dzien dobry

ale zescie sie narozpisywalay

az notatki musialam sobie zrobic
a wiec:
co do sexu to moj by mogla 10 razy dziennie a ja raz na 2 tyg...w ciazy mialam chcice dopiero pod koniec,to sie smialismy ze maz melaej w glowke stuka
co do poscieli-baldachim uzywalam przy synku bo byl wrazliwiec i jak za duzo widzial w kolo to spac nie chial. koldra go nie przykrywalam tylko kocykiem z Lena mam tak samo,albo spiworek.moje dzieci sa jakies gorace.nie moga byc mocno przykryte bo zaraz sie poca i rozkopuja

poduszki u Lenuy nie uzywam,ona i tak po lozeczku przez sen wedruje

przescieradel faktycznie polecam wiecej,i przydac siemoze podklad ceratowy pod przescieradlo zeby materacyka dziecko nie obsikalo
surtseyja tez robie srebrne kolczyki

glownie ze szkła i kamieni naturalnych,moja kumpela robi svarowskie
dziewczyny nie przesadzajcie z ta wyprawka.3/4 rzeczy wam sie potem nie przyda. karmiac piersia naprawde nie trzeba dawac ani wody ani herbatek.chyba ze dziecko ma problemy z brzuszkiem np to mozna dac koperek czasem. podgrzewacz tez jest wg mnie bez sensu. ja teraz malej tez robie mleko w nocy czasem i jakos mi sie taki wynalazek nie przydal. laktator mialam przy synu,odciagalam przy nawale,ale on butli za chiny nie chcial. mala pije tylko butle,moje cycki odrzucila 3mce temu. te wszystkie bajery sa po to zeby kase z rodzicow wyciagnac tylko. jesli chodzi o pileuchy to ja od poczatku uzywalam 2 bo mala w usg byla juz duza,jak sie urodzila miala 4 kg

na pczatku uzywalam oryginalne pampersa ale dosc szybko przeszlismy na dady biedronkowe,chusteczki tak samo.
w proszku dzieciecym kapalam tak do 4 mca. potem juz w proszku mieszanym,z naszymi rzeczami a teraz juz normalnie z nami
my 3 dziecka nie planujemy,nawet miejsca by nie bylo...

ja mam juz parke i styka
[ Dodano: 2010-10-25, 08:54 ]
a wczorajsze spotkanko bylo super