Witajcie kochaniutkie!!!!! ojjjj jak mnie długo nie było ale dzieciaczki rosną..... a ja niestety zawalona pracą i mało tego mam utrudniony dostęp do kompa
Witam serdecznie Szczecin i okolice. Tak sobie myslę, że wy to się znacie. Wiem że jest sporo hurtowni w Szczecini, ale czy mogłybyści mi polecić jaką konkretną, fajną, gdzie mogłabym skompletować wszystko dla mojego maluszka? Albo komis jakiś fajny dla maluszków?
Buziaki
hej Blumek
na Krakowskiej na Gumiencach na przeciwko kosciola jest taka hurtownia ale i w detalu mozna kupowac...jest tam chyba wszystko dla dzieci...
na pomorzanach jest Oleńka (wjazd od powstancow) i tam tez wszystko chyba dla dzieci
gdzie jeszcze to nie za bardzo juz wiem...ale chociaz mam nadzieje ze z tym pomoglam..
a ty jestes ze szczecina???dolacz do naszego skromnego grona-zapraszam malo nas i chetnie powitamy "nasza nowa krajanke"
blumek, Jest też w budunku DANY przy FALI na Wyzwolenia, Natashka, faktycznie chyba trzeba sie w miescie umówic ,zeby cos obgadac
w ogóle podaj mi jeszcze raz swój numer,lub wyślij esemesa,bo filip mi pokasował wszystkie ,których nie miałam wbitych na sim
teraz jestem w zawieszeniu,bo mam miec gosci,tylko nie wiedza sami w który weekend przyjeżdzają,i sama nic nie moge zaplanowac:)