Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2011, 19:00

W ogóle wiem że jeszcze jest sporo czasu, ale oglądałam te krzesełka do karmienia. Te co mi się podobały gdy oglądałam je w internecie, na żywo są strasznie masywne ! Ale za to fajne było takie jedno drewniane, które znowu na allegro nie wyglądało tak fajnie :-)

Korzystałyście z takich krzesełek ?

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

10 gru 2011, 19:13

Mad., Emilka miała pierwsze coś takiego Obrazek najpierw to była huśtawka a potem przerabiało się to na krzesełko. To było jak dobrze pamiętam do 13 albo 15kg
Potem kupiliśmy jej takie Obrazek

Z jednego i drugiego byliśmy bardzo zadowoleni. Z ressztą są teraz u znajomych więc dla Borysa będą jak znalazł :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

10 gru 2011, 19:37

Aga26 to drugie mialam takie samo tylko ze drewniane, pozniej na stolik i krzeselko sie przerabialo i bylam zadowolona

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2011, 19:53

Ja właśnie o czymś takim jak te krzesełko na 2 zdjęciu myślę. By stoliczek też miało :-) I właśnie te drewniane fajne są. Pamiętam, że sama coś takiego miałam. Pewnie u babci na strychu by to jeszcze było tylko w jakim stanie ;-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2011, 20:02

hej dziewczyny u mnie w miarę ok choć nastrój taki raczej nie za bardzo jakoś :ico_noniewiem: tak jak i Jadzia popłakałam sobie ostatnio w poduchę bo nie dość, że ciągle to zagrożenie, że moge wczesniej urodzić to i jak zwykle na koniec roku finansowo jakieś dołki łapiemy :ico_placzek: ale dziś juz trochę lepiej :-) mama była pół dnia pilnować mnie żebym odpoczywała :ico_oczko: bo jakoś nie dowierza mi w tej kwestii no i pogadałyśmy sobie i mi lepiej się zrobiło

miałam piec pierniczki ale jakoś nie miałam siły i pewnie jutro będziemy sie bawić z dziewczynami w pieczenie a po południu bedziemy siedzieć i kciuki trzymać bo mężu ma pierwsze zaliczenie na studiach :ico_haha_02:

a krzesełko do karmienia to miałam drewniane takie właśnie co to póżniej się je przerabiało na stolik z krzesełkiem ale niestety wywaliłam je bo juz było w stanie okropnym bo to jeszcze z Magdy było ale teraz koleżanka mi pozyczy takie samo własnie drewniane więc nie musze się tym interesować

Ika ten kocyk cudny taki milusi wygląda ale dla mnie cena niestety za wysoka na razie nie kupuję zadnego kocyka bo dostanę w wyprawce dla młodego z pracy a póki co mam dwa kocyki po dziewczynkach, a do wózka kupiłam komplet podusia z kołderką to mi styknie

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

10 gru 2011, 20:04

U nas to pierwsze zaczęłam stosować jak Emilia miała jakieś 4 miesiące. To jest też huśtawka elektryczna więc bardzo się u nas sprawdziła :ico_oczko: A potem jako krzesełko też długo nam służyło. To miałam u siebie w domu więc potem jak Emilia miała niecałe 2 lata przerzuciliśmy się już na mebelki z IKEI na model mamut
Z kolei to drugie krzesełko miałam u rodziców i też bardzo długo nam służyło. Dużym plusem było to że jak Emilia kolorowała kredkami, mazakami czy farbami to wystarczyło przetrzeć i wszystko chodziło :-)

[ Dodano: 10-12-2011, 19:06 ]
Kaja, ciesze się że u Ciebie troszkę lepiej :-) a te dołki finansowe to chyba każdego na koniec roku łapią :ico_noniewiem:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2011, 20:07

a po południu bedziemy siedzieć i kciuki trzymać bo mężu ma pierwsze zaliczenie na studiach
To i ja trzymam by gładko poszło :-) A co mężu studiuje ?
Ja się w poniedziałek zabiorę za pieczenie ciasteczek i może pierników. Ozdoby kupiłam :)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2011, 20:08

o przy Madzi i Oli miałam takie

Obrazek

teraz na początek będę miała huśtawkę leżaczek coś w tym stylu

Obrazek

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

10 gru 2011, 20:08

Ozdoby kupiłam
hehe ja muszę dokupić bo połowę Emilia z mężem zjedli :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2011, 20:09

A co mężu studiuje ?

coś z administracją i zarządzaniem w sumie nie wiem dokładnie bo specjalizacje chyba dopiero na drugim semestrze będzie wybierał

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”