nooohooo, smiechowas jest...noo, dobra jest, ale mnie sie najbardziej i tak podoba ta: (kijem Cie nie tkne.. albo i tkne)
ja lubie tez tę i tę
czesc IW :)Że się tak wtrącę i zapytam Gie - jak często podajesz małej jagody? może Su po tych jagodach nie może zrobić kupy a jak już jest to twarda , ja raz podałam Paulince właśnie jagody i przez 3 dni nie robiła kupy, później zrobiła ale była zbita i czarna właśnie po tych jagodach, od tamtej pory zrezygnowałam z jagód.
hopsum-dyrdumhehe, ale nam dzisiaj odbija
mnie tez sie nie chce spac... mimo, ze powinno mi sie wlasnie zachciewac...w ogole mi sie spac dzisiaj nie chce... zjadlabym cos dobrego... a nic nie mam...
i jaki masz problem?? ja tam bym ostentacyjnie weszla do sypialni (przy okazji sprawdzic, co robi, On dzisiaj taki nieogarniety, ze moze usnal w szlafroku z nosem na Caps Locku) i wyciagnela na chama te czekolade i wyszla, mniaam...a co do innych zachcianek, to jak Wam juz pisalam, kupilam sobie taka pyszna czekolade z Cadbury.. z chrupkami tofi w srodku... i schowalam ja w tej sypialni, gdzie teraz siedzi A.!!!! normalnie zalamka.. a tez mi sie chce cos slodkiego
problem jest taki, ze on lezy na tej czekoladzie bo wsunelam ja pod materaci jaki masz problem?? ja tam bym ostentacyjnie weszla do sypialni (przy okazji sprawdzic, co robi, On dzisiaj taki nieogarniety, ze moze usnal w szlafroku z nosem na Caps Locku) i wyciagnela na chama te czekolade i wyszla, mniaam...
oo to daleko sie wybiera, a wraca jak zwykle w piatek?A P. jutro jedzie na Słowację więc go nie będzie ani bara bara ani nic, ale z tą "miłością" to może jakaś utarczka przez telefon
o rany oby nieeeeeeee
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości