mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

27 lis 2008, 11:21

czesc my nie spimy od 7;30 znaczy Amelka od 8;30 Julka dzisiaj ma andrzejki i musialam ja za motylka przebrac bo tak jej grupa sie nazywa.Amelka bawi sie folia.Brawa dla wszystkich chodzacych i stojacych samodzielnie dzieci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Justyna fajne zdjecia Amelka nie ma takich kozaczkow ma tylko materialowe i nie moge ja na snieg stawiac a pewnie by miala radoche.

[ Dodano: 2008-11-27, 10:32 ]
Obrazek
a tak dzisiaj Amelka sie wspiela na lezaczek
Obrazek

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

27 lis 2008, 11:46

Mariola, fajne zdjęcia, ale Amelka uradowana swoimi wyczynami :-)

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2008, 13:41

Hey.. ja szybko teraz bo potrzebuję ten program do obróbki zdjęć co to chyba Pinko podawała link. Koleżanka wraca do Polski i w sobotę robi imprezę pożegnalną a my na pamiątkę robimy jej album ze zdjęciami z różnych imprez. Jak ten program się nazywał?

[ Dodano: 27 Listopad 2008, 13:20 ]
Claudia, no Ty to się masz z tym swoim chłopem, oby tylko ta "przygoda" dała Mu nauczkę, żeby więcej już nie ryzykował. I kuruj się kobitko, a jak Twoje kobiece sprawy? Przeszło już zapalenie? No i oczywiście :ico_brawa_01: dla Norbiego za chodzenie :-)
A no mam, wkurza mnie to, że niekiedy wykazuje totalny brak odpowiedzialności. Ciekawa jestem czy to rzeczywiście będzie nauczką dla niego :ico_zly:
Na szczęście wszystkie dolegliwości mi przeszły (nawet obyło się bez lekarza). Teraz tylko @ męczy ;-)
I dziękuję wszystkim za brawa dla Norbiego. On sam widać woli już chodzenie niż raczkowanie. Upadnie to zaraz znów na nóżki i idzie dalej.
Tydzień temu byliśmy u księgowej i była tam taka dziewczyna z córeczką. Ta księgowa się pyta ile ma ta mała to mówi jej, że 13 miesięcy.. i że "wczoraj" zaczęła chodzić. I ja się poczułam taka dumna z synka bo jeszcze jedenastu miesięcy nie skończył i już zaczął chodzić :-D
z tymi facetami tak właśnie jest (niektórymi w każdym razie) jak mi Kuba odwala coś takiego to jestem taka wściekła, że mogłabym wybuchnąć słowo daję...a jak jeszcze słyszę o jakieś babce to mnie krew zalewa po prostu i mi para leci z uszu... a niestety tego rodzaju sytuacje rzadko stanowią nauczkę :ico_puknij:
Niestety masz z tym rację Justyna.
A ja się pytałam Rafała z kim on się tam bawił, bo przecież nie siedział przy barze i nie gadał z jakimiś kolesiami znając jego zabawowy charakter. Mówił, że gadał z jakimiś laskami, że "nakręcały" go tam, ale mówił im, że ma kobietę i dziecko. Miło mi się po tym zrobiło, ale to nie znaczy, że tak puściłam to całe zdarzenie w niepamięć. Jak tylko sobie przypomnę tą całą nerwówkę to zaraz mnie szlag strzela, ale nawet rozmawiać już o tym nie warto bo zaraz się kłócimy.

My nie będziemy się przebierać za Mikołaja, ale za to Norbert tak :ico_haha_01: Z miesiąc temu już kupiłam mu taki strój dla niego :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 14:44

Klaudia program sie nazywal photoscape

http://dobreprogramy.pl/i...&Photoscape+3.2

a ja dzisiaj kupilam majuni szczoteczke i paste do zebow wczesniej jej mylam tylko tak paluszkiem a od dzisiaj zaczniemy juz normalnie ciekawe jak zareaguje na szczotke

bylam w aptece chcialam jakis syrop na ten kaszel kupic ale oczywiscie mnie odeslali do lekarza tutaj nic samemu nie mozna zrobic bo zaraz do lekarza odsylaja

no i majka miala pierwszy raz zalozone rekawiczki nie umiala sie nadziwic co to ma na tych raczkach

Awatar użytkownika
aniulka8503
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 lis 2008, 15:34

Witam, mój synuś też jest ze stycznia - 28 :)
Fajniutkie te wasze dzieciaczki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2008, 15:45

Klaudia program sie nazywal photoscape

http://dobreprogramy.pl/i...&Photoscape+3.2
Wielkie dzięki Iwona :-)
dzisiaj kupilam majuni szczoteczke i paste do zebow wczesniej jej mylam tylko tak paluszkiem a od dzisiaj zaczniemy juz normalnie ciekawe jak zareaguje na szczotke
My od tygodnia szczotkujemy ząbki. Norbert od pierwszego razu zaciekawił sie i polubił. Jak widzi szczoteczkę to zaraz się cały trzęsie z podniecenia :ico_haha_01:

aniulka8503, witamy na naszym wątku. Mój jest z grudnia, ale miał być styczniowy. Napisz coś o Was i oczywiście zachęcamy to chwalenia się maluchem poprzez wstawienie fotek :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 lis 2008, 15:52

My nie będziemy się przebierać za Mikołaja, ale za to Norbert tak :ico_haha_01: Z miesiąc temu już kupiłam mu taki strój dla niego :ico_haha_01:
Super bedzie wygladal napewno!!
no i majka miala pierwszy raz zalozone rekawiczki nie umiala sie nadziwic co to ma na tych raczkach

no tak u Was bylo za cieplo na rekawiczki, my juz dawno chodzimy w rekawiczkach, myslalam ze bedzie sciagal sobie, ale na razie jest OK.

[ Dodano: 2008-11-27, 14:55 ]
Witam nowa styczniowa Mamusie aniulka8503

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

27 lis 2008, 15:58

Na szczęście wszystkie dolegliwości mi przeszły (nawet obyło się bez lekarza). Teraz tylko @ męczy ;-)
No to dobrze :-)
Tydzień temu byliśmy u księgowej i była tam taka dziewczyna z córeczką. Ta księgowa się pyta ile ma ta mała to mówi jej, że 13 miesięcy.. i że "wczoraj" zaczęła chodzić. I ja się poczułam taka dumna z synka bo jeszcze jedenastu miesięcy nie skończył i już zaczął chodzić :-D
Jedne szybciej inne wolniej chodzą :ico_oczko:
To obowiązkowo zdjęcia małego "MIkołaja" musisz zamieścić :ico_haha_01:
iwona83 napisał/a:
dzisiaj kupilam majuni szczoteczke i paste do zebow wczesniej jej mylam tylko tak paluszkiem a od dzisiaj zaczniemy juz normalnie ciekawe jak zareaguje na szczotke

My od tygodnia szczotkujemy ząbki. Norbert od pierwszego razu zaciekawił sie i polubił. Jak widzi szczoteczkę to zaraz się cały trzęsie z podniecenia :ico_haha_01:
Ula też lubi, ja używam tej szczoteczki silikonowej na palec, zawsze chętnie otwiera dziobek żeby jej ząbki umyć :-)
aniulka8503, witaj, ja mam Ulcię z 23.01 :-) Napisz coś o sobie i o swoim bobasie i odwiedzaj nas często :-)

Ulek właśnie na drzemce, byłyśmy w odwiedzinach u mojej cioci i na małych zakupkach, zimno i nieprzyjemnie, szaro, buro i ponuro, aż się nic nie chce robić...

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 16:24

aniulka8503 witam nowa styczniowa mame napisz cos wiecej o sobie ja jestem grudniowa mama i za tydzien obchodzimy pierwsze urodzinki

nie wiem czy isc z niunia na spacer bo ciagle mi kaszle chyba jednak nie jest to od suchego powietrza ale znowu ja nie umiem tak w domu siedziec musze ciagle byc w biegu i maja jest bardzo marudna jak siedzimy ciagla w domu

a dzisiaj spala tylko pol godzinki wiec bedzie nie do wytrzymania

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 lis 2008, 17:56

Ula też lubi, ja używam tej szczoteczki silikonowej na palec, zawsze chętnie otwiera dziobek żeby jej ząbki umyć :-)
My tez mamy taka i Pawelek lubi czyscic zabki.... chociaz ostatnio mnie gryzie, tak zacisnie szczeke, ze nie moge palcem ruszyc, lobuz jeden...... :ico_oczko:

Iwona, moze jak kaszle to lepiej nie bierz jej na spacer!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”