17 lip 2011, 23:06
spadlamznieba, młoda i piekna, zgadzam się:) Dziewczyno nie pokazujesz się w pełni na zdjeciach a patrze na Ciebie z podziwem, ze młoda mama a taka zadbana, śliczna i pomimo swoich przejść tak ślicznie wyglądasz i się uśmiechasz.
buzok14, od tego są takie fora, by móc się wyrzalić, wypisać by z serca spłyneły wszelkie myśli wiesz jak wtedy jest łatwiej? Co prawda ja mam od tego męża ale są sprawy o których nie chce z nim rozmawiać by go nie ranić, choć uwierz wyuczyliśmy się az tak mocno rozgraniczania małżeństwa od przyjaźni (dla wielu niezrozumiałe) że nawet z nim rozmawiałam, o mojej byłej miłości (była wielka) tak jak z przyjacielem (bo najbliższą osobą po mężu też jest mi facet - i chyba nikt nie zna mnie lepiej jak oni, mąż i przyjaciel)
I piszesz, że maż zaczoł rozmowę to częsciej rozmawiajcie, nawet wracajcie do tego tematu z dziś, a to pomoże mu się otworzyć, zobaczy że to nie boli a wręcz pomaga, ja przynajmniej tak miałam, a była cholernie skryta kiedyś, nie umiałam mówić o uczuciach i o tym co mnie gryzie bądź cieszy otwarcie. Myślałam, że ludzie się domyślają co ja czuję.
A tym czasem borem lasem spadam do wyrka, u męża kolega jest to musze lapka chłopakom dać (męża lapek sie zepsuł) wiadome jak to faceci będa samochody i dupeczki oglądali hihihihih:)
Dobrej nocki:)