buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lip 2011, 22:53

po alkoholu moj tak samo!
dziś po tym grilu własnie był delikatnie na cyku i dlatego sam zaczął rozmowe.
Paulino ja już widziałam Twoje zdjęcia, i też uważam, że piękna z Ciebie kobietka, a 21-22 lata miałam jak Oliwcie urodziłam :ico_haha_01:
Zmykam spać, trzeba zebrać siły na jutrzejszy dzień, bo dzisiejszy był dla mnie baaardzo ciężki, pod względem psychicznym

Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje, że jesteście :ico_brawa_01:

elibell
4000 - letni staruszek

17 lip 2011, 23:06

spadlamznieba, młoda i piekna, zgadzam się:) Dziewczyno nie pokazujesz się w pełni na zdjeciach a patrze na Ciebie z podziwem, ze młoda mama a taka zadbana, śliczna i pomimo swoich przejść tak ślicznie wyglądasz i się uśmiechasz.

buzok14, od tego są takie fora, by móc się wyrzalić, wypisać by z serca spłyneły wszelkie myśli wiesz jak wtedy jest łatwiej? Co prawda ja mam od tego męża ale są sprawy o których nie chce z nim rozmawiać by go nie ranić, choć uwierz wyuczyliśmy się az tak mocno rozgraniczania małżeństwa od przyjaźni (dla wielu niezrozumiałe) że nawet z nim rozmawiałam, o mojej byłej miłości (była wielka) tak jak z przyjacielem (bo najbliższą osobą po mężu też jest mi facet - i chyba nikt nie zna mnie lepiej jak oni, mąż i przyjaciel)
I piszesz, że maż zaczoł rozmowę to częsciej rozmawiajcie, nawet wracajcie do tego tematu z dziś, a to pomoże mu się otworzyć, zobaczy że to nie boli a wręcz pomaga, ja przynajmniej tak miałam, a była cholernie skryta kiedyś, nie umiałam mówić o uczuciach i o tym co mnie gryzie bądź cieszy otwarcie. Myślałam, że ludzie się domyślają co ja czuję.

A tym czasem borem lasem spadam do wyrka, u męża kolega jest to musze lapka chłopakom dać (męża lapek sie zepsuł) wiadome jak to faceci będa samochody i dupeczki oglądali hihihihih:)

Dobrej nocki:)

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lip 2011, 07:23

Witam z lepszym nastawienie, na lepsze życie :-D
o 11 mam jazde, bo z tego wszystkiego nie pisałam Wam, że w środe mam egz na prawko :ico_sorki: , to pierwsze podejście więc nie nastawiam się na zdane :-D

Mężuś śpi z córą,ależ fajnie wstać i zobaczyć go w łóżku :ico_sorki: , bo tak to o 4.30 już wymykał się do pracy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ewelina0701
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 lip 2011, 10:52

Witam i ja...
Dawno mnie tu nie bylo...
Zycie sie toczy wakacje są i duzo czasu spedzamy na dworzu....
Miłosz na rowerku smiga bardzo szybko az strach isc z nim kolo ulicy.
Dzien Otwarty w przedszkolu mamy za soba...nie bylo tak fajnie jak mysalam i juz wiem ze bedzie płacz...
A ja..ja dostalam prace :) strasznie sie ciesze..od wrzesnia...będę niania u Miłosza w przeszkolu(po 2 stronie ulicy) wiec bedziemy mieli blisko :) -- tyle ze na innej grupie bo wiadomo nie moge w tej samej.
Nio i ide na studia -- pedagogika wiec...od wrzesnia ruszamy pełną parą :)

NIo i musze nadrobic zaległosci forumowe :)

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lip 2011, 11:56

witam z resztką :ico_kawa:
Witam z lepszym nastawienie, na lepsze życie
cudownie :-D i zarażasz optymizmem :ico_brawa_01:

Ewelina0701, super wieści może jak mam będzie w grupie obok to Miłosz sobie spokojnie poradzi, no i :ico_brawa_01: za studia, fajny kierunek :-D

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

18 lip 2011, 14:10

nie pisałam Wam, że w środe mam egz na prawko :ico_sorki: , to pierwsze podejście więc nie nastawiam się na zdane :-D
trzymam kciuki

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lip 2011, 14:16

o z tego wszystkiego nie pisałam Wam, że w środe mam egz na prawko :ico_sorki: , to pierwsze podejście więc nie nastawiam się na zdane :-D
trzymam kciuki && mocno, mocno :-D

byłam dziś na usg , dzidziuś rośnie i jest wszystko ok :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

18 lip 2011, 15:03

mam dzisaj dzien leniwca :) chodze w dresie, brudnych wlosach - tak mi sie nic nie chce.... rzadko miewam takie dni - ta pogoda sprawila ze najchetniej lezalabym caly dzien w lozku.

Mala zaraz obudzi sie na obiadek. pralka konczy prac. w domku posprzatane. obiad gotowy.

jutro mam goscia po poludniu.
buzok14 napisał/a:
o z tego wszystkiego nie pisałam Wam, że w środe mam egz na prawko , to pierwsze podejście więc nie nastawiam się na zdane

trzymam kciuki && mocno, mocno
ja oczywiscie tez trzymam mocno kicuki!

[ Dodano: 18-07-2011, 15:03 ]
byłam dziś na usg , dzidziuś rośnie i jest wszystko ok
:ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

18 lip 2011, 15:52

witam

spadlamznieba na prawdę ładna z ciebie dziewczyna i zgrabna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Jadzia fajnie,że po usg wszystko ok jest :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

u nas słonko teraz świeci,ale obie córki śpią to nici na razie z wyjścia :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lip 2011, 16:54

byłam dziś na usg , dzidziuś rośnie i jest wszystko ok
cudnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Pozostałe”