Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2011, 10:04

hej

Aga26, jeszcze tylko dwa dni kochana i lekarz na pewno coś poradzi na ta wstrętną egzemę :ico_sorki: współczuje ci bo to wkurzające , zwłaszcza ci głupio patrzący ludzie :ico_puknij:
Z dzidzią wszystko w porząsiu i ...... Olek będzie miał braciszka
SUPER , :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: To mężuś niepocieszony :ico_oczko:

szyszeczka trzymam kciuki i czekamy na wieści co słychać u dzidzi :-D

Mad., teraz niestety chyba wszędzie takie kolejki :ico_zly:

Musze coś na obiad wymyślić ,ale jakoś bez apetytu to i pomysłów nie mam :ico_noniewiem:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

13 lip 2011, 11:05

dzień dobry dziewczynki:)
eSKa, gratuluje drugiego mezczyzny:))) Pisałas, ze Tobie wszystko jedno, mi w zasadzie też:)) Choc Twój maz pewnie lekko zawiedziony???

Aga26, współczuje egzemy, paskudztwo....

Jadzia, ja chyba nalesniki zrobię...tez pomysłów brak ostatnio.

Sorki, ze wczoraj nie pisałam, ale dzien wczesniej wysprzatałm cała kuchnie od podłogi po sufit i wczoraj sie to na mnie zemsciło...dopadł mnie taki ból pleców, ze ruszac sie nie mogłam....dzisiaj juz lepiej, ale nauczke mam...

ale widze, ze prawie kazda na cos sie uskarża....hehe, taki urok :ico_ciezarowka: :)))
milego dnia!!!

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 lip 2011, 12:00

eSKa, super że z dzidzią ok. No i gratuluje drugiego mężczyzny :ico_brawa_01:
szyszeczka, daj znać jak po wizycie u lekarza
martam21, hihi dałaś czadu w kuchni :ico_oczko: ale wiesz że teraz nie można przesadzać :ico_nienie:
Jadzia, z obiadem nie pomogę. Mąż się dzisiaj nademną zlitował i jak przyjedzie z pracy to skoczymy coś zjeść bo przy tej zakichanej egzemie to zrobienie obiadu graniczy z cudem :ico_zly:

Co do sprzątania to ja póki co planuje co gdzie poprzekładam, kupuje pudełka, worki próżniowe itp :ico_oczko:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

13 lip 2011, 12:55

Aga26, ja wczoraj kupialm pierwsze ciuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: na razie bezowe, bo nie wiadomo kto tam sobie w brzuszku mieszka....jak syncio to cała sterta po Filipie na strychu, jak córeczka, tobedziemy kombiowac co by nie w samym niebieskim chodzila, hehe....
ale własnie tez sie zastanawiam, gdzie zrobic szuflade na pierwsze ciuszki Maleństwa :-D

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 lip 2011, 15:49

Hej dziewczyny! Wróciłam od lekarza, moja dzidzia ma 28mm i serduszko bije prawidłowo. Dostałam L4 i skierowanie na badania prenatalne do Katowic. W związku z tym, że w zeszłym roku miałam puste jajo płodowe i zabieg to nie będę nic płacić. Termin mam ustalony na 21.07. A i dostałam też L4. Tak się cieszę, że wszystko dobrze. Jestem szczęśliwa...

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 17:03

hej
dzis dzień pod znakiem sprzatania uff...zostało jeszcze odkurzyć ale Igor śpi wiec mam chwilke luzu
eSKa super że z dzidzią ok i ze znasz już płeć :ico_brawa_01: ja też tak chcę :ico_wstydzioch:
szyszeczka, dobre wieści po wizycie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2011, 17:26

szyszeczka, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super ,że u dzidzi wszytko ok

.
dzis dzień pod znakiem sprzatania
a mi się nie chce sprzątać,rano poodkurzałam , teraz zmyłam gary ,wchodzę do salonu a tam dziewczyny na dywanie wycinanki sobie robią :ico_olaboga: i znów bałagan :ico_zly:
ja wczoraj kupialm pierwsze ciuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: na razie bezowe, bo nie wiadomo kto tam sobie w brzuszku mieszka.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja jeszcze nic nie robię czekam na tą wizytę u lekarza i jak mi powie ,że wszystko jest ok ,to pewnie zacznę szaleć :ico_sorki:

na obiad była cukinia w cieście a dla mężusia leczo zrobiłam :-D

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 17:35

a mi się nie chce sprzątać,rano poodkurzałam , teraz zmyłam gary ,wchodzę do salonu a tam dziewczyny na dywanie wycinanki sobie robią :ico_olaboga: i znów bałagan
ja nie miałam wyjścia bo po 1. R. robił mini remont pokoju na parterze po.2 . w niedziele robimy Igorkowi 2 latka to tzreba jakoś ten cały bajzel ogarnąć no i po 3. 30.07 mój brat się zeni a że będzie wychodził z naszego domu to jak teraz posprzatam to pod wesele zostanie takie codzienne sprzatanie tylko :-D

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2011, 17:37

ja nie miałam wyjścia bo po 1. R. robił mini remont pokoju na parterze po.2 . w niedziele robimy Igorkowi 2 latka to tzreba jakoś ten cały bajzel ogarnąć no i po 3. 30.07 mój brat się zeni a że będzie wychodził z naszego domu to jak teraz posprzatam to pod wesele zostanie takie codzienne sprzatanie tylko
no to rzeczywiście musowe sprzatanko , mnie takie czeka w sierpniu :ico_oczko:

M wrócił z pracy ide jeść robić :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2011, 17:38

szyszeczka, gratulacje dla ciebie i dziecka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”