To jest ta słynna żaba Joasi, która mimo niepozornych rozmiarów jest hitem conajmniej od 2 miesięcy....
"żaba solo"
"i z Joasią w akcji"
spostrzegawczym odpowiadam, że jedno oko zostało oderwane i zgubione lub zjedzone tego nam Joasia nie chce powiedzieć...:)
[ Dodano: 2007-12-11, 13:56 ]
ja właśnie dotarłam do pracy i patrzę - nie ma mojego jednego kolegi - i od razu wiedziałam , że coś się złego stało, bo wczoraj wieczorem wszyscy go szukali, bo nie wrócił po pracy do domu. No i okazało się, że miał wypadek samochodowy
, znalazł się w szpitalu, nic nie pamięta
a najgorsze, że jego żona tak strasznie się denerwowała i cała zapłakana od wczoraj a ona jest w ciąży - bardzo jej współczuję i dzieciątku
Karolas ja co roku na święta też robię identyczną zupę rybną jak ty
- to chyba w Poznaniu jest taka tradycja, bo tu rodzina mojego mężą to nigdy o czymś takim nie słyszała i dla mojej teściowej nie może być wigilii bez barszczu z uszkami, a ja nie wyobrażam sobie bez zupy rybnej
i zawsze mamy 2 zupy barszcz i rybną. Ale już się nie mogę doczekać gotowania tej zupki, ja ją uwielbiam i tak fajnie pachnie w domu i od razu mi się ten zapach kojarzy ze świętami w Poznaniu
zawsze tylko tu w W-wie mam problem ze zdobyciem łbów karpia - sprzedawcy patrzą na mnie jak na zjawisko , że ja takie odpadki potrzebuję hihi i często dostaję je za darmo ile chcę - a im więcej tym lepiej bo zupka bardziej aromatyczna i mięska też więcej mozna naskubać
PYCHA!
[ Dodano: 2007-12-11, 13:59 ]
mama Kasia mama Kasia pisze:Ależ cieszą takie małe-duże sukcesy naszych dzieci prawda?
- masz rację, i ja uwielbiam patrzeć na dokonania Joasi i cieszę się z tego i dumna jestem jak paw!!! Gratulacje dla Alusi za jej dokonania