Awatar użytkownika
avisek
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

20 cze 2007, 12:36

u mnie przy pierwszym porodzie czop odzszedl na 3,4 dni przed porodem, a przy drugim - na 3 godziny przed narodzinami... ponoc moze odejsc nawet 3 tyg przed...

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2007, 13:43

Witam serdecznie jestem :ico_ciezarowka: wiadomosc od Asiulki :zrobili mi test meninga sprawdzajacy dobrostan dzidzi i na 10 pkt dostalo 10 wiec nie dzieje sie nic zlego i dzidzia ma sie dobrze w brzuszku,jutro znowu oksytocyna

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2007, 14:39

hej mamcie!!!
no to ja juz nie w temacie.. :ico_szoking: . teraz cycki na tapecie :-D
jak tak czytam wasze poczynania to juz sama sie boje... :ico_olaboga: ciezkie sa poczatki karmienia. :ico_olaboga: .. ale jeszcze chwile i wszystko sie unormuje... MUSI!!!!! :ico_oczko:

madzia brzuszek ukrylas :ico_nienie: ale marcinka to nam pokaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zupelnie nie obwiniaj sie o brak pokarmu.. :ico_nienie: . tyle dzieciaczkow karmionych jest butelka i sa zdrowiutkie sliczniutkie!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: i mamcia ma wiecej czasu dla siebie ....!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i piwko moze wreszcie bez wyrzutow wypic hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
najwazniejsze zeby dzidzia glodna nie byla... :-D

asiula czekamy na twojego dzidziusia.. ale jestem ciekawa co tam w brzuszko rosnie u ciebie!!!! :-D

a ktora nastepna???? alinka ania hania frydza!!!!!!!!!!!!!!!

a ja dzis mialam wczesna pobudke :ico_olaboga: . bylam u lekarza . :-D .. gonilam dzis na maxa... bo wstac mi sie nie chcialo :ico_wstydzioch:
zwykle droga do przychodni zajmuje mi 35 min :-D a dzis mialam takiego speeda jakbym brzuszka nie miala.. :ico_szoking: .i w 25 min doszlam ale i tak spozniona... :ico_wstydzioch:
i nawet sie nie zmeczylam :ico_brawa_01:
oczywiscie u lekarza wszystko ok.. cisnienie super,serduszko bije ladnie, i coz wiecej oni tu moge stwierdzic??? :-D
kolejna wizyta za tydzien, tym razem u poloznej hihi :-D

a potem oczywiscie polazlam na zakupki hihi :-D kupilam sliczny kocyk do wozka... pomaranczowy :-D i spodnie na szelkach cieple dla toli hihi :-D bo jednak leona garderoba wciaz wygrywa w ilosci... :ico_oczko: no i tam pare drobiazgow do domu hihi :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Karla
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

20 cze 2007, 16:19

ech, chyba sie do lipcówek przeniose...
nadal NIC...
ani widu, ani słychu...
na dodatek auto mam u mechanika, wiec jestem unieruchomiona ;-)

co za masakra...
zazdroszcze już wam tych nieprzespanych nocy, bo ja się czuję jak wór, nogi tak mi spuchły, że KLAPKI męza rozmiar 43 nie wchodzą...
:ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2007, 17:40

avisek dzieki za informacje :-D wiec w sumie dalej jedna wielka niewiadoma kiedy poród :ico_noniewiem:
a dzieciaczki supeer :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
agniecha772
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

20 cze 2007, 18:24

cześć dziewczyny, to ja! już mam mojego skarba, i jestem bardzo szczęśliwa, po porodzie było ciężko,cesarka to dosyć ciężki zabieg,albo mnie dopadła okropna depresja poporodowa [na szczęście jednodniowa] Mam mojego skarba, ma na imie Tomek i jest tak cudownym wyrozumiałym cierpliwym dzieciątkiem że aż trudno mi uwierzyć, chyba wie że mam lekki problem, z ręką to nie płacze, nie wrzeszczy, muszę do karmienia używać kapturków, to cierpliwie czeka aż się przygotuje, nałoże kapturek.Mój Tomuś jest wspaniały...
To mój Tomasz
Obrazek
Obrazek

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2007, 18:44

Agniecha gratulacje!!!super że juz jesteście w domku :-D synuś prześliczny wygląda jak bobasek,gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Leatka
maniakogadacz
maniakogadacz

20 cze 2007, 19:02

Mój skarbek wisi przy cycu a ja próbuje coś napisać jedną ręką hihi

Agniecha śliczny twój mały mężczyzna :ico_brawa_01: ile ważył po urodzeniu?

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2007, 19:07

agniecha slicznego masz anioleczka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

20 cze 2007, 19:08

agniecha jaki cudowny :ico_brawa_01: widze,ze dziewczyny sie nie rozdwajaja :-D ja tez sie boje nocek,glownie dlatego,ze wcale nie spie ...moj maly tez je tylko 10-20 min...u nas polozna byla 2 razy i wszystko ok :ico_brawa_01: w uk pozwalaja na spacer wyjsc praktycznie na drugi dzien jak ladna pogoda...dzis jest slonko,wiec moze na troszke wyjdziemy ,bo wczoraj lalo...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”