Kurcze mój gdzieś zaginął i musicie poczekać.To czekamy na zdjęcie małej
Z forum się piekarnia zrobiła heheheJa robię Twoje bułeczki
Ale my w domu się śmiejemy że nie musimy chodzić po pieczywo, bo mama piecze co tydz chlebek (właśnie w piecu jest a jak pachnie mmm ) czasem robi drożdżówki z owocami serem budyniem , co tam mamy a ja piekę teraz bułeczki.
I wszystkiego naj dla synka za pierwszy miesiąc .
No tak.Ja nie mówię że wszystko jest złe ale jak ja będę potrzebować pomocy czy porady to chętnie sama pójdę i zapytam .Nie lubię kiedy ktoś mi mówi że on wie lepiej i że tak będzie i koniec.czasem dobre rady moga sie przydać ważne zeby je dobrze "przefiltrować"
Oooo nie miałam pojęcia o czymś takim .mój Konradek też podnosi i już się boję, wolałabym zeby jednak nie podnsił dla nas to oznacza powtórkę z rozrywki
Więc w jakim wieku dziecko powinno zacząć podnosić główkę ?
No właśnie i nie czuje się w tym wszytskim zagubiony i bezradny.Jak by przyszło mu zostać samemu z małym to nie będzie się bał bo wie co i jak .dzieki temu Przemek od początku wie co i jak zrobić i gdzie co leży
Mój też na kupę jest raczej blee nastawiony , jego tez brzydzi ale jakoś to dogramy. Mam nadzieje że nie będzie tak że jak ja gdzieś wyjdę a dziecko narobi to będzie dzwonił po kogoś by przyszedł przebrać lub będzie czekać na mnie.A uwierzcie że znam takie przypadki .
heh weź mnie nie strasz.a ona pisze do... szkieletorka?
ciekawa wrózba co
A mnie znów energią roznosi. Umyłam okna (szyby ) w salonie, sypialni, Lilci pokoju, łazience, klatce schodowej i ganku . Teraz umyje parapety od strony pola. Potem kurze ,odkurzanie i mycie podłogi w WC łazience i klatce schodowej.
Ale zrobiłam sobie chwilkę przerwy bo mnie coś brzuch rozbolał bardzo.Ale już jest git i jedziemy dalej hehe