Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lis 2008, 16:23

doris, no to nie złą masz akrobatkę :ico_haha_01: , no ale strach tak ja samą zostawiać, żeby sobie krzywdy nie zrobiła. :ico_olaboga:

A moja teściowa ma koleżanki, a jakże i chodzi do nich i przynosi od nich te choroby i potem robi te same badania co one mają i najgorsze, że leki też takie kupuje co one biorą. I rodzinę ma tam dużą, swoje siostry i braci, ale chyba każdy wierzy jej w te choroby, a dla mnie to jest zdrowa babka, bo tyle badań i wszystkie wyniki jak dotąd są dobre. Zobaczymy jak będzie po tym USG piersi, jak też nic to dzwonię do szwagierki i będziemy coś myśleć, co z tym fantem zrobić. Zapraszałam teściową do nas, jakoś bym to przeżyła, nawet te dwa tygodnie, ale ona mi właśnie mówi, że ma tyle badań i jeszcze do Warszawy na coś tam do szpitala jedzie :ico_olaboga: i do nas nie przyjedzie narazie. A zajęcie dla niej jakieś, no cóż, komputera i internetu nie ma, dla nas to trochę za duży koszt, żeby jej zafundować, bo myślę, że to by był jakiś sposób. O prace dla emerytki ciężko więc jej też na wiele nie stać. Nie mam pomysłu co by kobiecie podsunąć, wcześniej trochę dorabiała w sklepie, opiekowała się dzieckiem, w sklepie narazie nie ma pracy, a dziecko jej nie za bardzo chyba pasowało. No nie wiem, zobaczymy jak się sprawy potoczą, czekamy narazie na to badanie piersi. I już Was nie zanudzam, moja teściową.

GLIZDUNIA, dobrego macie tatusia, ja też chcę żeby mi ktoś ugotował :-D , a narazie lece sama ziemniaki odcedzić, bo juz się chyba rozgotowały :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

15 lis 2008, 16:43

no w sumie to nie ma za wiele takich rzeczy ktore by mogla starsza osoba robic rozrywkowo....koro spotkania z kolezankami jeszcze poteguja to "chorowanie"to juz sama nie wiem....ale pomysle obiecuje.....

Maya sie tak blaka po domu,slaba jest jak mucha...poklada sie co chwilke i misie juz wszystkie do snu ulozyla ale sama :ico_nienie: .....a tak buro za knem ze ja tez bym sie chetnie kimnela :ico_haha_01:

wogole to szukam bialej czapki dla Mayci,znalazlam w Nexcie idealna i A.sie podoba bardzo no ale wyceniona nie jest i chyba jej kupic nie idzie :ico_zly:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2008, 18:28

helo
weekendowe pustki jak zwykle..
ja dzis mam dzien roboczy, najpierw praca, potem zakupy, potem wziełam sie za pomywanie i jakos tak wzieło mnie na umycie kuchni :ico_szoking: normalnie wyczyscilam juz wszystkie szafki, przy okazji powyrzucałam zbedne graty i kafle umyłam :-D i tak sie zastanawiam nad łazienka czy tez od razu tam kafelek nie umyc dopoki mam wene :ico_noniewiem: zobacze, a tak juz bym miala z głowy na swieta :-)

dzieki za komplementy w strone Milki :ico_sorki: a jak jej zrobie kucyk jaka powazna dziewczynka!! :ico_szoking: :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

15 lis 2008, 19:28

Lady,no to jak masz jeszcze troszke tej weny to dawaj do mnie :ico_haha_01: ...ja jakos specjalnie nie mam w planach sprzatania swiatecznego :ico_noniewiem: ....owszem umyje szyby tarasowe i ogarne zeby bylo czysto ale nic poza norma nie bede robic... :ico_noniewiem:

Kamila sie nie odzywa,nie wiem czy pol galerii wykupila i nie moze wejsc z tym wszystkim do mieszkania czy co? :ico_oczko: :-D

Lady,dawaj jakies fot uczesanej Milki....poogladalabym sobie jakies ladne zdjecia a nikt sie nie chwali dzis :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2008, 20:09

no moze wkleje jakies dzisiejsze, ale jak A dopusci mnie do kompa jak Milka pojdzie spac, wiec nie obiecuje..
a poza tym wykorzystałam dzisiejsza wene do sprzatania i umyłam te kafle w łazience, jeszcze tylko umyje podłogi i bedzie slicznie czysciutko wszedzie :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2008, 20:38

Daria hehehe :ico_haha_01:

Atak poważnie to mój mały znowu dostał temperatury :ico_noniewiem: Cały dzień był jakiś taki apatyczny, poszedł na godzinną drzemkę i jak wstał już wydawał mi się ciepły, mierzyłam mu wtedy temp. miał 37.8 więc nie panikowałam ... Na krótko przed kąpielą dostał czerwonych polików, uszka też się zaczerwieniły, tylko dłonie miał chłodne, temp.37.8, po chwili 38 ... Podaliśmy Nurofen a po chłodniejszej kąpieli Efferalgan w czopki i usnął ... Za chwilę zmierzę mu ponownie ...

I nie mam pojęcia co to znowu się przypałętało :ico_olaboga: Sprawia wrażenie jakby bolały go dziąsełka ale na 5 chyba za wcześnie :ico_noniewiem: Może znowu gardło :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

15 lis 2008, 20:55

Kamila,no to dziwne....ale moze te 5 faktycznie sie gdzies tam wykluwaja i niz wyjda uplynie sporo czasu jeszcze ale bole zaczynaja sie juz duzo wczesniej nie?i moze stad ta goraczka,chyba ze gardlo.....no nie wiem..Twoja intuicja w tym wypadku najtrafniejsza :-)
jak zakupy??

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2008, 20:56

:

ZĘBY SZCZEKA ŻUCHWA
Pierwsze siekacze 6-8 mies. 5-7 mies.
Drugie siekacze 8-11 mies. 7-10 mies.
Kły 16-20 mies. 16-20 mies.
Pierwsze przedtrzonowe 10-16 mies. 10-16 mies.
Drugie przedtrzonowe 20-30 mies. 20-30 mies.

To znalazłam o zębach - czyli wypada, że piątki pojawiają się około 20 miesiąca, Wiktor ma 18 ....

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

15 lis 2008, 20:58

no mi sie wydaje ze spokojnie moga mu juz te zabki wychodzic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2008, 21:07

Lady a Ty co, @ się zbliża??? oddaj trochę energii!!!
Kamizela jak zakupy??? a mi się zdaje, że spokojnie to mogą być piatki...w końcu Wiktor to duży chłopak!
Glizdunia na ebayu nie ma czapek???

ja dziś dostanę @, w sumie już powoli dostaję i kur...strasznie nerwowa jestem...strasznie!!!
idę młodą położyć to zajrzę

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”