Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

03 lip 2009, 20:29

chociaż ostatnio nie tylko w łóżku :ico_oczko: Teściów nie ma więc trzeba nacieszyć się sobą :ico_wstydzioch:
no nieźle kobieto ;-) korzystaj puki ich nie ma ;-)
hehe Bigotka poczekaj tak do północy... zobaczysz jak nocne marki zawitają tutaj :ico_brawa_01:
od kiedy nie ma Karoli to nie ma już nocnej warty bo jakoś żadna nie wytrzymuje a o tej godzinie przeważnie przewracam się na drugi a nawet trzeci bok ;-)
zaliczylysmy 2 place zabaw,Ola pojezdzila na rowerku mame zagonila do grania w pilke i normalnie ledwo zipie :ico_sorki:
no może na jakiś czas się wyskakała ale trochę w to powątpiewam bo takie dzieci to mają niespożyte i niewyczerpalne złoża energii ;-)

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2009, 20:34

Ja się nie mogę doczekać kiedy w końcu będziemy na swoim. Może to głupio zabrzmi ale cieszy mnie że po tylu latach nadal mamy taki pociąg do siebie :ico_szoking:

Awatar użytkownika
bigottka

03 lip 2009, 20:36

Może to głupio zabrzmi ale cieszy mnie że po tylu latach nadal mamy taki pociąg do siebie :ico_szoking:
nie brzmi głupio to jest super bo tak zawsze powinno być ;-) U mnie jak na razie jest zastój przez ciążę i jakoś ja nie mam ochoty bo jakoś mnie to boli a niby nie powinno ;-)

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2009, 20:40

nooo my to już tak 12 lat ze sobą :-D podczas ciąży hmmm to mieliśmy tylko pod koniec przerwę, ale i tak na sam koniec jeszcze hihi, a po urodzeniu młodej to tylko 3 tygodnie wytrzymałam w celibacie :ico_wstydzioch:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2009, 20:42

na jakiś czas się wyskakała
nie ma takiej opcji :ico_sorki: :ico_sorki: moje dziecko nigdy sie nie meczy,ona nawet jak je to skacze bo nie potrafi w miejscu usiedziec :ico_puknij:
Może to głupio zabrzmi ale cieszy mnie że po tylu latach nadal mamy taki pociąg do siebie
no i bardzo dobrze,tylko sie cieszyc,ja wam powiem ze my po 7latach zwiazku,zachowujemy sie jak para nastolatkow,jak mamy ochote to kazda sytuacje wykozystamy,ale to moze dlatego ze tak dlugo sie nie widzimy.
Kurde sex po takiej przerwie jest nonono !!!!!!!!!!!!!1 :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-07-03, 20:44 ]
a po urodzeniu młodej to tylko 3 tygodnie wytrzymałam w celibacie
ja 5tyg,ale to tylko dlatego ze dlugo mnie bolalo i mialam szwy ktore nie chcialy sie rozpuscic.Najgorsze bylo to ze chcice mialam taka ze normalnie oczami go ten teges :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2009-07-03, 20:45 ]
Zrobilam sobie kolacje znowu mnie na pomidory i olivki napadlo :ico_sorki: tylko jakos mi sie juz jesc odechcialo :ico_noniewiem: jest tak goraco ze ja juz nie wyrabiam :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bigottka

03 lip 2009, 20:46

Kurde sex po takiej przerwie jest nonono !!!!!!!!!!!!!
no to się zgadza ciekawe jak to będzie u mnie po ciąży bo teraz to jakoś mi przyjemności nie sprawia.
a wam powiem ze my po 7latach zwiazku,zachowujemy sie jak para nastolatkow
to się tylko cieszyć ;-)

[ Dodano: 2009-07-03, 20:49 ]
Zrobilam sobie kolacje znowu mnie na pomidory i olivki napadlo :ico_sorki: tylko jakos mi sie juz jesc odechcialo :ico_noniewiem: jest tak goraco ze ja juz nie wyrabiam :ico_sorki: :ico_sorki:
no ja osliwki też sobie zjadłabym ale do sklepu to mi się już nie chce iść ale zaraz zrobię sobie koktajl truskawkowy bo na jedzenie czegoś konkretnego to nie mam ochoty ;-)

Awatar użytkownika
myszka 81
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

03 lip 2009, 21:10

Witam nie mniałam dostępu do netu bo byłam u mamy .
kobietki jeśli mogę prosić o głosiki a najbardziej zależy mi na pierwsze zdjęcie z linku w podpisie
A ja muszę się wybrać do gina mniałam iść już dawno na kontrolę a tak zwlekałam aż teraz mnie brzuch często pobolewa więc chyba trzeba sprawdzić czy nie urosło to.
A zapomniałam u Oskara chyba pójdzie niebawem dolna czwórka a niewiem czemu nie trójka widać ją pod dziąsłem i tam jeździ wszystkim

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2009, 21:14

myszka 81, najpierw wychodza czworkia pozniej 3 taka kolejnosc.
Zaraz sie zaglosuje no problem :-D

Awatar użytkownika
myszka 81
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

03 lip 2009, 21:20

najpierw wychodza czworkia pozniej 3 taka kolejnosc.
acha nie wiediałam :ico_wstydzioch:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2009, 21:22

acha nie wiediałam
no to teraz juz wiesz :-D dziwna kolejnosc ale tak jest :-D
zaglosowane na wszystkie foteczki :-D

Wróć do „Pozostałe”