Awatar użytkownika
Kajunia25
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 21:45

qunick
Dla NInki za opanowanie nowej umiejętności:
:064: :064: :064: :064: :064:
:526: :526: :526: :526:
:597: :597: :597: :597:
:509:
:525: :525: :525: :525:

[ Dodano: 2007-12-09, 20:55 ]
A my już mamy choineczkę ubraną :ico_haha_02:
Kupiliśmy żywą (jodełkę kaukaską) za jedyne 39 zł. Pięknie pachnie a w domku tak milutko i przytulnie się zrobiło.
I wiecie co, Milusia wcale nie "rzucała się" na drzewko tylko się dziwiła co to takiego dużego tatuś wniósł do domku hehe i tak delikatnie paluszkiem macała :ico_haha_02: Oczywiście bąbeczki szklane poszły na piętra wyżej a te leciutkie ze słomki mogły pozostać na dole. Ale radość była przeogromna jak jescze lampki doszły.
Chcemy nacieszyć się swoim drzewkiem bo na Święta wyjeżdżamy aż do Sylwestra :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2007, 23:10

QUNICK brawa dla Ninki za nabycie nowej umiejetności ;) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
KATELAJDKA wiesz co no włąsnie pilot tez mi sie pdobal moze bedzie na inna okazje choc nie wiem czy zdąze bo pewnie juz wyrosnie z tego typu zabaweczek, ale faktycznie obie te zabawki podobne i fajne :)
DZIEWCZYNY jestem po tym spotkanku klasowym, jeny ale sie usmialam, było tak fajnie kurcze zobaczyc tych ludzi po latkach powspominac i nawet był mój eksss z żonka ale cicho hi hi hi ;),nic mnie nie wzrusza na szczęscie a zreszta to była krótka,przelotna miłostka tyci tyci hi hi hi. No więc kacpi tak sie fajnie bawił, wszyscy tam w szoku, dziecka nie było normalnie szoking, Melcia robiła furore jak to Melcia bo kumpela która organizowała całe to spotkanie ma własnie dwóch synów jeden ma 2,5 roku a drui jest w wieku Amelci ale nie umie chodzic takze mozecie sobie wyobrazic jakie popisy melcia dawała to znaczy ona sie normalnie zachowywała ale wszystkim bardzo sie podobała. mam sporo fotek ktore własnie próbuje przerzucac na kompa jak dojdę do ładu to wam cos niecos wkleje tutatj z naszego wypadu. Kumpela po nas podjechała samochodem bo my nie mamy i całe szczescie bo akurat tak lało ze szok a do meza zadzwonił wczsniej majster z pytaniem czy cche dorobic przed świetami i czy przyjdzie na nocną zmiane do pracy to mu powiedziałm ze w sumie i tak byłby tam i tylko pilnowałby dzieciaczkow bo co on ma wspólnego z moimi znajomymi z liceum tyle co ich widywał kiedy po mnie pod szkołę przychodził albo na wagary wyrywał mnie hahahahahaah wiec powiedziałm mu zeby szedł do pracy a ja sie rozerwę i nawet lepiej bo przy nim o wszystkim pewnie bym sobie nie pogadała a tak było zajefajnie ;).
KAJUNIA25 no niezle ze macie juz choineczke ubrana ale w sumie skoro was nie bedzie to pewnie cieszcie sie nia póki mozecie, my co roku mamy sztuczną bo ja za czasów łodosci chorowałam zawsze co świeta i sie okazało ze jestem uczulona na zapach ktory choinka daje ;),moze z tego juz wyrosłam ale i tak nie przepadam za zywymi choinkami,kwestia gustu, nieraz mi sie podobaja zalezy w jakim miejscu czy na jakiejs wystawie hi hi hi ;)

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2007, 09:02

:ico_tort: dla Tymoteuszka, Wojtusia (Małgorzatki) i Milenki :ico_tort:

:ico_brawa_01: dla wszystkich nowo chodzących, ząbkowiczów i z nowymi umiejętnościami

My przez weekend w rozjazdach. Teraz mamy autko to często się będziemy przemieszczać. Wczoraj byliśmy na baseniku z dzieciakami, w Wiśle koło nas jest taki Hotel Gołębiewski i tam jest taki kompleks z basenami, zjeżdżalniami, saunami, jacuzzi i śnieżną komorą. Wojtuś na początku miał opory przed wodą (chyba zapomniał jak szalał w lato na baseniku hihi) ale jak sie już oswoił to z wody było go ciężko wyciągnąć. Starsza pociecha poszalała z Tatusiem na zjeżdżalniach a w drodze powrotnej chłopaki spały już na całego.

Prezenty Wojtusiowi prezenty kupują raczej dziadkowie i chrzestni, bo on też jak inne dzieci nie bardzo lubi zabawki sklepowe. Zresztą ma mnóstwo zabawek po starszym braciszku, także dokupowanie nowych mija się z celem. Starszy dostanie kierownicę do komputera od chrzestnego a my jeszcze prezentu nie wybraliśmy.

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

10 gru 2007, 09:16

Cześć Dziewczyny!

Asiunia miała przez weekend katarek. Dzisiaj juz jest dużo lepiej. Bidulka nie mogła w nocy spać, bo nie przyzwyczajona do oddychania buźką.

karolas ale masz super, że prezenty gotowe. A co masz dla mężulka?
A kalendarze u którego sprzedawcy na allegro zamówiłaś i jakie? Ja zamówiłam jeszcze jeden dla teściów u tego samego sprzedawcy co poprzednio 13-stronnicowy A3. Dzisiaj jest drukowany wiec pewnie jutro będzie wysłany.

Co do prezentów to jeszcze mi brakuje pomysłu dla męża brata i jego żony. Chciałabym coś wspólnego im kupić ale nie mam pojęcia co. Małżeństwem są już 6 lat i wszystko do domu juz mają. Dla ich synka kupie domino obrazkowe.
Moja siostra chciała szampon Vichy od gwiazdorka, dla mamy zrzuciłyśmy się z siostrą na zegarek, mężuś dostanie słuchawki bezprzewodowe, żeby mógl sobie głośno oglądać wieczorami telewizje nie budząc Asiuni. A mój tata powiedział, że w tym roku najważniejsza jest Asiuna i on cieszyłby się gdyby dostał jakiś drobiazg, nic wymyślnego np. dezodorant pumy.
Dla teścia kupiliśmy bokserki z reniferem, teściówka chce kilka zdjęć Asiuni i wspólnie dostaną jeszcze kalendarz. No i zostaje mi jeszcze siostra meża. Ale ona właśnie kupuje pierwszy w swoim życiu samochód więc może kupie jej coś do auta typu: apteczka, kamizelka odblaskowa, może jakaś zdrapka, szufla itd.
A Asiuni chcieliśmy kupić konika na biegunach. Ale jak ją w sklepie posadziłam na jednym, to podobało jej się ale jakoś tak bez wielkiego zachwytu wiec chyba kupimy po świetach, moze na allegro ktos bedzie sprzedawał bo dostał na gwiazdke i nie potrzebuje.
Tak wogole to po świetach kupe ciekawych i tanich rzeczy mozna kupic na allegro, bo ludzie nietrafione albo powtorzone prezenty sprzedaja.

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2007, 09:39

I jeszcze wklejam fotki Radka z pasowania na pierwszoklasistę

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

i jeszcze fotka Wojtusia
Obrazek

Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 gru 2007, 11:27

katelajdka, Kajunia25, karolas, aga0406, dzieki!
Serdeczne zyczenia dla Tymusia, Wojtusia i Milenki! :ico_brawa_01:
aga0406, ten pan na zdjeciu z Radkiem wyglada jak prof Miodek!
karolas, sama mam ochotę na takie spotkanie klasowe po Twoich opisach.

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

10 gru 2007, 11:33

witam

rzeczywiscie cos tu u nas pusto ostatnio, a byl czas ze chyba najwiece3j postow pisalysmy. dlugo juz nie ma asiam, kostuni, kminka, kilku innych dziewczyn krocej nie ma. czyzby wszyscy juz sie do swiat szykowali??

a u nas- mnie dopadla choroba, mam tylko nadzieje ze Tymka nie zaraze, choc bedzie to trudne, bo siedze z nim caly dzien.
a poza tym kupilismy wczoraj dywan (bo mielismy tylko panele) i Tymkowi bardzo sie spodobal. wczoraj siedziel na nim caly dzien i sie bawil.

Qunick brawo dla Ninusi za raczkowanie :ico_brawa_01:

pozazdroscilam mamci fotek i tez wklejam, a co tam...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
madzia22
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 gru 2007, 11:34

qunick :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brawa dla Niny super ze juz raczkuje
:ico_tort: dla Wojtusia,Milenki i Tymka
Ale tu cisza gdzie sa wszystkie lutówki??

[ Dodano: 2007-12-10, 10:36 ]
Kelly ale Tymek wydaje sie duzy albo lena to taki kurdupel .Bardzo ładnego macie psa,zdjęcia super

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2007, 11:43

Wszystkiego najlepszego dla Milenki Kajuni i Wojtusia Malgosi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Brawa dla Ninusi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja tez zamawialam takie kalendarze 3 sztuki, bo Fillipek ma 3 babcie, hihi, co Olala zamawiala.
Ale juz minal tydzien , chociaz pieniazki w ten sam dzien zostale wplacone, no i chyba duzo ma zamowien, bo projekt przeslal po 3 dniach, no i zostal poprawiony, no i powtorny projekt nie zostal wyslany. :ico_noniewiem:

Och z tymi prezentami to trudno, tyle pomyslow i w koncu czlowiek nie wie co kupic, ja w srode bede kupowac, wybiore sie moze do Czestochowy

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2007, 12:15

Kelly fajne zdjecia. Tymek taki slodziutki, ale rzeczywiscie tam gdzie stoi wyglada na bardziej doroslego :ico_haha_02:

Kminek jejku, wspolczuje. U nas tez zaczyna sie psuc. Kiedys tak pieknie sam usypial, a teraz musze go na recach chustac. bo tak to placz i krzyk, i ja nie wytrzymuje. kurcze ma wladze nademną.
Dziewczyny ktore maja ta ksiazeczke o usypaniu, moglibyscie mi wyslac. angel81@op.pl Dziekuje

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”