wlasnie rozmawiam z ta kumpela z Gibu... umawiam sie na jakas kawke (ona jest 2 tygodnie przed porodem!!) trzecie dziecko...
i zapytam ja, czy ma jakies ksiazki polskie, bo juz mnie tak korci, zeby cos po polsku poczytac..
nazwal mnie "selfish cow", co znaczy samolubna krowashoo, kochana jak to Cie wyzwal no nie, ja bym mu tak plazem tego nei puscila. Masz racje, umow sie z ta koezanka i wybadz z domu na pol dnia, a on niech siedzi sam, nonono jeden
my juz od jakichs 3 tygodni jestesmy na mleku nastepnym... maly nawet nie zauwazyl roznicy...Dziewczyny czy juz przeszlyscie na mleko nastepne, bo ja nie wiem czy jeszcze poczekac czy juz przechodzic, lekarka powiedziala mi, zeby sie z tym nie spieszyc wiec nie wiem
ojjj, tonazwal mnie "selfish cow", co znaczy samolubna krowa
my juz od jakichs 3 tygodni jestesmy na mleku nastepnym... maly nawet nie zauwazyl roznicy...
a w ogoel jest jakas roznica jak sie przechodzi na te mleko nastepne????PATI - my przeszlismy na NAN 2 jak Zuzia skonczyla 7 m-cy, o ile pamietam...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość