u nas leje jak z cebra.. aż się boję co będzie dalej, bo po jednym dniu pół miasta pozamykaneczyżby u Was nie padało????
myślę że w ten sposób się uczy i nie robi tego na złość mamusima manie wyrzucania smoczka
to na pewno o to chodziTynusz1 napisał/a:
ma manie wyrzucania smoczka
myślę że w ten sposób się uczy i nie robi tego na złość mamusi
u nas też i już mam tego deszczu gość!co to za latou nas leje jak z cebra
Mat 2 razy, ale zje i zasypiaWojtuś kiepsko śpi w nocy, budzi się ciągle 3 razy na karmienie
Goi się goi ,ale powoli. Złapać to cholerstwo to raz dwa a wygoić masakra he he Za to w nocy śpi super bo do 21h zawsze już śpi nigdy tej godziny nie przekroczył potem jak w zegarku budzi się o 2h20 a potem już około 6h15 więc nie narzekam .Przewraca się na brzusio cały czas a potem się denerwuje bo nie umie z powrotem na plecki i też biegam ,ale to na figurę dobrze robi i te skłony po monia i dżwiganie bobasa normalnie fitness za darmochę heheDziś mam imprezę urodzinową męża więc raczej jutro będę na necie może jakieś foty wkleję no i pokażę wam skończony hafcik z autkami bo mąż miał aparat i nie miałam jak foty trzasnąć .Teraz napewno się pochwalę bo ta drobnica zajęła mi kupę czasu@gniecha, super, że pupka się goi
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość