Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2011, 14:07

Witam a co tu tak cichutko?
spadlamznieba, szybciutko wam ta drzemka odpadła ale chyba lepiej teraz co?

Awatar użytkownika
martaraz
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2011, 15:22

szybciutko wam ta drzemka odpadła ale chyba lepiej teraz co?
Hania też ma tylko dwie drzemki i to już od bardzo dawna. Ona wogóle należy do tych co w dzień i na spacerach spać nie chcą :ico_sorki:

Dziś na spacerze malutką osa ucięła. Dwie na niej usiadły. Jedną odgoniłam a druga na rączce usiadła chciałam ją szybko złapać, ale ja ugryzła i żądło zostawiła :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lip 2011, 15:38

Dziś na spacerze malutką osa ucięła. Dwie na niej usiadły. Jedną odgoniłam a druga na rączce usiadła chciałam ją szybko złapać, ale ja ugryzła i żądło zostawiła
to głupie osiska :ico_zly: Mam nadzieję ,że Hani bardzo nie boli ,obserwuj ją czy jakiegoś odczynu alergicznego nie będzie :ico_sorki:

a mnie po porannym kopie energetycznym (trzy prania i wysprzątana kuchnia) znów leń dopadł

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

19 lip 2011, 15:43

Jadzia szalejesz :-D :-D

martaraz z rączką małej wszystko ok?

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lip 2011, 16:02

Jadzia szalejesz :-D :-D
:-D taaaa miałam wielkie plany i się zmyły ...fasolka w wodzie leży miałam ją umyć i zamrozić ale coś mi się ruszyć nie chce :ico_wstydzioch: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

19 lip 2011, 16:15

Jadzia plany lubią się zmieniać :-D

dzisiaj dzwoniłam do AsiNL bo Nadia miała mieć wczoraj operację serduszka i nici z niej bo mała się pochorowała :ico_sorki: :ico_sorki: dopiero jak wyzdrowieje mają dzwonić i się umówić na kolejny raz :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lip 2011, 16:25

dzisiaj dzwoniłam do AsiNL bo Nadia miała mieć wczoraj operację serduszka i nici z niej bo mała się pochorowała :ico_sorki: :ico_sorki: dopiero jak wyzdrowieje mają dzwonić i się umówić na kolejny raz
kurde jak nie urok to *** , z drugiej strony to lepiej ,że się choroba wykluła niż by mieli zrobić a ona się w dodatku rozchorowała :ico_nienie: jak będziesz do niej dzwonić/pisać to powiedz ,ze trzymam mocno kciuki żeby wszystko się szybciutko i dobrze potoczyło i niech Zozolka ucałuje

idę makaron ugotować do rosołu bo zaraz M wróci :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

19 lip 2011, 16:34

jak będziesz do niej dzwonić/pisać to powiedz ,ze trzymam mocno kciuki żeby wszystko się szybciutko i dobrze potoczyło i niech Zozolka ucałuje
oczywiście,że przekażę :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2011, 17:18

Dziś na spacerze malutką osa ucięła. Dwie na niej usiadły. Jedną odgoniłam a druga na rączce usiadła chciałam ją szybko złapać, ale ja ugryzła i żądło zostawiła :ico_sorki: :ico_sorki:
Mówią właśnie że nie wolno się oganiać bo one wtedy właśnie będą się bronic i atakować.I chyba coś w tym jest bo odkąd nie reaguje na nie i nie odganiam to one dają za chwile spokój.
A nie puchnie małej raczka czy coś? Może wapno jej daj. Yyy chyba wapno się podaje tak ?

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2011, 17:52

szkieletorek, wapno i miejsce użądlenia można posmarować altacetem albo woda z octem
aniawlkp86, trzymamy kciuki za Nadię :ico_sorki:
martaraz
Hania też ma tylko dwie drzemki i to już od bardzo dawna. Ona wogóle należy do tych co w dzień i na spacerach spać nie chcą
no to moja też nie spała na spacerach na dokładkę od 11 miesiąca ma 1 drzemkę
Dziś na spacerze malutką osa ucięła
i jak rączka?

Wróć do „Pozostałe”