edi
Jestem mózgiem tego forum!

12 lip 2007, 20:09

kurde ja nie wiem co to ten MDM
SDM :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: - stare dobre małzenstwo :ico_oczko:
tą piosenke powinnas znac-Z nim będziesz szczęśliwsza .....

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

12 lip 2007, 20:37

co do paji - mój ma hopla na punkcie polityki -ogląda wszystko - żyje tym, druga pasja to sport - boks, wyścigi, piłka nozna :ico_noniewiem:

ja teraz prawie wogóle książek nie czytam - choć dawniej "połykałam" i zawsze byłam w trakcie czytania czegoś. teraz w ciągu dnia nie ma mowy - zawsze coś mam do zrobienia, a jak mam chwile to tt :-D wiecie co, to mój problem, wogóle nie umiem usiąść i odpocząć, poleżeć....cały czas coś sobie wynajduję do roboty.

edi

12 lip 2007, 20:47

ja czytam jak karol zasypia przy bajkach popołudniu.musze bys koło niego w pokoju a ze bajki mi sie znudziły to czytam sobie.kiedys szło mi to parenascie razy szybciej teraz 1 ksiązke czytam ok 1-2 m-ce ale zawsze cos.
mój ma hopla na punkcie polityki
mój tata to samo

BeataW
Wodzu
Wodzu

12 lip 2007, 21:11

Co do czytania,to ja czytam wieczorami w domu nr 2,tu nie ma szans,bo siedzę na TT,dopóki mi oczy nie spadną,a w tamtym domu nie ma neta,mąż idzie spać ostatnio koło 22:30,więc ja się biorę za książkę i czytam średnio do 24...rano mąż juz koło 6 goni po domu,a ja nie mogę się zwlec z łózka koło 8 :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lip 2007, 22:11

kurde ja nie wiem co to ten MDM
SDM :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: - stare dobre małzenstwo :ico_oczko:
tą piosenke powinnas znac-Z nim będziesz szczęśliwsza .....
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: a bo jak amerykanie skrutow uzywacie :-D :-D a o starym dobrym malzenstwie to pewnie ze slyszalam

lilo

13 lip 2007, 09:33

a ty masz takiego co na gitarze gra a ja bym za to duzo dała
No cóż - jak widać nikt nie jest idealny :ico_oczko:
wogóle nie umiem usiąść i odpocząć, poleżeć....cały czas coś sobie wynajduję do roboty.
Ja mam to samo od jakiegoś czasu - jak usiądę na chwilę to mam wyrzuty sumienia, że mogłabym chociaż z dzieckiem się pobawić bo mam dla niego tak mało czasu...

Co do książek - ja bardzo lubię książki Daphne du Maurier - kiedyś już pisałam o niej. Pisała opowiadania i powieści - z dodatkiem magii, ale żadne czary mary. Bardzo mi się podoba jej styl pisania - np. jest opowiadanie o kobiecie i mężczyźnie, świetnie opisane rozwój ich uczucia, związku, a na końcu okazuje się że to opis pary łabędzi :ico_oczko:

edi

13 lip 2007, 12:54

ja bardzo lubię książki Daphne du Maurier
w zyciu nie słyszałam musze cos przeczytac .wtedy ocenie

[ Dodano: 2007-07-13 ]
lilo znalazłam na allegro -REBEKA -fajna jest ta ksiązka?jesli nie to podaj tytuł najlepszej :-)

lilo

13 lip 2007, 14:32

lilo znalazłam na allegro -REBEKA -fajna jest ta ksiązka?jesli nie to podaj tytuł najlepszej
Mi się najbardziej podobają jej opowiadania - to jest tomik na przykład, mam taki w domu :ico_oczko:
http://allegro.pl/item213997332_daphne_ ... ynski.html
albo "Nie oglądaj się teraz" (też mam) - tu jest opis http://www.proszynski.pl/asp/fiszka.asp?ksiazka_id=274

A może Ci przesłać pocztą, jak przeczytasz to odeślesz??? I coś w zamian, co polecasz???? :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-07-13 ]
O! Widziałam na Allegro jakieś jej książki których nie czytałam - spróbuję upolować :ico_oczko:

edi

13 lip 2007, 17:35

wiesz lilo ja wole kupic bo najpierw ja czytam a potem daje siostrze do angli.zanim one wróca do mnie spowrotem to byc sobie czekała.a i w róznym stanie mogą wrócic :ico_oczko:
patrzyłam na tą co dałas link ale z pieczatką nie chce bo potem ciezko sprzedac.poszukam innej.
ja dzis wygrałam 2 ksiązki goldinga ten co napisął władce much(superowa ksiązka) za 8zł :ico_oczko: no i czekam na coehla bo juz pare dni temu wpłaciłam kase.
a któras czytała "bozą podszewke" bo mam na nią ochote bo podobno film fajny ale nie oglądałam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2007, 23:34

a któras czytała "bozą podszewke" bo mam na nią ochote bo podobno film fajny ale nie oglądałam
ja czytalam, ale na kolana mnie nie rzucila, taka se, chwilami nawet przynudzajaca...
ale wogole to od czasu kiedy w podstawowce przeczytalam "tajemniczy ogrod" to sie tak zajailam, ze wszystkie inne ksiazki nie mogly pobic tej jednej. przezcytalam ja chyba z 20 razy (wiem, strata czasu czytac te sama ksiazke tyle razy :ico_noniewiem: )
potem podobaly mi sie jeszcze powiesci Kena Folletta i oczywiscie Paulo Coelho

Wróć do „Kącik dla rodziców”