wysłałam mojego m. bo liście malin do apteki ale u mnie tego nie mają

to już nie wiem gdzie szukać.

[ Dodano: 2008-05-24, 12:36 ]
a i się brzuszkiem pochwalę, aktualnym bo z dzisiaj

janoszka ty to masz niezły zestaw smakówdzień dobry witam Was moje drogie z arbuzem w jednej dłoni i z bawarką w drugiej
ja jakoś sobie własnie nie mogę tego wyobrazić, że bedę musiała zostawić Majkę samą, tzn z teściowąbo jednak normalnie nigdy na tyle milana nie zostawialam i strasznie bede za nim tesknic.
Też własnie miałam o to zapytać ... przecież jak są parte to już dzidzia zaraz na świecie będzie !!! Nie wiem jak ty, ale ja bym nie ryzykowła ... Co myslisz zrobić?bo chyba napewno poczula bym parte skurcze mocniej,
to ty zamierzasz jechać do szpitala dopiero jak będziesz miała skurcze parte?oszalałaś chyba
a jak nie zdążysz?daleko masz do szpitala?
Oj, ja też się do Was przyłączam i tak jak mojamaja.corcia, już przeżywam rozstanie jak nawet sobie o tym tylko pomyśle.... eh ..cięzko mi będzie takl jak Wam.siunia napisał/a:
bo jednak normalnie nigdy na tyle milana nie zostawialam i strasznie bede za nim tesknic.
No ja już jeden dzień po terminie jestemco wy laski takie niecierpliwe jestescie, jeszcze sie nawet czerwiec nie zaczala wy juz szalejecie,
Zdadzam się!janoszka swietny brzucholek![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość