Justyna fajne zdjecia Amelka nie ma takich kozaczkow ma tylko materialowe i nie moge ja na snieg stawiac a pewnie by miala radoche.
[ Dodano: 2008-11-27, 10:32 ]

a tak dzisiaj Amelka sie wspiela na lezaczek

A no mam, wkurza mnie to, że niekiedy wykazuje totalny brak odpowiedzialności. Ciekawa jestem czy to rzeczywiście będzie nauczką dla niegoClaudia, no Ty to się masz z tym swoim chłopem, oby tylko ta "przygoda" dała Mu nauczkę, żeby więcej już nie ryzykował. I kuruj się kobitko, a jak Twoje kobiece sprawy? Przeszło już zapalenie? No i oczywiściedla Norbiego za chodzenie
Niestety masz z tym rację Justyna.z tymi facetami tak właśnie jest (niektórymi w każdym razie) jak mi Kuba odwala coś takiego to jestem taka wściekła, że mogłabym wybuchnąć słowo daję...a jak jeszcze słyszę o jakieś babce to mnie krew zalewa po prostu i mi para leci z uszu... a niestety tego rodzaju sytuacje rzadko stanowią nauczkę
Wielkie dzięki Iwona
My od tygodnia szczotkujemy ząbki. Norbert od pierwszego razu zaciekawił sie i polubił. Jak widzi szczoteczkę to zaraz się cały trzęsie z podnieceniadzisiaj kupilam majuni szczoteczke i paste do zebow wczesniej jej mylam tylko tak paluszkiem a od dzisiaj zaczniemy juz normalnie ciekawe jak zareaguje na szczotke
Super bedzie wygladal napewno!!My nie będziemy się przebierać za Mikołaja, ale za to Norbert takZ miesiąc temu już kupiłam mu taki strój dla niego
no i majka miala pierwszy raz zalozone rekawiczki nie umiala sie nadziwic co to ma na tych raczkach
No to dobrzeNa szczęście wszystkie dolegliwości mi przeszły (nawet obyło się bez lekarza). Teraz tylko @ męczy
Jedne szybciej inne wolniej chodząTydzień temu byliśmy u księgowej i była tam taka dziewczyna z córeczką. Ta księgowa się pyta ile ma ta mała to mówi jej, że 13 miesięcy.. i że "wczoraj" zaczęła chodzić. I ja się poczułam taka dumna z synka bo jeszcze jedenastu miesięcy nie skończył i już zaczął chodzić
To obowiązkowo zdjęcia małego "MIkołaja" musisz zamieścićMy nie będziemy się przebierać za Mikołaja, ale za to Norbert takZ miesiąc temu już kupiłam mu taki strój dla niego
Ula też lubi, ja używam tej szczoteczki silikonowej na palec, zawsze chętnie otwiera dziobek żeby jej ząbki umyćiwona83 napisał/a:
dzisiaj kupilam majuni szczoteczke i paste do zebow wczesniej jej mylam tylko tak paluszkiem a od dzisiaj zaczniemy juz normalnie ciekawe jak zareaguje na szczotke
My od tygodnia szczotkujemy ząbki. Norbert od pierwszego razu zaciekawił sie i polubił. Jak widzi szczoteczkę to zaraz się cały trzęsie z podniecenia
My tez mamy taka i Pawelek lubi czyscic zabki.... chociaz ostatnio mnie gryzie, tak zacisnie szczeke, ze nie moge palcem ruszyc, lobuz jeden......Ula też lubi, ja używam tej szczoteczki silikonowej na palec, zawsze chętnie otwiera dziobek żeby jej ząbki umyć
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość