Hejka
Mała spi, mężulek nadrabia zaległości telewizyjne (i jak zawsze narzeka że nic w tej telewizji nie ma

) a ja wreszcie nadrobiłam zaleglości,uffff....
Nie było mnie ostatnio bo u nas zmasowany atak ząbkowania

Niestety Viburcol juz na Viki nie działa i jakikolwiek ratunek od marudzenia i popłakiwania daje Calpol, a jego znowu boję się za bardzo uzywać

Do tego Viki obraziła się na chodzik i krzyczy gdy tylko próbuję ja do niego włozyć. Woli wycieczki z mamą po domu i wstawanie przy wszystkim co tylko jest w jej poblizu (najbardziej upodobala sobie stolik RTV ale on jest szklany

).
A i w MOIM zyciu trochę zmian i nowości. Od dzisiaj zaczęłam kursy w Collegu

Z angielskiego dla obcokrajowców i z informatyki (zeby uzyskać dyplom międzynarodowy). No i od 10 lutego wracam do pracy, ale to już mnie nie cieszy
Katrin ospy już prawie nie ma

może z 3 kropy zostały... ale polska pediatra powiedziała że u takich maluszków przebieg ospy jest lekki i błyskawiczny

życzę duuużo zdrówka i czekam na zdjęcia zięcia, coby Mordeczka wyczarowała nam kolejne piękne "wspólne" foteczki
Mordeczka scrapki narzeczonych cudowne, za co ślicznie dziękuję

szczególnie ten "daj buziaka"

muszę go sobie zarazwkleićdo podpisu

a z Natką jesteście jak dwie krople wody...
Syla kurcze, jakbys pisała o mojej Viki

też tylko stanie i chodzenie po całym domu a ja nieubrana, nieumyta i głodna jak wilk

i spóźnione, lecz bardzo szczere wszystkiego NAJ z okazji urodzin :ico_prezent:
Delicja tak, daję Viki skórke od chleba... rozmawiałam z alergolog i powiedziała że w skórce jest praktycznie zerowa ilośc glutenu i mogę spróbować... jśli nie bedzie wysypki, kolek lub biegunki to znaczy że ok... ja obstawiam że to niestety śliwki nabroiły, aszkoda bo idelane na zaparcia

może odstaw śliwki a dawaj dalej małe ilości brokuła, jak wysypka się utrzyma to znaczy że brokuł też uczula
Kamelek rzeczywiście ten krem o którym pisze
Delicja jest super

my tez go używamy i działa rewelacyjnie... ale możesz też wypróbowac inne kremy, w aptece jest ich mnóstwo i z różnych firm... możesz też smarować te zmiany maścią cholesterolową lub maścią witaminową bo dobrze nawilżają... a na jakie mleko zmieniłaś??
Jogobella ja gotuję Viki wszystkie obiadki, ale na razie jestem w domu więc mogę... nie wiem jak będzie gdy wrócę do pracy, chyba ugotuję wieczorem i wstawie do lodówki

Viki je nie za wiele produktów, ale np. dynię mozna pokroic na kawałki i zamrozić, to samo możesz zrobić z każdym mięsem... a z kupkami to u nas raz ok raz niezbyt, tzn. widze że z trudem wychodzą z pupci

ale wtedy daję Viki suszone śliwki z Gerbera lub gruszki (na jabłka ma uczulenie)...
Kolka fryzurkę masz superasną i ci w niej do twarzy

a zdjęcia Julci (szczególnie to z kucykiem) sa sliczne

wogóle masz taka pogodną i radosną córcię

fotelik tez niezły i widzę, że na dłuuuuugo się przyda... my też dzisiaj zakupilismy nowy dla Viki bo w starym nam się wyginała i szarpała pasy

bo za ciasno już było...
Caro jak tam przygotowania do chrztu??? gratuluję zrzuconych kilogramów i podziwiam za wytrwałośc
[ Dodano: 2008-01-15, 00:12 ]
Mordeczko więcej zdjęć Viki jest tutaj:
http://picasaweb.google.pl/VictoriaA.Kala Może stamtąd wybierzesz jakieś do scrapków

Jak net ci będzie dalej mulił i nie dasz rady wejść to jakieś wkleję bezpośrednio tutaj...