Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 09:53

staram sie nei jesc slodyczy...krakersy przegryzam..a jesli nawet zjem cos slodkiego to tak serio po tym mi nie idzie w boki jak zjem zwykly obiad zjem obiad i od razu mnie wywala....oj ja mam nie typowa figure bo mi wszytsko idzie w biodra w uda i wbrzuch...a na gorze jestem sucha;/ a tak wogole to chlop sam mowi ze brzuch mi poprostu urosl juz pierwsyz dzien dobry mowi on zamiast mnie

[ Dodano: 2008-10-22, 10:02 ]
Obrazek

Obrazek moj celluliti :d uda mi strasznie przytyly mialam suche wogole bylam sucha;(

Obrazek

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

22 paź 2008, 10:36

staram sie nei jesc slodyczy...
sorry Milutka, ale jak co chwilkę piszesz o snikersach to raczej to inaczej wygląda... ale to nie moja sprawa, także przepraszam, że się wtrącam...

brzuszek mas malutki, to fakt... ale ładny :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 paź 2008, 10:59

:ico_brawa_01: dzieki za pochwale sweterka :-D
ananke,
noo, tu się z Tobą nie zgadzam do końca, ale nic nie powiem
...prawda?
milutka204, od dzis liczymy Twoje wzmianki w postach o slodyczach :ico_haha_02: Wytkniemy Ci to za tydzien w nastepna srode :ico_haha_01: a powaznie to ja sie nie moglam uwolnic od orzechow w czekoladzie ale przemoglam to jedzac zamiast tego owoce i wiesz, ze nawet mnie juz n ani troche nie ciagnie do czekolady :ico_oczko: Brzuszek ladniutki :ico_brawa_01: :-D
ale widac, ze idzie w boderka na dziewczynke :ico_haha_02: ja mam taka wyraznie ograniczona pilke, wiec wygladam troche smiesznie :-D
może mój mały po wczorajszym wieczorze i dzisiejszej nicy też tak będzie miał ? oby
no a moje jak do tej pory spokojne sie dzisiaj rozszalalo na potege :-D :ico_szoking:
Marcia77, ja tam dalej biegam na obcasach :ico_szoking: :ico_puknij: fakt, ze nizszych niz zwykle ale te swoje 5 cm maja, bardzo mi wygodnie i dopoki nogi mi nie zaczna puchnac to nie mam zamiaru sie przestawiac na plaskie :ico_nienie:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

22 paź 2008, 11:07

ale widac, ze idzie w boderka na dziewczynke :ico_haha_02:
kurde, to ja mam chłopca w takim razie... heh.... mi tylko w brzuch idzie... a tak chciałam laleczkę .... :-)
ale przemoglam to jedzac zamiast tego owoce
ja cały czas "morduję się" wmawiając, że ciastka niczym się nie różnią od kiwi, jabłek czy gruszek :-) podobno kwestia wmówienia sobie :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 11:08

:D:D pozyjemy zobaczymy bez kitu czujecie napadu głodu?? ja zaczynam odczuwac dopiero jadlam a juz mi sie chce dlatego winogrona podgryzam.... w sumie oj kij z tym bylam gruba bylam szczupla jestem gruba bede srednia:D hehe najwazniejsze by dzidzia byla zdrowa ...a mąz kocha mnie taką jaką jestem no nie;)

wlasnie kumplowi urodzil sie synek sam odcinal pępowine... ja juz w sobote na usg

p.s a brzuszek na zdjeciach maly wychodzi w rzecyziwstosci jest wiekszy:D

tez slyszlam Sandrusia, z ejak ma sie dziewczynke to wszystko w biodra idzie i w nogi cos w tym musi jednak byc

[ Dodano: 2008-10-22, 11:31 ]
chyba dzis mam ten gorszy dzien siedze i wyje... pisze do meza okropne smsy .. no bo tak jego ciagle nie ma zawsze jest cos wazniejsze ode mnie mysli ze pieniadze zastapaia jego obecnosc;/ nie wie jak sie czuje nie wie jak przezywam ta ciaze... nie rozumie ze ja tyje i mi z tym zle ...kiedys moglam jesc kanapke na dzien i mi to starczylo a teraz siedze leze...czuje glod nie mam co robic jestem bezuzyteczna nie chce takiego zycia.... chyba hormony mi buzuja

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 11:42

witajcie :-) , ja znów sie nie wyspałam poszłam spac ok 24, wstalam o 8, mąż tak chrapał, ze nie mogłam spać :ico_olaboga: , byliśmy u teścia, bo maż radio mu robił w aucie, teraz poszedł napalić, a mi sie nic nie chce, deszcz pada. Mój mały dzis kopie i to nawet mocno, az mnie zabolało i strasznie się kręci, bo czuję trochę pod żebrami i po bokach brzucha, n dodatek brzuch mnie swędzi.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 11:45

donatka26, jak moj chrapie to mu nos zatykam albo go kopie:) i mowie ze to Klaudia zaawsze dziala:) ja tez nie moglam spac i usnelam cos o 24... zaczynaja sie coraz gorsze dni.... kurcze strasznie widze ze mocno kopia te wasze dzieciaczki;| ...ale te co dziewcyznki mają w brzuszku sie nie skarzą:) no coz chlopcy zawsze są ruchliwsi od dziewcyznek :)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 11:49

milutka, nie załamuj się, ja też mam ostatnio gorsze dni, to chyba depresja jesienna, damy radę, musimy sie czymś zająć i myśleć pozytywnie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 11:50

donatka26, caly czas staram sie nie zalamywac :ico_noniewiem: np teraz mowie o posprztam w szafach a wcale misie nie chce!

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2008, 11:54

mam to samo, w ogóle to bardzo szybko się męcze, nawet myjąć głowę, albo wejście po schodach jest dla mnie strasznie męczące i nic mi sie nie chce, co prawda to prawie nic nie robię, bo mi nie każą, muszę dużo leżeć, dzis jeszcze się wybieram o 18 do koleżnki do nowego mieszkania, mam nadzieję, że się dokulam na 3 piętro, niby brzuszka dużego nie mam, ale strasznie mi cieżko

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”