hej dziewuszki
Nasza
Tibby jest od środy w szpitalu, te jej wysokie temperatury o których pisała,że przez piersi to nie,piersi ma zdrowe za to ma zapalenie śluzówki macicy i dostaje antybiotyk dozylnie ehh
Ale najważniejsze,ze od wczoraj nie gorączkuje,jutro ma obchód to moze sie czegos wiecej dowie,sama sie zmartwiłam,ze nic tutaj nie pisze i napisałam do niej,ona po prostu nie miała głowy na smsy do kogoś to zrozumiałe,zdrowiej kochanie jak najszybciej i wracaj do nas
A u nas ok rośniemy
jenny Ja cie kochana doskonale rozumiem co do lezenia bo sama musiałam leżeć i jak sie lezało tak już 2-gi miesiąc to szajby dostawałam,a jak dostałam pozwolenie na krótki spacer myslałam,ze ze szczęścia pofrune,wierze ci
Małgosiu za wspaniały 37tc ciąża donoszona,ale nie spiesz się hihi niech maleństwo jeszcze chwilke posiedzi w brzuniu
i mam prośbe,czy mogłabys zerknąć na mój wykres czy on tak po pierwsze j @ ma wygladać? bo to wogóle nie są moje tempki a z dnia na dzień temperatura mi rośnie
jeśli chodzi o proszek dzidziuś nic takiego nie słyszałam,a ja już od jakiegoś czasu piorę ciuszki małej w tym samym proszku co my,po malutku dokładałam naszego proszku razem z proszkiem dla niemowlat małej nic nie było i do teraz nic jej nie jest...
Donatka Trudno kochana jak musiałaś przejść na MM to nic sie nie stało,moja Milenka jak wiesz jest od samego początku na MM i rośnie w siłe i jest odpókac zdrowiutka,ale juz potrafi mi zjeść na noc 180ml mleka
No,ale śpi potem 10 godzin bez wybudzania nawet...
Moniczka mam nadzieje,ze weeknd sie udaje
A to Milenka z dzisiejszego spacerku