Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 mar 2009, 21:32

ale co by to niby mialo znaczyc??? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
nie wiem... moze to by znaczylo, ze w Suwalkach sa łosie i stad to sie wzielo... tak, jak sie mowi "o kurka".. bo kury sa wszedzie, dlatego wszyscy tak mowia.... :ico_noniewiem:
nooo koniecznie, koniecznie sprawdz - jestem Strzelec... a Pan Lew, to look'nij i dla Niego, bo inaczej nie bede sobie umiala zorganizowac jutrzejszego dnia... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
HOROSKOP NA JUTRO

Strzelec:

Nie zabraknie Ci dziś energii ani dobrych pomysłów. Bądź jednak ostrożny w forsowaniu swoich pomysłów i tego, co chcesz dzięki nim osiągnąć. Unikaj niepotrzebnych dyskusji i konfliktów.

Miłość: Nie przynoś stresów z pracy do domu.

Praca: Bądź odpowiedzialny za to, co robisz.

Zdrowie: Zażywaj magnez i pij wodę mineralną.

Lew:

Dzień rozpocznie się negatywnymi wpływami. Możesz popadać w depresję i mieć tendencje o rozpamiętywania przeszłości. Staraj się by wzajemne relacje z bliskimi nie ucierpiały na tym.

Miłość: Do nowych znajomości podchodź z dystansem.

Praca: Naucz się opanowywać swoje frustracje.

Zdrowie: Stres niekorzystnie odbije się na Twoim zdrowiu.

haha, tez bedziecie miec negatywne fluidy z rana :ico_noniewiem:
oni to chyba wszystkim pisza :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 mar 2009, 21:33

no u mnie też zima pełną parą, śniegu co niemiara, a tak wieje że szok, nie miałam światła chyba z 30 min :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

shoo na facetów to my pierwsze ;-)
także niczym sie nie przejmuj tylko pisz, a dzisiaj ten Twój A. to mnie rozwścieczył, ale tak bardzo że jakby był blisko to bym mu trzasnęła w ryja :ico_zly:

[ Dodano: 2009-03-24, 20:35 ]
Lew:

Dzień rozpocznie się negatywnymi wpływami. Możesz popadać w depresję i mieć tendencje o rozpamiętywania przeszłości. Staraj się by wzajemne relacje z bliskimi nie ucierpiały na tym.

Miłość: Do nowych znajomości podchodź z dystansem.

Praca: Naucz się opanowywać swoje frustracje.

Zdrowie: Stres niekorzystnie odbije się na Twoim zdrowiu.
toż to moja Majka :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 2009-03-24, 20:36 ]
shoo, a co teraz A. robi???

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 mar 2009, 21:39

Nie zabraknie Ci dziś energii ani dobrych pomysłów. Bądź jednak ostrożny w forsowaniu swoich pomysłów i tego, co chcesz dzięki nim osiągnąć. Unikaj niepotrzebnych dyskusji i konfliktów.

ttiiiaaa, ciekawe jakie moge miec pomysly z rana... chyba ktory sloiczek podac malej...
Miłość: Nie przynoś stresów z pracy do domu.
nie ma mnie w pracy :-D
nooo, moze sie Panu cos przysni w zwiazku z ta przeszloscia, bo bedzie kimal jutro przez pol dnia... :-D
Twój A. to mnie rozwścieczył, ale tak bardzo że jakby był blisko to bym mu trzasnęła w ryja

hahhaaa, Margarita - kocham Cię normalnie za te teksty :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

u nas tez zima, ale wiatru na szczescie zero... :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 mar 2009, 21:43

toż to moja Majka :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
hehe, ona to akurat ma duzo rozpamietywania z przeszlosci ;-) uwazaj, bo moze Ci wypomniec, ze nie zmienilas jej kiedys pieluchy na czas, albo, ze mleko bylo za zimne ;-)
w sumie to dotyczy wszystkich naszych dzieciaczkow... same lwiatka.. czy jest jakas panna?

shoo, a co teraz A. robi???
to, co wczoraj, siedzi zamkniety w drugiej sypialni z laptopem... a co najsmieszniejsze dalej jest w szlafroku... tak, jak zaczal dzien :ico_szoking:
ja bym taki dzien uznala za zmarnowany... jak mozna caly dzien nic nie robic? w sensie: nie wyjsc na spacer, nie ogarnac sie itd... dla mnie to niezrozumiale...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 mar 2009, 21:44

hahhaaa, Margarita - kocham Cię normalnie za te teksty :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

shoo a o wodniku co piszą???

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 mar 2009, 21:46

mam trzy "szostki" w ilosci postow napisanych do tej pory.... to znaczy, ze dzisiaj jest diabelski dzien :ico_szoking:

to by sie zgadzalo ;-)

[ Dodano: 2009-03-24, 20:46 ]
o, juz przez margarite mam siodemke na koncu ;P

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 mar 2009, 21:46

i o raku bo P. to raczysko ;-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 mar 2009, 21:47

shoo a o wodniku co piszą???
Wodnik na jutro:

Dzisiaj nie będzie już tak przyjemnie. Sprawy osobiste jak i zawodowe zaczną się komplikować. Nie ulegaj jednak nadmiernym emocjom i nie trać nadziei, że wszystko dobrze się ułoży.

Miłość: W miłości sporo zamieszania.

Praca: Nie wstydź się prosić o pomoc.

Zdrowie: Możliwe problemy z krążeniem.

[ Dodano: 2009-03-24, 20:47 ]
Rak na jutro:

Twoja forma fizyczna nie jest dzisiaj wysoka. Unikaj więc zadań i sytuacji wymagających zaangażowania. Niewielkich komplikacji możesz się też spodziewać w uczuciowych związkach.

Miłość: Zanim się obrazisz, wyjaśnij nieporozumienia.

Praca: Rzetelnie wywiązuj się z obowiązków.

Zdrowie: Świeże powietrze poprawi krążenie krwi.

[ Dodano: 2009-03-24, 20:48 ]
chyba jutro nici z bara bara :-D i cos krazenie bedzie Wam szwankowac :-D

haha, jak ja lubie te pierdoly :-D zobaczymy, ile z tego sie jutro sprawdzi ;-)

[ Dodano: 2009-03-24, 20:49 ]
ach.. przeciez jutro P. i tak nie ma w domu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 mar 2009, 21:50

SHOO - odejdz, silo nieczysta, ty Lucyferze, Belzebubie... :622: nonono, nie ma zadnej ikonki z krzyzem... :ico_oczko: :ico_oczko:

z innej beczki:

hehheee, ale smieszna ta ikonka, co?? :562: :-D :-D :-D :-D :-D

[ Dodano: 2009-03-24, 20:51 ]
Unikaj więc zadań i sytuacji wymagających zaangażowania.
nie pokazujcie tego P., bo bedzie mial wymowke, zeby np. nie przewijac Majki :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 mar 2009, 21:52

SHOO - odejdz, silo nieczysta, ty Lucyferze, Belzebubie... :622: nonono, nie ma zadnej ikonki z krzyzem... :ico_oczko: :ico_oczko:
A KYSZ DUCHU NIECZYSTY! +++++ (krzyze) :-D
hehheee, ale smieszna ta ikonka, co?? :562: :-D :-D :-D :-D :-D
noo, dobra jest, ale mnie sie najbardziej i tak podoba ta: :511: (kijem Cie nie tkne.. albo i tkne) :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”