Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 sie 2007, 12:57

Spróbuję Ci wytłumaczyć :-) Najlepiej będzie jak pojedziesz starą drogą. Przejedziesz Wapienicę i dojedziesz do dużego ronda (tego nad tunelem) Na tym rondzie zjedziesz w 3 zjazd (na ulicę Konopnicką) jedziesz dalej prosto aż dojedziesz do następnego ronda :-) na tym rondzie też zjedziesz na trzeci zjazd (koło kiermaszu z kwiatami) jedziesz prosto. Po lewej stronie miniesz Tesco a szpital masz po prawej. Na światłach koło Tesco skręcasz w prawo i tam jakieś 100m masz wjazd do szpitala. inekologia jest w 2 budynku. Na pierwszym piętrze masz porodówkę.

A na kiedy masz termin ?? I wogóle jesteś może z okolic Skoczowa ??

[ Dodano: 2007-08-18, 12:59 ]
Jeżeli zdecydowałabyś się na poród na Wyspiańskiego i jak byś chciała mieć swoją położną przy porodzie to mam numer do bardzo fajnej babeczki, która była przy moim porodzie. Jestem z niej naprawdę bardzo zadowolona :-)

zania
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

18 sie 2007, 14:25

dzieki agunia za wytłumaczenie, z twoja pomoca na pewno dojede, jesli się zdecyduje na ten szpital. jadac nowa droga tez jedzie sie koło tesco (przed sarnim stokiem), czy w bielsku są dwa tesco? a termin to u mnie niepewny, bo nie pamietam swojej ostatniej miesiaczki i tylko na usg sie opieram. pierwszy minał, był na 11.08, a kolejne mam na 26, 29 i 30.08, mam nadzieje, że urodze normalnie nie przez prowokacje, ale wiadomo najwazniejsze aby dzidzi było zdrowe. a jestem z istebnej.

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!

18 sie 2007, 14:44

Witam w słoneczną sobotę

Byliśmy dziś na badaniu USG brzuszka Emilki, w sumie wszystko w porządku ale za 3 miesiące musimy znów skontrolować nerkę Emilce czy aby na pewno jest ok. No i biedulka strasznie dużo gazów ma w jelitkach, nic więc dziwnego że wzdęcia ją męczą

Mamy dziś iść do szwagierki na impręzkę ale jestem pokłócona z mężem i wcale mi się nie chce :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: poprostu wczoraj przegią, nie dość że nie byo go cały dzień to wróćił dopiero po 22ej a małą trzeba przecież wykąpać. W końcu się wkurzyłąm i sama ją wykąpałąm. To była moja pierwsza samodzielna kąpiel. Teraz się do mnie nie odzywa bo mu wygarnęłam. W sumie przeprosiłąm go dziś rano ale znowu się pożarliśmy. I teraz żałuję że go przeprosiłąm bo on sobie w najlepsze przed kopmpem do tej pory siedział, a ja sama robiłam obiad, sprzątałam i jescze małą pilnowałam. Przegiął na maźa. A ja jestem padnięta, wściekła i nie chce mi się nigdzie iść.

zania
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

18 sie 2007, 15:08

ach nie przejmuj sie faceci czasem nie rozumieją rzeczy dla nas oczywistych

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 sie 2007, 15:33

asiula, nie przejmuj się. Czasami mamy gorszy dzień i musimy na kimś odreagować a faceci bardzo często nas nie rozumieją. Trzeba się przyzwyczaić :-)
Mam nadzieję że z Emilką i jej nereczką będzie wszystko ok.

zania, w bielsku teraz pełno Tesco jest. To o którym myślisz to jest "główne" a ja nie o tym pisałam :-) Jak wolisz żeby Ci wytłumaczyć drogę od PKP to proszę :ico_oczko:
Na skrzyżowaniu przy dworcu musisz skręcić w ulicę do góry (Piastowską). Na pierwszych światłach skręcacie w lewo (koło Bielskiego Centrum Kultury) i jedziecie prosto (to jest ulica Słowackiego). Dojedziecie do takiego małego ronda. Na tym rondzie jedziecie do góry cały czas prosto. Po prawej stronie tuż przed światłami będzie straż pożarna. Na tych światłach skręcicie w lewo i już jesteście przy szpitalu :-D

Awatar użytkownika
Olciiaa
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

18 sie 2007, 17:27

Lekarka kazała mi moje dziecie częściej karmić no i mała się zupełnie rozregulowała. Nie chce dzisiaj spać :ico_zly: :ico_zly: Po szczepieniu niby jej nic wczoraj nie było - tylko dzisiaj jakas nie taka jest.
Zana tylko się nie zdziw jak ci na wyspiańskiego powiedzą że nie maja miejsc i każą ci jechac do wojewódzkiego. Ja tak miałam mimo że chodziłam do lakarza który tam pracuje ale akurat go nie było. Ale w sumie z wojewódzkiego jestem zadowolona

zania
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

18 sie 2007, 18:07

ach sama juz nie wiem. pewnie pojade do wojewódzkiego, bo znam droge a teraz juz nie planuje wypadu do bielska przed rozwiazaniem. fajnie Wam, że mozecie juz swoje malenstwa tulic do siebie, ja juz sie nie moge doczekac kiedy mi to bedzie dane.

Awatar użytkownika
asiula26

18 sie 2007, 19:48

Zania przeleci szybciej niż myślisz

Awatar użytkownika
paulina1978
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

19 sie 2007, 20:54

madzia22 mam pytanko do ciebie.
a co trzeba miec ze soba do porodu w Eskulapie?? i czy dla dziecka tez trzeba miec rzeczy bo slyszalam ze tylko przy wyjsciu swoje ciuszki sie przynosi a tak to nic nie trzeba.

no a ja sobie wlasnie narobilam cala miseczke greckiej salatki i ja wsuwam. pyszniutka :-D

Awatar użytkownika
asiula26

20 sie 2007, 10:54

A oto kolejna porcja fotek mojej Emilki :ico_haha_01:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a to jeszcze jedno zdjecie w ubranku ze chrzin :ico_haha_01:
Obrazek

Obrazek