czesc laski
Wiola synus piekny !!! mam nadzieje ,ze wszystko u Ciebie ok ! ze po maly przyzwyczajasz sie Ty i Filipek do nowej sytuacji
No wiec Iga ma cala noge w gipsie - zlamanie z przemieszczeniem musiala miec noge skladana pod narkoza
nawet mieli jej sruby pozaladac ale udalo sie bez
w srode mam kontrole i moze juz skroca jej gips
bo to juz 5 tyg mija... ogolnie to byla masakra noge zlamala na takiej duzej zamnknietej zjezdzalni...z M jechala ale dzieciaki przed nimi dla zartu sie zatrzymaly a oni w nie wjechali...Iga sie darla ze ja noga boli ale nie miala nic spuchniete wiec myslalam ,ze skrecila -wzielam ja do domy dalam nurofen i zabralam do lekarza tam czekalam jak debila z wyjacym dzieckiem ,zeby mnie odeslali do szpitala bo stwierdzili ,ze moze byc zlamana skoro nie moze na niej stanac...w drodze do szpitala ta mdlala z bolu
maskra
// w szpitalu robili zdjecia( ona ciagle b.plalal przy kazdym dotknieciu nogi ) poznije kolejne 2 zdjecia i kolejne ... dopiero po 5 zdjeciu zobaczyli gdzie ta noga jest zlamana ... 2dni nocki w szpitalu bez Amy
((( straszne to bylo tak za nia tesknilam
naszczescie dali mi dobra pape elektryczna do mleka i M wozil jej mleko a biedna Amy rano u Marcina szukala cycka
ale dala rade
niestety jeszcze najgorsze nie za nami bo dopiero jak gips zdejma bedzie wiadomo czy Iga bedzie normalnie chodzic
zlamanie bylo blisko jakiejs torebki pod kolanem i przez to moze kulec ( ale ze jest mala to jest duza szansa ze w miare wzrostu nozka sie wyrowna ) jest tez mozliwosc ze bedzie wszystko ok o co sie modle
mimo gipsu Iga skacze na tylko ua trampolinie sciga sie z Amy - Amy na czworaka Iga prawie na czworaka ciagnie nogi i ja goni
no i tyle u mnie
Amy zaczyna pokazywac charakterek
ale i tak jak narazie jest spokojniejsza niz Iga
nie chodzi jeszcze i mniej mowi niz Iga w jej wieku... tylko mama tata ,pieska udaje i kotka .Iga w jej wieku juz chodzila
Ay tylko stoi przy meblach i sie przemieszcza.W poniedzialek ma echo serca bo pediatra podejzewa ,ze dziorka w sercu sie nie zarosla
((
dobra lece reszte pozniej :)