Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2010, 22:52

na pewno z zaskoczenia tez fajnie ale musialas sie nameczyc co? przy tak malej roznicy miedzy dziecmi
na poczatku przez pierwszy miesić bylo strasznie i tesciowa przychodzila wieczorem na kapanie i usypianie, a potem już umialam się zorganizoawać tak, żeby wszystko było jak w zegarku. Teraz to już bajka, razem się bawią i tłuką hihi
no kochana u Cibie to córeczka by się juszcze przydała
może kiedys jak sie przeprowadzimy do wiekszego lokum i zdązymy przed menopauzą :ico_oczko: bo ja już taka młodziutka nie jestem.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

24 paź 2010, 22:52

to trzymam mocno kciuki@@@.
:ico_sorki: :ico_sorki:

zmykam kochane do łzeczka bo padam..dobre nocki

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2010, 22:53

u mnie jest 7 lat roznicy i nie dogaduja sie
i tego się własnie boję. Ale słyszałam, że jak już jest taka różnica, to lepiej jak ta starsza to dziewczynka, bo dziewczynki są bardziej opiekuńcze i od początku biorą udział w opiece nad tym młodszym. Jeju już się tak pocieszam :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 paź 2010, 22:56

każde ma swój świat
posiałam pomidory :ico_oczko: i lece spać , dobranoc

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

24 paź 2010, 22:58

Ale słyszałam, że jak już jest taka różnica, to lepiej jak ta starsza to dziewczynka, bo dziewczynki są bardziej opiekuńcze i od początku biorą udział w opiece nad tym młodszym. Jeju już się tak pocieszam :ico_haha_01:
no to u Ciebie starsza bedzie dziewczynka wiec ci pomoze przy maluszku a ja mam syna starszego :-D i zdala od siosty :-D

bozena, pomidory? dobranoc :-)

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 paź 2010, 22:59

posiałam pomidory i lece spać , dobranoc
A to nie buraki :ico_noniewiem: ? kolorowych snów. Ja też zaraz zmykam

[ Dodano: 2010-10-24, 23:02 ]
Magda zmykam i ja wracaj do zdrowia szybciutko. :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa:

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

24 paź 2010, 23:05

buzok14, dziekuje bardzo :-)

ja tez zmykam sie wygrzewac dobranoc i do jutra pa pa :516: :516: :516:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2010, 08:54

dzien dobry :ico_kawa: ale zescie sie narozpisywalay :ico_olaboga: az notatki musialam sobie zrobic :ico_oczko:
a wiec:
co do sexu to moj by mogla 10 razy dziennie a ja raz na 2 tyg...w ciazy mialam chcice dopiero pod koniec,to sie smialismy ze maz melaej w glowke stuka :ico_haha_01:
co do poscieli-baldachim uzywalam przy synku bo byl wrazliwiec i jak za duzo widzial w kolo to spac nie chial. koldra go nie przykrywalam tylko kocykiem z Lena mam tak samo,albo spiworek.moje dzieci sa jakies gorace.nie moga byc mocno przykryte bo zaraz sie poca i rozkopuja :ico_olaboga: poduszki u Lenuy nie uzywam,ona i tak po lozeczku przez sen wedruje :ico_noniewiem: przescieradel faktycznie polecam wiecej,i przydac siemoze podklad ceratowy pod przescieradlo zeby materacyka dziecko nie obsikalo :ico_sorki:
surtseyja tez robie srebrne kolczyki :ico_oczko: glownie ze szkła i kamieni naturalnych,moja kumpela robi svarowskie :-D
dziewczyny nie przesadzajcie z ta wyprawka.3/4 rzeczy wam sie potem nie przyda. karmiac piersia naprawde nie trzeba dawac ani wody ani herbatek.chyba ze dziecko ma problemy z brzuszkiem np to mozna dac koperek czasem. podgrzewacz tez jest wg mnie bez sensu. ja teraz malej tez robie mleko w nocy czasem i jakos mi sie taki wynalazek nie przydal. laktator mialam przy synu,odciagalam przy nawale,ale on butli za chiny nie chcial. mala pije tylko butle,moje cycki odrzucila 3mce temu. te wszystkie bajery sa po to zeby kase z rodzicow wyciagnac tylko. jesli chodzi o pileuchy to ja od poczatku uzywalam 2 bo mala w usg byla juz duza,jak sie urodzila miala 4 kg :ico_oczko: na pczatku uzywalam oryginalne pampersa ale dosc szybko przeszlismy na dady biedronkowe,chusteczki tak samo.
w proszku dzieciecym kapalam tak do 4 mca. potem juz w proszku mieszanym,z naszymi rzeczami a teraz juz normalnie z nami :ico_oczko:
my 3 dziecka nie planujemy,nawet miejsca by nie bylo... :ico_noniewiem: ja mam juz parke i styka :-D

[ Dodano: 2010-10-25, 08:54 ]
a wczorajsze spotkanko bylo super :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2010, 09:23

Dzien dobry
dorotaczekolada, piekne podsumowanie wczorajszego dnia :ico_brawa_01:
bozena napisał/a:
posiałam pomidory i lece spać , dobranoc
A to nie buraki ? kolorowych snów. Ja też zaraz zmykam
a różne mozna, tylko pomidory najdłużej rosna i sie szybko nie zachwaszczają :-D , polecam grę, jest świetna i wciagająca. Jeśli sa chetne to podam link.

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2010, 09:38

bozena, ja gralam :ico_oczko: ale mi sie odechcialo,nie chce misie codziennie wchodzic :ico_wstydzioch:

Wróć do „Pozostałe”