Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2007, 23:51

no to wklejam zdjatka, od razu ostrzegam o ilosci!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

grudniowe glupotki
z tesknoty7 za swietami w koncowce listopada kupilismy choinke i juz stoi od tygodnia ubrana :ico_noniewiem: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a Julenka tylko raz do niej podeszla, dotknela, niespodobalo jej sie i na bombki od tego dnia tylko spoglada :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

no a na niektorych zdjeciach widac ta trabke co ona robi, zazwyczaj wtedy robia ta trabke kiedy sie pyta : Co to ? hihihihi tak smiesznie to slodko brzmi!!

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

08 gru 2007, 23:52

Dorota M. no jestem kochana!! Rzeczywiście coraz mniej czasu teraz przed świętami na siedzenie sobie przy komputerku... no cóż. Ale Agatka musi wyglądac super z cała pełna buźką ząbków a miejsce na dwójeczki gorne puste!! hihi :ico_brawa_01: Bartusiowi to po kolei idą ma jedynki i dwójki w komplecie!
hekkate dzięki, ale powiem Ci że ciągle mamę trzyma temp. wieczorem miala znów 39 st. A jaka bledziutka jest :ico_olaboga:
prezenty ja to tez się zastanawiam czy coś kupować Bartusiowi, ale nie dlatego że nie chce ale dlatego ze dostanie kilka prezentów od dziadków i cioci no więc nie wiem czy jest sens sie wykosztowywać jak i tak bedzie sie maił czym bawić... No co innego jakbyśmy tylko w trójkę spędzali wigilię to musiałoby cos być obowiazkowo pod choinką, a tak to i tak bedą prezenty... no sama nie wiem.
Ale jakby co to chciałabym tego ślimaka co kelly podała linka. JAk byłam odwiedzić koleżanke to jej synek miał takiego i mój bartus jak zaklęty na niego patrzył, hihi:)) Wiec jak moi rodzice go nie kupią to vchyba jednak my się na niego zdecydujemy, albo chociaż na pół się podzielimy kosztami??

[ Dodano: 2007-12-08, 22:59 ]
mamcia zdjęcia super!!! Ale Julcia jest śliczna, jaka panniczka! A jak ona się łądnie bawi tą laleczką! Normalnie karmi małe dzidzi!! Cudowna jest!!!

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2007, 00:14

czesc dziewczyny-PREZENTY no w koncu mamy pokupowane prezenty dla wszystkich uuufffffff jaka ulga jeny troche tego było nie ma co :) ale juz sa i mam spokoj psychiczny hi hi hi ze nie bede kupowac na ostatnia chwile tuz przed swietami. Teraz tylko kupic trzeba papier i zapakowac i siju ach fantastycznie.
no i wreszcie mamy prezenty dla Amelusi. Stwierdzilismy ze ona jest na etapie nadal intensywnego slinienia wszystkiego i pchania do buzki, wiec jakies zabawki typu zoo duplo-jak Mamcia kupilas odpada i to w przedbiegach hi hi hi, chciałąm a nawet juz mielismy w koszyku ta zyrafke fisher prica ale w koncu ją odlozyłam i maz znalazł cos akurat super dla niej hi hi hi. Dorota.M. moze potwierdzic jak amelka bardzo lubi telefony komórkowe bo jej sie dorwała do Doroty telefonu, całego wylizała itp... hi hi hi wiec taki fajny telefon jej kupilismy
Obrazek
Jest bardzo fajny bo cały wibruje, dolna czesc jest gumowa wiec w sam raz do gryzienia hi hi hi, oprocz tego wydaje mnóstwo dzwieków i na szczęscie nie takich głosnych, robi niby zdjęcia i monza kręcic takim pokrętełkiem i wtedy swieci no i w sam raz do jej rączki :),bedzie miała radoche. Do tego taka grajaca biedroneczke co jezdzi, swieci, macha skrzydełkami i spiewa to juz maz zaszalał bo mu sie spodobała hahahah i taki samochodzik fajny cały gumowy i tylko ma kólka normalne fajny tez ale to dodatki juz takie tam najbardziej jestem zadowolona z telefonu. Zyrafka bedzie chyba na roczek jak zacznie wiecej młoda kumac i mniej slinic i pakowac do buzki teraz telefon bedzie najlepszy :)
No a dla reszty ferajny czyli sporego gronka dzieci tez mamy juz prezenciki-upominki bo bez przesady, Kacperek to juz wiecie dostanie play station + kierownica +gra wyscigi samochodowe i taki fajny tor dla niego upatrzelismy co teraz w tv. reklamuja tor wyscigowy hot wells z osmiornicą ale to on kosztuje 200zł wiec bez przesadyzmu a ze ma imieninki jak kazdy kacper 6 stycznia to po myslimy nad zrzutką rodzinna na imieninki ach trzy światy i pól ameryki z tymi dziecinnymi prezentami hahahahaha
no i po niedzieli maja dojsc w koncu te kalendarze dla dziadkow :)
HEKKATE no włąsnie Amelke tez szafki zaczęły interesowac a głownie ta gdzie jest smietnik w kuchni,matko jedyna masakra co chwile wychodzi z kuchni z czyms z kosza albo ma ręce upaplane od jogurtu bo sobie wymazgała w kubeczku ktory kacpi wyrzucił hahahahahahahaahahah.
KATELAJDKA no wiec my włąsnie w zeszłym roku nic kacpemu nie kupowalismy bo tyle podostawał od innych z rodziny ze juz nie było sensu naprawdę i tak wszystkim na raz nie był w stanie sie bawic ;),.
Nie wiem jak Twoj Bartus akurat ale ja oglądałam na zywo tez tego slimaczka i jakos narazie no nie widze amelki bawiącej sie tym i ukladajacej te kolcuszki tam hi hi hi tak za pół roku to napewno bo wiem jak Laura teraz dopiero lubi siedziec i wkladac klocki i dopasowywac elementy hahahahaha ;)
Duzo zdróweczka dla mamusi twojej zycze naprawdę :)
MAMCIA KOCHANA no seria fotek przepiekna :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: julcia slicznie sie bawi i ładnie wyszła na wszystkich zdjęciach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

09 gru 2007, 01:44

MamciaKochana Julenka przesliczna
Jak ladnie sie bawi
kurcze moj to tak nie umie sie bawic, moze malo go ucze, widze jak
Julenka te figurki wyjmuje/wklada. Fillip tylko by walil po tym wszystkim reka. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2007, 14:12

DZIEWCZYNY, KAJUNIA25 I RESZTA szukam jakiegos fajnego torta w kształcie lalki, albo samochodu Barbii rózowego no takiego na roczek, moze macie gdzies jakies stronki gdzie taie torty mozna pooglądac? bo mam pania ktora jest kierownikiem jednej cukierni to mama mojego kumpla i mowi ze mi wykona torcik jaki bede chciec ale musze jej zdjęcie przyniesc i tu jest problem bo ona chce zebym jej przyniosła fotke takiego torcika o jaki mi chodzi i nie wiem kompletnie gdzie tego szukac Kajunia ty zawsze takie piekne torciki nam wklejasz hahahahahah moze wiesz gdzie jest prawdziwa stronka z torcikami urodzinowymi?

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

09 gru 2007, 14:23

karolas, ale super ze macie już wszystkie prezenty! Też bym już chciała... Na razie jest tylko prezent dla mojego taty. W tym roku robimy wigilię w domu moich rodziców, a do teściów idziemy dopiero w święta. Dlatego im nie robimy prezentów. Bo jak prezenty to pod choinką po kolacji wigilijnej.
Powiem Ci ze Bartek nie wkładał tych kolcków do ślimaka ale siedział przy nim i ciągle nim jeździł, ale myśle ze te klocki to rozpracuje szybko. Właśnie to jak pojjedziemy do Carfura to zobaczymy co bedzie czy ślimak czy żyrafka.
Bartuś też uwielbia telefony a ja usilnie je przed nim chowam bo raz slyszałam taki program w którym mówiono że jets na nim wiecej bakterii niż na desce klozetowej, brrr....
Ale zabawkowy to jest extra prezent!!

Awatar użytkownika
Kajunia25
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 14:28

karolas pisze:Kajunia ty zawsze takie piekne torciki nam wklejasz hahahahahah moze wiesz gdzie jest prawdziwa stronka z torcikami urodzinowymi?

Ja wklejałam takie:
Obrazek
A te o ktore Ci chyba chodzi (takie jadalne) wklejała bodajże asiam?? Takie właśnie lalkowe, samochodzikowe :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-12-09, 13:36 ]
karolas
Zerknij tu:
http://www.24cukiernia.pl/okolicznosciowe,49,474.html

[ Dodano: 2007-12-09, 13:46 ]
karolas
A tu taki okrągły opłatek na tort:
http://tortownia.pl/produkt.php?kid=60&pid=423

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2007, 15:29

KAJUNIA25 dzieki :),tak włąsnie sie zastanawiam bo cholipcia z warszawy to troche km.jest to ten tort w jednym kawałku nie wiem czy dojedzie hahahahahahha,chodzi mi w sumie o to zeby tej babce pokazac jaki miałaby mi wykonac. A ty juz myslałas o jakims torcie na roczek dla Milenki? Ja jeszcze mysle o zrobieniu zdjęcia na torcie Amelci ;)
DZIEWCZYNYmam nadzieje,ze wieczorkiem jak dam rade wejsc i bede miec siły to juz wiecej sie tutaj was pokaze hi hi hi i bede miała co czytac. Teraz ide jesc obiadek, Amelcia spi i o 16.00 przyjedzie po nas moja kolezanka z liceum. dawno sie nie widziałysmy dobre pare lat i odnowił sie kontakt przez portal naszaklasa.pl i patrycja postanowiła zorganizowac małe spotkanko klasowe tylka z taką paczką co najczęciej sie kumplowała . Ona ma tez dwójke dzieci i najlepszy numer ze orysek jest w Amelci wieku a dokładnie urodził sie 11 lutego niezly czad prawda, a starszego synka ma Cezarego w wieku chyba 2,5 latek to Kacpi bedzie miał zabawe.
Ide sie szykowac, mam nadzieje ze miło spędze to popołudnie bo maja tez byc inni z klasy ach powspominamy dawne dzieje ;),dam znac jak było po powrocie buziaczki.
KATELAJDKA no prawdziwego telefonu to Amelci nie daje nie, nie a ten co kupilismy jej na prezent to jest taki wałsnie o :
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=276551215

Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

09 gru 2007, 18:10

Ach nic nie piszecie...
Nikt nie zauważył że Nina nauczyła się raczkować buu
:ico_placzek:
A ja miałam ucieche bo na tvInfo była transmisja z zawodów jeździeckich z Poznania i Ninusia była łaskawa w tym czasie spać
prezenty
o koniku bujanym juz pisałam a dla reszty dzieci z rodzinki to chyba kupię książki bo to starsze dzieci 6 i 8 lat.
Męzowi pewnie kupie jakiąś część garderoby - tylko nad Mamą się zastanawiam...
Natomiast Ninusi coś kupią pewnie brat Jurka z żoną tylko rodzinne stosunki takie sobie i do teściów na Wigilie się nie wybieram... :ico_nienie: Mam wkońcu właśną dużą rodzinę a nie zamierzam znowu udawać sielskiej atmosfery jak mnie tam wszystko denerwuje wrrrrr :ico_zly:
Moja teściowa mieszka z Jurka bratem, jego żona i córką (a raczej to oni z nią mieszkają) i u nas bywa sporadycznie (choć ma niedaleko) a teściu to od lata Ninusi nie widział... Do tego opowiastki typu jak ona się zajmuje moimi dziećmi mnie doprowadzają (tylko po to żeby ludzie nie gadali)A tak naprawdę to się zachowuje jakby miała jedna wnuczke (tamta)
Przepraszam za wynuzenia...Nie dosc ze rzadko zagladam to jeszcze takie smuty pociskam - jeszcze raz przepraszam

Na przekór tej mojej chandrze postanowiłam Swieta urzadzic super, dekoracje kolendy i odswietne stroje - moze to mi humor popraw...

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

09 gru 2007, 18:29

qunick, kobieto, ale przegapiłam!!! Serdeczne gratulacje dla Ninki za raczkowanie!!!!! :ico_brawa_01: Grzeczna dziewczynka z tej twojej córci, a do tego pozwoliła Ci pooglądać zawody, zuch dziewczynka!!
Co do teściowej to powiem Ci ze choćby niewiem co to zawsze wyjdą jakieś zgrzyty. Choćby nie wiem jaki aniół kobieta była, więc nie przejmuj sie tym co robi i gada, one już tak mają!!
Święta to chba nam wszystkim poprawią humor, ja przynajmniej na to liczę!!
karolas ale super ta komóreczka!!! Bardzo mi sie spodobała!! Weszłam na inne rzeczy tego sprzedającego i miał tam tez taki pilot zabawkowy, też byłbvy fajny. W czwartek pojadę do cerfura to pooglądam co bedzie.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”