[ Dodano: 2008-10-21, 21:54 ]
ja juz sie dzis z Wami pozegnam..do jutra dziewczynki ...klorowych snów

Sandrusia superA to moje bolerko z angorki - ja kupilam w czarnym kolorzeLadne, prawda?
Marcia mam tak samo z kozaczkami. Jedyne na płaskim wyrzuciłam wiosną, bo były zniszczone. Też muszę jakieś kupić.no i dzis wyruszam na poszukiwanie jakis butów bo nie mam w czym chodzic gdyż przec ciążą chodzilam głownie w butach na obcasie..wiec same rozumiecie..

może mój mały po wczorajszym wieczorze i dzisiejszej nicy też tak będzie miał ?a moje Małe od 3 dni spokojne... jak poszalało w niedzielę od świtu tak do teraz leniwie bardzo, bardzo.... aż zaczynam się martwić
milutka nie przejmuj, ludzie muszą coś gadać. U mnie znowu niedobrze, bo rzekomo mały brzuch mam jak na połowę siódmego miesiąca. Tylko dziewczyno ogranicz trochę słodycze, bo dopiero teraz to my będziemy przybierać na wadzewiecie co najgorzej mnie denerwuje komentarze ludzi a ze jaka ty duzy jaka pileczka okraglutka a nie moja wina ze brzuch mi wystaje juz na pol metra?!!! i troche nogi przytyly z biodrami... mogli by sie opamietac tymi komentarzami bo to naprawde nie jest mile...a zwlaszcza ze ten stan nei zalezy w wiekszosci ode mnie
noo, tu się z Tobą nie zgadzam do końca, ale nic nie powiema zwlaszcza ze ten stan nei zalezy w wiekszosci ode mnie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere i 1 gość