marudzisz znaczy się, bo się nudzisz??a ja siedze i w domu syf, wlosy tlusciarne i nic mi sie nie chce

to podobnie jak Milenka![]()

co za tableteczki??ja najpierw tableteczki łykne..poźniej za poł godzinki sniadanko..

ja antybiotyk dziś kończę

idealnie odczytalasmarudzisz znaczy się, bo się nudzisz??
gotowałam samaananke mam do ciebie pytanko o pierwsza marcheweczke.
dawalas ze sloiczka? a jesli sama robilas to jak? i najpierw sam soczek z niej czy cala ugotowac i zmiksowac? i czy dodac tez maselko czy samiutenka marcheweczke?
therm lineII takie na spalanie tłuszczyku..kiedys juz je stosowałam i wydawało mi sie ze jakies efekty były..zwłaszcza jak ćwiczyłam
a ile dni dostaje tę marchewkę?a moja malutką cos wyspało znowu..na pewno to nie jabłko..a moze marchewka..chyba odstawimy na pare dni..
Ragazza pisała ze stronę temu, że ma format .MOVRagazza to jak z tymi filmikami..w jakim formacie masz je zapisane ze widzi Ci je picassa???
dziekigotowałam sama wzięłam mała marchewkę i ugotowałam w odrobinie wody, potem dosypałam kleiku ciuteńkę i zblendowalam, ostudziłam i podałam małemu
4a ile dni dostaje tę marchewkę?
okicofnij Marcia stonki
ja tylko wierze w ich dzialanie jak sa połączone z dieta i ćwiczeniami..ja tez kiedys bralam te specyfiki na odchudzanie, ale mi sie wydaje ze na mnie wogole nie dzialaja
noo, tylko pamiętaj, żeby dodać odrobinkę masełka albo oliwy z oliweka ja sie zastanawiam czy mojemu dac kleiku, ale to chyba jeszcze za wczesnie i chyba po prostu ugotuje marchewke i zmiksuje i tylko taka sama dam...
noo, to może byćc po marchewce, choc nie wiem, czy to nie za długo... a cosik innego ze zmian??4
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości