiero się zaczynają bo ja późo siałam wszystko,dopiero pod koniec maja więc to zależy też kto kiedy zasiał :ico_oczko:

szkieletorek

15 lip 2011, 19:40

szkieletorek u mnie dopiero się zaczynają bo ja późo siałam wszystko,dopiero pod koniec maja więc to zależy też kto kiedy zasiał :ico_oczko:
Aha no być może.
Kurcze za 30 min powinni być goście a ja siedzie i zamiast się jakoś ubrać (chodzę w bluzeczce która jest na mnie w ciąży za krótka bo brzuszek mi cały widać, zawija się pod piersiami zaraz) .

A dziś moja Olcia tak się tuliła do mnie że aż łza mi poleciała. Chodziłam z tym brzuszkiem na wierzchu a ona ciągle przychodziła i się do niego tuliła, głaskała i mówiła coś do Lili.Opowiadała jej rożne rzeczy no słodkie to bardzo było i milusie.

Dzisiaj tak samo słyszałam w radiu piosenkę która mi się podobała jakiś czas temu i wtedy akurat miałam robiona laparoskopie, bałam się tej operacji i pamiętam jak jej słuchałam i płakałam że bardzo pragnę mieć dziecko i być w ciąży.
I teraz jej słucham i jestem, i jestem taka szczęśliwa że mogłabym góry przenosić.
Myślę sobie że już chyba nie powinnam narzekać kiedy będzie mnie coś bolec bo tak bardzo tego pragnęłam ze wszystko zniosę byleby tylko ta dzidzia była i była zdrowiutka.
Choć chyba żaden ból nie jest w stanie dorównać temu co czułam i przezywałam przez te 1,5 roku leczenia i starań. Ile łez ja wylałam to wannę chyba można zapełnić.

Ale mnie wzięło, rozpisałam sie ho ho

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

15 lip 2011, 19:51

szkieletorek a rozpisuj się :ico_oczko: wyagdać się trzeba ale i szykuj się do imprezki :-D

szkieletorek

15 lip 2011, 20:03

szkieletorek a rozpisuj się :ico_oczko: wyagdać się trzeba ale i szykuj się do imprezki :-D
Zaraz idę się szykować i zrobię zdjęcia tych ogórków(wieczorem je spróbujemy) , drożdżówkami się pochwale jakie mama robi.Ale nie wiem czy dziś wrzucę fotki zależy jak kiedy goście dotrą.

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2011, 20:11

szkieletorek, ładnie napisane :-D
iw_rybka, u mnie już nie będzie bo te co mam już takie kiepskiej jakości :ico_noniewiem: a jak będą to chyba droższe :ico_olaboga:

szkieletorek

15 lip 2011, 20:42

To ja na szybko wam się chwale domowymi drożdżówkami :)
Pyszne są
Obrazek

Ogórków foto wstawię jak napocznę któryś słoiczek wieczorem.

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2011, 20:49

szkieletorek, wow ale super :ico_brawa_01: aż mi ślinka cieknie :ico_oczko:

Wróć do „Pozostałe”