ja jestem!!!
po zakupach, po małej walce z histerią Hani...nie wiem czemu, ale nie chciała spać!!! darła się jak opętana i tylko na ręce chciała i "usiść"! ja jej usiądę!!!

dostała kolejną porcję mleka i wierci się, ale milcząco...wrrrrrrrr.......jak długo jeszcze?
Jagódka no wiesz...ja kiedyś też tak szukałam po forum i znalazłam jakimś cudem...ale od tamtej pory zapisuję w notesie, bo nie mam zamiaru co miesiąc fiksować...Więc szukaj, może znajdziesz jeszcze...
ja akurat mam i się męczę jak diabli...przy każdej @ tak mnie łeb boli, że szok!!!
[ Dodano: 2008-11-16, 21:13 ]
Kamizela mi się też zdaje, że za szybko chyba te przeciwbólowe...z tego co mi lekarka mówiła to tak po 3-4godzinach można kolejny...ja w sumie dawałam tak często tylko jak miała te 40stopni... A Wiktor nie miał trzydniówki???
Anza śliczna kurteczka!!! no to Cię wciągnęło widzę...oj, uważaj...bo odchorujesz te zakupy
Doris kanapka ok, mi tam wszystko jedno...to nie noworodek, żeby musiała mieć cudowne materace...mnie by tylko przerażała ta zbytnia łatwość w wychodzeniu!

już widzę moją jak by tak miała spać...taaaaaaaaa....całą noc by balety z bubisiami odstawiała!!!

abuty...tak, znam ten ból...właśnie dziś oglądałam....albo beznadziejne za 150zł albo w miarę fajne za 300zł...o nie, nie w tym życiu...więc czekam dalej...
Glizdunia no rewanż się udał??? a jak minęło popołudnie? i tak sobie myślałam dziś właśnie o Was..że podziwiam za zakupy z Maycią!!! ja nie wiem, chyba bym nie umiała z Hanią...sama bym jeździła, bo ona by mi nie dała spokojnie nic zobaczyć!!!
Sikorka ale modela wyczaiłaś na tym spacerze!
Kate no to szukaj ciuchów na allegro, będziesz pasowała do nas- reszty maniaczek allegrowych
ja się czuję źle...zmęczona i znudzona...i pogoda mnie dobija, więc zaczęła mi się jesienna depresja...
zakupy...chyba udane...kupiliśmy prezenty dla chrześniaków...i na mikołaja dla Hani taką malusią laleczkę, a dla bratanicy serwis do kawki

Na gwiazdkę zostaje nam do obkupienia bratanica, ale jej kupujemy z rodzicami moimi taką matę do tańczenia...rodzicom i teściom ramki, więc już odhaczam, J siostrze kupiliśmy z IKEA taką fajną ramkę na 6zdjęć. a dziś kupiliśmy dzieciakom : plecak, takiego żółwia z selekcjonerem kształtów, huśtawkę dla J siostrzenicy, bluzkę dla mojej kuzynki i słodycze...no, więc prezentową listę prawie mamy zamkniętą...jeszcze mój brat...ale coś wymyślę.
poza tym doszły drobne zakupy...i w 5-10-15 kupiłam Hance getry zielone w białe kropki za całe 13zł

i bluzkę czerwoną za 19...a przez allegro kupiłam jej
http://www.allegro.pl/item478454070_nex ... 92_cm.html
i to
http://www.allegro.pl/item478853381_bez ... 5_lat.html
teraz muszę kupić rajtki fajne i obserwuję spódniczkę dżinsową, nowa za 20zł chyba kupię...
no i szukam znów czegoś nam na święta...bo sobie nic dziś nie wypatrzyłam...se wbiłam do łba, że ma być fioletowe i jak na złość nic nie ma...więc szukam teraz bez określenia koloru na kiecki i może mi coś wpadnie w oko...
i się zastanawiam nad sylwestrem...kuźwa...400zł...za 1noc? sama nie wiem..chcę i nie chcę...bo żal mi kasy...