Witam a co tu tak cichutko?
spadlamznieba, szybciutko wam ta drzemka odpadła ale chyba lepiej teraz co?
Hania też ma tylko dwie drzemki i to już od bardzo dawna. Ona wogóle należy do tych co w dzień i na spacerach spać nie chcąszybciutko wam ta drzemka odpadła ale chyba lepiej teraz co?
to głupie osiskaDziś na spacerze malutką osa ucięła. Dwie na niej usiadły. Jedną odgoniłam a druga na rączce usiadła chciałam ją szybko złapać, ale ja ugryzła i żądło zostawiła
kurde jak nie urok to *** , z drugiej strony to lepiej ,że się choroba wykluła niż by mieli zrobić a ona się w dodatku rozchorowaładzisiaj dzwoniłam do AsiNL bo Nadia miała mieć wczoraj operację serduszka i nici z niej bo mała się pochorowała![]()
dopiero jak wyzdrowieje mają dzwonić i się umówić na kolejny raz
Mówią właśnie że nie wolno się oganiać bo one wtedy właśnie będą się bronic i atakować.I chyba coś w tym jest bo odkąd nie reaguje na nie i nie odganiam to one dają za chwile spokój.Dziś na spacerze malutką osa ucięła. Dwie na niej usiadły. Jedną odgoniłam a druga na rączce usiadła chciałam ją szybko złapać, ale ja ugryzła i żądło zostawiła![]()
no to moja też nie spała na spacerach na dokładkę od 11 miesiąca ma 1 drzemkęHania też ma tylko dwie drzemki i to już od bardzo dawna. Ona wogóle należy do tych co w dzień i na spacerach spać nie chcą
i jak rączka?Dziś na spacerze malutką osa ucięła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość