czesc dziewczyny-PREZENTY no w koncu mamy pokupowane prezenty dla wszystkich uuufffffff jaka ulga jeny troche tego było nie ma co :) ale juz sa i mam spokoj psychiczny hi hi hi ze nie bede kupowac na ostatnia chwile tuz przed swietami. Teraz tylko kupic trzeba papier i zapakowac i siju ach fantastycznie.
no i wreszcie mamy prezenty dla Amelusi. Stwierdzilismy ze ona jest na etapie nadal intensywnego slinienia wszystkiego i pchania do buzki, wiec jakies zabawki typu zoo duplo-jak Mamcia kupilas odpada i to w przedbiegach hi hi hi, chciałąm a nawet juz mielismy w koszyku ta zyrafke fisher prica ale w koncu ją odlozyłam i maz znalazł cos akurat super dla niej hi hi hi. Dorota.M. moze potwierdzic jak amelka bardzo lubi telefony komórkowe bo jej sie dorwała do Doroty telefonu, całego wylizała itp... hi hi hi wiec taki fajny telefon jej kupilismy
Jest bardzo fajny bo cały wibruje, dolna czesc jest gumowa wiec w sam raz do gryzienia hi hi hi, oprocz tego wydaje mnóstwo dzwieków i na szczęscie nie takich głosnych, robi niby zdjęcia i monza kręcic takim pokrętełkiem i wtedy swieci no i w sam raz do jej rączki :),bedzie miała radoche. Do tego taka grajaca biedroneczke co jezdzi, swieci, macha skrzydełkami i spiewa to juz maz zaszalał bo mu sie spodobała hahahah i taki samochodzik fajny cały gumowy i tylko ma kólka normalne fajny tez ale to dodatki juz takie tam najbardziej jestem zadowolona z telefonu. Zyrafka bedzie chyba na roczek jak zacznie wiecej młoda kumac i mniej slinic i pakowac do buzki teraz telefon bedzie najlepszy :)
No a dla reszty ferajny czyli sporego gronka dzieci tez mamy juz prezenciki-upominki bo bez przesady, Kacperek to juz wiecie dostanie play station + kierownica +gra wyscigi samochodowe i taki fajny tor dla niego upatrzelismy co teraz w tv. reklamuja tor wyscigowy hot wells z osmiornicą ale to on kosztuje 200zł wiec bez przesadyzmu a ze ma imieninki jak kazdy kacper 6 stycznia to po myslimy nad zrzutką rodzinna na imieninki ach trzy światy i pól ameryki z tymi dziecinnymi prezentami hahahahaha
no i po niedzieli maja dojsc w koncu te kalendarze dla dziadkow :)
HEKKATE no włąsnie Amelke tez szafki zaczęły interesowac a głownie ta gdzie jest smietnik w kuchni,matko jedyna masakra co chwile wychodzi z kuchni z czyms z kosza albo ma ręce upaplane od jogurtu bo sobie wymazgała w kubeczku ktory kacpi wyrzucił hahahahahahahaahahah.
KATELAJDKA no wiec my włąsnie w zeszłym roku nic kacpemu nie kupowalismy bo tyle podostawał od innych z rodziny ze juz nie było sensu naprawdę i tak wszystkim na raz nie był w stanie sie bawic ;),.
Nie wiem jak Twoj Bartus akurat ale ja oglądałam na zywo tez tego slimaczka i jakos narazie no nie widze amelki bawiącej sie tym i ukladajacej te kolcuszki tam hi hi hi tak za pół roku to napewno bo wiem jak Laura teraz dopiero lubi siedziec i wkladac klocki i dopasowywac elementy hahahahaha ;)
Duzo zdróweczka dla mamusi twojej zycze naprawdę :)
MAMCIA KOCHANA no seria fotek przepiekna
julcia slicznie sie bawi i ładnie wyszła na wszystkich zdjęciach